Σκυλάκι σε κάδο ¡

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Eίναι πανέμορφο και μπράβο σου!! Ελπίζω πραγματικά να έχει από εδώ και πέρα μόνο καλή τύχη...
Πες μας τα νέα από το γιατρό, πιθανό να σου δώσει bravecto (ή αντίστοιχο).
ΔΕ_ΘΑ_ΑΡΧΙΣΩ_ΤΩΡΑ για τους αλήτες που τα πετάνε στα σκουπίδια, κτλ, δηλαδή, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ, θα συγκρατηθώ...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Λοιπόν... στο γιατρό το απόγευμα.
Το σκυλάκι μιλάμε δεν παίζεται, μας έχει κλέψει τη καρδιά.
Παίζει, τρώει και κοιμάται.
Αυτό που έμαθα είναι πως το είχαν τοποθετήσει σε μια κούτα επάνω από τον κάδο σε ένα στηθαίο και μια γειτόνισα μου είπε πως του έβαζε γαλατάκι (κανονικό όχι ειδικό) από ένα σημείο και μετά το έχασε μου είπε αλλά δεν κοίταξε μέσα στο κάδο.
Είναι σίγουρη πως κάποιος το έκανε εσκεμενα καθώς ήταν πολύ δίσκολο απο το σημείο να πέσει μόνο του μέσα.
Μου είπε και πως δεν το έπιανε λόγω των τσιμπουριών. Είχε απίστευτα πολλά επάνω του όντως. Τώρα δεν έχει ούτε ένα.
Εγώ που το έφερα στα χέρια πέταξε τη μπλούζα μου μετά. Βρήκα πέντε έξι!
Αλήθεια, ποσό εύκολα κολλάει το σιχαμενο στον άνθρωπο;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Λοιπόν... στο γιατρό το απόγευμα.
Το σκυλάκι μιλάμε δεν παίζεται, μας έχει κλέψει τη καρδιά.
Παίζει, τρώει και κοιμάται.
Αυτό που έμαθα είναι πως το είχαν τοποθετήσει σε μια κούτα επάνω από τον κάδο σε ένα στηθαίο και μια γειτόνισα μου είπε πως του έβαζε γαλατάκι (κανονικό όχι ειδικό) από ένα σημείο και μετά το έχασε μου είπε αλλά δεν κοίταξε μέσα στο κάδο.
Είναι σίγουρη πως κάποιος το έκανε εσκεμενα καθώς ήταν πολύ δίσκολο απο το σημείο να πέσει μόνο του μέσα.
Μου είπε και πως δεν το έπιανε λόγω των τσιμπουριών. Είχε απίστευτα πολλά επάνω του όντως. Τώρα δεν έχει ούτε ένα.
Εγώ που το έφερα στα χέρια πέταξε τη μπλούζα μου μετά. Βρήκα πέντε έξι!
Αλήθεια, ποσό εύκολα κολλάει το σιχαμενο στον άνθρωπο;
Δυστυχώς πολύ εύκολα, οπότε ψάξου γιατί αν έχεις, και να πέσει το τσιμπούρι, θες αντιβίωση. Στον άνθρωπο φοβάσαι νόσο του Lyme και τυπικά παίρνεις φάρμακα με το τσίμπημα, γιατί αν μία στις χίλιες σου κάτσει το λαχείο, όταν αποκτήσεις πια συμπτώματα, βράσ'τα!

• Like
Reactions: theo9

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Δυστυχώς πολύ εύκολα, οπότε ψάξου γιατί αν έχεις, και να πέσει το τσιμπούρι, θες αντιβίωση. Στον άνθρωπο φοβάσαι νόσο του Lyme και τυπικά παίρνεις φάρμακα με το τσίμπημα, γιατί αν μία στις χίλιες σου κάτσει το λαχείο, όταν αποκτήσεις πια συμπτώματα, βράσ'τα!
Ωχ! Σε πόσες μέρες το καταλαβαίνεις - το βλέπεις;
Υποθέτω πως μόνο στο κεφάλι δεν μπορώ να είμαι απολύτως σίγουρος.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
10ν μην αγχωνεσε γιατι αν αγχωθείς και διαβασεις καπου συμπτώματα κτλ μπορει ξαφνικα να σε πιασει ότι τα εχει όλα.
20ν απλα ψαξου να δεις αν εχεις πουθενα κανα σημαδι δερματικο ή κανα ξυσιμο που να μη το ειχες.
ειδικοτερα σε σημεια που είναι κλειστα (μεσα από εσωρουχο , μασχαλη κτλ)αλλα και κεφαλι .
30ν σκεψου αν σε εχει πιασει καμια φαγουρα αυτές τις μερες καπου και κοιταξε το.
40ν αν δε εχεις τιποτα από αυτά απλα μεινε σε εγρηγορση για καποιες μερες ακομα.αν πχ αυριο σε πιασει κανας πυρετος ή καμια ζαλαδα πες το στο γιατρο.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Λοιπόν.... το σκυλάκι είναι μια χαρά.
Ασβέστιο θέλει και μου είπε μια καλή τροφή να του δίνω για όσο το έχω. Δεν ξέρω που το είδε.
Σε δέκα μέρες, που μάλλον θα το έχω ακόμη, θα κάνει και μια εξέταση για ερλιχιωση ή όπως λέγεται και γράφεται μαζί με το εμβόλιο το δεύτερο.
Είναι αρσενικό, μοιάζει με Ελληνικό Ποιμενικό και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μεγαλόσωμο.
Έχει τρόπους παρά την ηλικία του, πράγμα που η Δάφνη μου ΔΕΝ είχε.
Θα μιλήσω με φιλοζωικές τώρα και θα ετοιμάσω φωτογραφίες και βιογραφικό για υιοθεσία.
Διαβάζω συνέχεια απο άλλους τη φράση " μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω" και έφτασε η ώρα να την πω και εγώ. Κρίμα!
Αν έχετε κάτι να μου προτείνεται σχετικά με το τι πρέπει να κάνω με το θέμα "υιοθεσία" , σελίδες, Facebook etc μου λέτε.
Ευχαριστώ!
Υ.Γ Είναι περίπου πενήντα ημερών. Κούτσικο.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
όλα μια χαρα λοιπον ως προς το σκελος υγεια.
όταν κανει και τις εξερασεις θα είναι σουπερ.
κοιτα δυστυχως το "κριμα" είναι κατι που το λεμε οσοι ασχολούμαστε με σκυλια καποια στιγμη.
εμενα μου εχει κατσει 2 φορες μεχρι τωρα. μακαρι να μη το λεγαμε αλλα οπψς και να γινει πρεπει να ζησουμε και εμεις ....
για Facebook δε ξερω να σου πω.
για φιλοζωικες ελπιζω να εχεις καλυτερη τυχη από εμενα.
ή στο stray δοκιμασε αν και γενικα είναι δυσκολη κατασταση.
αν βγαλεις φωτογραφιες και τα σχετικα βγαλτα και εδώ να τα στειλω και εγω οπου μπορω.
εισαι ωραιος παντως.μπραβο.

