Σκουληκια κ εμετος


aleka1

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2021
207
374
65
Εντάξει Αλέκα μου η αιμομιξία είναι ένας παράγοντας που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα κληρονομικών προβλημάτων :giggle: Και απαντάται παντού.

Απλά το να τα ρίχνεις εύκολα στον άγνωστο παράγοντα (γονίδια) είναι κ ένας εύκολος τρόπος να μην προσπαθήσεις καν να ψάξεις κ να κάνεις σωστή διάγνωση. Γιατί τώρα στην περίπτωση που μιλάμε, αν είναι όντως μια έσω ωτίτιδα όπως εν τέλει διαγνώστηκε κ τα ριχνε στο αίμα η κτηνίατρος... ε είναι λίγο θέμα για μένα.
Ακριβώς. Εδώ δεν μιλάμε για κάτι κληρονομικό.
 


Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
34
Ελαααα....αυτό ήταν σχετικά καλό σενάριο...το μωρό μου..είναι κουταβάκι κι ευαίσθητο..ελπίζω πραγματικά όλο αυτό σύντομα να είναι μια ανάμνηση και να ζήσετε πολύ όμορφα μαζί...
Καλημέρα, όλα πάνε καλά προς το παρών δόξα το θεό τρώει κ πινει κανονικά παίζει σαν να μην είναι άρρωστο αλλά η αλήθεια είναι πως το κεφαλάκι του δεν ισιωνει μένει στραβό και κάποιες φορές χάνει την ισορροπία του ή κτηνίατρος μας είπε πως ίσως του μείνει κουσούρι,και μου είπε να βεβαιωθώ πως έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο αλλαβποιος ξέρει στα σίγουρα...Ευχαριστώ πολύ γιατί ενδιαφέρον...❤
 
  • Like
Reactions: p__nat


Μαργκη21

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2021
55
70
34
Αυτά στα πε κτηνίατρος...; Ένα facepalm φατσάκι χρειαζόμαστε σε αυτό το φόρουμ...
Αυτό το να μη βρίσκει ένας γιατρός τι έχει ο ασθενής κ να λέει "ε εντάξει μωρέ, είναι κ ημίαιμο, ποιος ξέρει τι κληρονομικό πρόβλημα μπορεί να έχει" μπορεί να με στείλει σε dt.

Τα προβλήματα που περνάει δεν έχουν να κάνουν με το ότι είναι ημίαιμο. Τα μωρά όλων των ειδών είναι γενικά πολύ ευαίσθητα κ όταν σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία βρέθηκε στο δρόμο με ποιός ξέρει τι συνθήκες, λογικό είναι να έχει εκτεθεί σε πολλά που ο οργανισμός του δεν είχε τα εφόδια να αντιμετωπίσει κ άρα να έχει διάφορα προβλήματα.

Τα κληρονομικά προβλήματα είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο κ καθόλου δεν αφορούν μόνο ή έστω συνήθως τα ημίαιμα (πόσο μάλλον αυτά που επιζούν σε δυσμενείς συνθήκες).

Περαστικά, για όλα, σκουλήκια, ωτίτιδα κτλ. Υπομονή, το σημαντικό είναι να περάσει το σκόπελο τώρα, να ιαθεί πλήρως από αυτά που του προκάλεσαν όλες οι κακουχίες της βρεφικής του ζωής.

Και συγχαρητήρια για την υιοθεσία.
Ότι μας λένε σας λέω,εμείς είμασταν απελπισμένοι μην το χάσουμε κ κάναμε ότι μα ότι περνάει από το χέρι μας να το δώσουμε κ δόξα το θεό το παιδάκι μου επανέρχεται.. Αυτό έχει σημασία.Εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε όλους, πήγα σε μια κτηνίατρο λέει επιληψια κ ο άλλος είπε εσω ωτίτιδα εμείς απλά ακολουθούμε δεν έχουμε άλλη επιλογή..
 
  • Sad
Reactions: Aliki V.






BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σε τόσο μικρά κουτάβια, που έχουν έρθει σε επαφή με διάφορα σκυλιά, που πιθανόν να μη πήραν καν γάλα από την μάνα... παρβο/τύφος είναι το πρώτο που σκέφτομαι. Ειδικά αν νόσησε ένα στην τοκετομαδα

Τι είχε τελικά;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf