Σκυλάκι σε κάδο ¡

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
πολλα μπραβο για την υιοθεσια και για την πραξη σου! θα τον εχω το νου μου στον πειραια :rolleyes:.

υ. γ. το γαμωτο μου ειναι οτι αν δεν ηταν λευκος, πιστευω δυσκολα θα ειχε βρει τοσο γρηγορα σπιτι...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
πολλα μπραβο για την υιοθεσια και για την πραξη σου! θα τον εχω το νου μου στον πειραια :rolleyes:.

υ. γ. το γαμωτο μου ειναι οτι αν δεν ηταν λευκος, πιστευω δυσκολα θα ειχε βρει τοσο γρηγορα σπιτι...
Ωραία.
(βλ. Χατζηκυριάκειο πλησίον Αγίου Νείλου)
:)

• Like
Reactions: spyv

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Το σκυλάκι παραδόθηκε χθες στον νέο ιδιοκτήτη. Στην αρχή ήταν λίγο μαζεμένο αλλά μόλις μύρισε τα ψητά που ετοίμαζαν έξω, ξεπρόβαλε και έκανε σαν ενήλικο ταβεενόσκυλο. Ξέρετε, ουρίτσα πέρα δώθε, ύφος, λες και έχει να φάει μήνες κτλ.
Αν και πολυκοσμία δεν πτοήθηκε καθόλου.
Όλα μοιάζουν τέλεια. Μακάρι και οι εξετάσεις αίματος να είναι εντάξει!

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Το σκυλάκι παραδόθηκε χθες στον νέο ιδιοκτήτη. Στην αρχή ήταν λίγο μαζεμένο αλλά μόλις μύρισε τα ψητά που ετοίμαζαν έξω, ξεπρόβαλε και έκανε σαν ενήλικο ταβεενόσκυλο. Ξέρετε, ουρίτσα πέρα δώθε, ύφος, λες και έχει να φάει μήνες κτλ.
Αν και πολυκοσμία δεν πτοήθηκε καθόλου.
Όλα μοιάζουν τέλεια. Μακάρι και οι εξετάσεις αίματος να είναι εντάξει!

μπραβο σου .
οι εξετασεις ποτε βγαινουν?
θα βγουν και αυτές καλες και θα γινει μαγκας ο ασπροκουταβος.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
από τότε που σε βρήκε έχει την τύχη με το μέρος του!!! όταν πας να τον δεις να μας ξαναβγάλεις καμια φωτό!!!

• Like
Reactions: dnassib and mareco

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
μπραβο σου .
οι εξετασεις ποτε βγαινουν?
θα βγουν και αυτές καλες και θα γινει μαγκας ο ασπροκουταβος.
Τις εξετάσεις θα τις κάνουμε, απο ότι μας είπε η γιατρός η δικιά μας ένα μήνα μετά την αποπαρασίτωση. Επειδή μετά απο ένα μήνα φαίνονται τα αποτελέσματα της ερλιχιωσης. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ. Αν τις κάναμε την μέρα που τον πήγα, δυο μέρες δηλαδή μετά την αποπαρασίτωση, μπορεί να μην έδειχναν τίποτα και να είχε τσιμπήσει απο μολυσμένο τρεις μέρες πριν.
Επαναλαμβάνω πως εγώ αυτό κατάλαβα.
Όποτε θα τις κάνουμε τέλος του μήνα.

από τότε που σε βρήκε έχει την τύχη με το μέρος του!!! όταν πας να τον δεις να μας ξαναβγάλεις καμια φωτό!!!
Βασικά τα σκυλιά μου τον βρήκαν και νόμιζα πως ήταν γάτες.
Δεύτερον αν δεν είχα "σακουλάκι με υλικό" δεν θα πλησίαζα παν τον κάδο. Έπρεπε όμως να το πετάξω. :p
Ήταν γραφτό του τελικά.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Εννοείται περιμένουμε νέα και φωτογραφίες -- ακόμα και αν έχει ερλίχεια, ευτυχώς είναι απλά αντιμετωπίσιμο. Καλή ζωή να έχει (που σιγουράκι είναι!)

• Like
Reactions: panagiotisgp

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Λοιπόν το όνομα που του έμεινε τελικά είναι "Τζιμάκος". Σήμερα πήγε στο γιατρό για το δεύτερο εμβόλιο και του πήρε αίμα για να εξεταστεί για λεϊσμάνια και ερλίχια.
Τον είδε μια χαρά και στη μουσούδα δεν είδε κάτι παράξενο μιας και το τρίχωμα έχει επανέλθει πλήρως.
Κακά και τσίσα αν δεν του ανοίξεις την πόρτα να βγει στη βεράντα δεν κάνει.
Επισυνάπτω μια ωραία φωτό παρόλο που δεν πήρα την άδεια του Ηλία και γι αυτό την παραποίησα... ελαφρώς.
image.jpeg
...και να θυμηθούμε και μια απο τις πρώτες
image.jpeg .

Last edited:

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Ο Τζιμάκος (κάτω) δροσίζεται.
Κύριο χαρακτηριστικό του γενικά είναι ότι είναι απίστευτα παρατηρητικός και περίεργος για τα πάντα αλλά συγχρόνως απαθής όσο δεν πάει. Γαβγίζει κτήνος δίπλα του και τον κοιτάει σαν να του λέει "σιλάνς Μπουλη"
image.jpeg
ΥΓ: Δαγκώνει, δαγκώνει, δαγκώνει... δαγκώνει.