• Like
Reactions: panagiotisgp

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Παναγιώτη γιατί σου είπε να δώσεις ασβέστιο? Μου το είχαν πει και εμένα οταν ήταν μικρός ο μπομπος και μολις το είπα στον κτηνιατρο μου είχε φρίξει θυμάμαι... Μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στην ανάπτυξη του σκελετού... Από τότε κυνηγάω όποιον το γράφει!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Παναγιώτη γιατί σου είπε να δώσεις ασβέστιο? Μου το είχαν πει και εμένα οταν ήταν μικρός ο μπομπος και μολις το είπα στον κτηνιατρο μου είχε φρίξει θυμάμαι... Μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στην ανάπτυξη του σκελετού... Από τότε κυνηγάω όποιον το γράφει!
Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα καλά.
Κάτι για τα πόδια μου είπε, στραβά; Αστάθεια; Δεν κατάλαβα.
Πάντως δεν μου είπε για συμπλήρωμα, για καλή τροφή με ασβέστιο μου είπε.
Επίσης το έχω πάρει αυτό το γάλα απο Pet shop αλλά είναι σκόνη και το διαλύω ένα προς τέσσερα σε χλιαρό νερό, υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο; Σε σκεύασμα ίσως;
Δεν βρήκα στην περιοχή μου αλλά αύριο θα ψάξω και προς Κηφισιά που θα βρεθώ.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Δυστυχώς δεν ξερω για κάποιο άλλο γάλα κι εγώ στις γάτες μου ένα αντίστοιχο σε σκόνη είχα δώσει... Θα ρωτήσω όμως μια άλλη συμφουριτισα αύριο και θα σου πω!

• Like
Reactions: panagiotisgp

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο σου για την προσπάθεια που καταβαλεις. Προσωπικά δεν γουστάρω τις φιλοζωικες. Αν ήμουν στην θέση σου και είχα τον χρόνο,θα έψαχνα μόνος μου τον άνθρωπο που θα έδινα το κουτάβι.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Eίναι πανέμορφο και μπράβο σου!! Ελπίζω πραγματικά να έχει από εδώ και πέρα μόνο καλή τύχη...
ΔΕ_ΘΑ_ΑΡΧΙΣΩ_ΤΩΡΑ για τους αλήτες που τα πετάνε στα σκουπίδια, κτλ, δηλαδή, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ, θα συγκρατηθώ...

Φτιάξε οπωσδήποτε μια ωραία αγγελία με φωτογραφίες και ιστορικό, βάλε την εδώ και στο facebook (στην δική σου και σε άλλες, τύπου https://www.facebook.com/Κουτάβια-καθαρόαιμα-ημίαιμα-χαρίζονται-232921513575513/) και πες μας να την προωθήσουμε και εμείς. Δεν είναι κακό να έρθεις σε επαφή με φιλοζωϊκές ομάδες ώστε να το βάλουν και αυτές σε πιθανές σελίδες τους στο fb με μεγάλη επισκεψιμότητα, και ας είναι δύσκολα τα πράγματα, και ας έχουν και εκείνες χιλιάδες σκυλιά! Δεν ξέρεις ποτέ...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Η κροτοφοβία φαίνεται σε αυτές τις ηλικίες;
Ρωτάω γιατί πήγαμε και κάτσαμε μαζί του επειδή μαύριζε ο ουρανός φοβούμενοι τις αντιδράσεις του όταν θα άρχιζαν τα μπουμπουνητά και το αποτέλεσμα είναι πως δεν φάνηκε να μασάει καθόλου. Να χαρώ ή είναι νωρίς ακόμη;
Αυτή τη στιγμή βρέχει και δεν μπαίνει μέσα στο σπιτάκι, κάθετε και κοιτάει έξω τη βροχή.
Να σημειώσω ότι το κένελ είναι σκεπασμένο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Σε κάποια σελίδα που την πήρε το μάτι μου, δεν έχει καθόλου κείμενο ρε συ!