Σκυλί και παιδί ...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.595
10.982
Athens
jade said:
Κάποιος δήλωσε μέλος της SAPT. Εκτροφέας δε νομίζω, γιατί δεν έπσρωξε προς συγκεκριμένη φυλή...
ΜΑΚΗΣ said:
δεν είναι όλοι εκτροφείς.

υπάρχουν και εκπαιδευτές - ειδικοί συμπεριφοράς κλπ
Εμφανίστηκε δηλαδή ως εκπαιδευτής-ειδικός συμπεριφοράς που "καπηλεύτηκε" τη SAPT για να "πουλήσει" υπηρεσίες ή κάτι τέτοιο? Γιατί παρουσιάστηκε ως SAPT?

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Εμφανίστηκε ως συνεργάτης της SAPT και όταν άρχισα να ρωτάω περισσότερα για το ενήλικο ημίαιμο και τη διαδικασία επιλογής του, μου είπε να στραφώ σε καθαρόαιμο.

Να συμπληρώσω επίσης ότι η παρεξήγηση και το θέμα με τη SAPT λύθηκε σήμερα και ότι το θέμα το ανέβασα κατόπιν συνεννόησης μαζί τους, για να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σχετικά με τους σκοπούς της SAPT.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Απίστευτο...

Παιδιά,είχε συμβεί κατι αναλογο και όταν ημουν στο stray.Ηθελε ενας κυριος σκυλακι και είχαμε βρει ενα ημιαιμο λαμπραντορακι μουρλια και καναμε το λαθος και είπαμε στη λιστα που μιλουσαμε δημοσιως και ηταν πχ 300 μελη να γραψουμε ο 1 στον αλλο το τηλ του να τον παρει αυτός που φιλοξενουσε το σκυλακι.
Και καποια το εκμεταλλευτηκε και πηγε και του πουλησε κουταβι!
Αυτος με πηρε να μου πει οτι του κακοφανηκε,αλλα το θελε πολυ και αποδειχτηκε οτι δεν ηταν φυσικα απ το σωματειο αυτη..Και του πουλησε και ημιαιμο!
Αλλα φταιει και που το πληρωσε αυτος..

jade said:
Εμφανίστηκε ως συνεργάτης της SAPT και όταν άρχισα να ρωτάω περισσότερα για το ενήλικο ημίαιμο και τη διαδικασία επιλογής του, μου είπε να στραφώ σε καθαρόαιμο.

Να συμπληρώσω επίσης ότι η παρεξήγηση και το θέμα με τη SAPT λύθηκε σήμερα και ότι το θέμα το ανέβασα κατόπιν συνεννόησης μαζί τους, για να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σχετικά με τους σκοπούς της SAPT.

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Τρεις μοντ είναι αρκετοί νομίζω :D :D

Η κυρία λέγεται Ιωάννα Τριανταφυλλοπούλου.

Το καλό είναι ότι λύθηκε η παρεξήγηση με τη SAPT και το ακόμη καλύτερο είναι ότι κάποιοι από εδώ μέσα ξέρουν να δίνουν συμβουλές on και off των δημόσιων συζητήσεων.

(Δε χάθηκα σκοπίμως...αλλά ένας Λουί Μαλ μου έχει βγάλει την ψυχή στον υποτιτλισμό από χθες το μεσημέρι...)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι υποτιτλίζεις το «ΑΣΑΝΣΕΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ»?
Καλό κουράγιο! :lol:

Το σημαντικό jade είναι πως η παρεξήγηση λύθηκε και η θλιβερή αυτή ιστορία είχε αίσιο τέλος.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο για να κλείσουμε το θέμα.
Πως έφτασες εσύ στην Τριανταφυλλοπούλου? Ποιος σου τη σύστησε?