Σκυλί και παιδί ...




amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Βρε Jade, με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε?
Εξήγησε μας τι έγινε ακριβώς, να καταλάβουμε... Δεν έχω καταλάβει πλήρως τι έγινε.

Κάποια που δήλωσε το όναμ Τριανταφυλλοπούλου σου πρότεινε να αγοράσεις κουτάβι, ενώ σε πλησίασε για να υιοθετήσεις κάποιο αδέσποτο εν ονόματι κάποιου ζωοφιλικού σωματείου, αλλά η κυρία αυτή είναι ανύπαρκτη γι αυτούς?
 




jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Για να κλείσουμε λοιπόν το θέμα, αν και σήμερα που μίλησα ξανά με τη SAPT, η εκπρόσωπος μου είπε πως θα μπει και θα γράψει πως σε ότι αφορά σε εκείνους το θέμα είναι λήξαν, η Τριανταφυλλοπούλου είχε έρθει σε επαφή (το πώς δεν το ρώτησα) με εργοθεραπευτές λέγοντας ότι εφαρμόζει το πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής με ζώα και πως συνεργάζεται με τη SAPT.

Ρότι...δεν έκανα το "Ασανσέρ για δολοφόνους". Το "Milou en mai" έκανα (πουδεν γνωρίζω τον ελληνικό τίτλο με τον οποίο θα προβληθεί), αλλά μια φορά το είδα για να μεταφράσω τους υπότιτλους και άλλη μία για να τους χρονίσω και δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το θέμα, ούτε γιατί τελειώνει όπτως τελειώνει... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μάλιστα… τώρα, εγώ τουλάχιστον, κατάλαβα.
Καλά έκανες και δημοσιοποίησες το θέμα jade! :D

Το «Ο Μιλού τον Μάη», έχει σχέση με τα γεγονότα του Μάη 68’… :wink:
 


jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Έχει, πώς δεν έχει. Μια οικογένεια μαζεύεται για την κηδεία της γιαγιάς που πεθαίνει μόλις μαθαίνει τα νέα και γίνεται ΤΟ οικογενειακό μπάχαλο με κληρονομιές, έρωτες και πολιτικοεπαναστατικές απόψεις... Το τέλος δεν κατάλαβα, αλλά δεν πειράζει...Λουί Μαλ είναι αυτός...συγχωρείται
:lol: :lol: :lol:
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Άσε... Θερινό στα Εξάρχεια πριν περίπου πέντε χρόνια… Το φινάλε δεν το θυμάμαι, θυμάμαι την πίκρα που έφαγα μέχρι να τελειώσει η ταινία. Τέτοιος τάφος μόνο με «Το γόνατο της Κλερ» συγκρίνεται! :lol: :lol: :lol:
 


jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
Να σου ποω την αμαρτία μου...είναι μεγάλο και πολύ βαρετό. Για κάποιο λόγο, δεν είμαστε πολλοί οι υποτιτλιστές που κάνουμε γαλλικά, τουλάχιστον όχι στην εταιρεία παραγωγής που δουλεύω εγώ. Και έτσι με φορτώνουν με όλες τις γαλλικές αηδίες. Μια σκέτη πίκρα σου λέω, εκτός και αν μου πέσει κανένα ενδιαφέρον ψιλοπαιδικό.
Ο δε αλγερινός ή μαροκινός κινηματογράφος κυριολεκτικά με τσακίζει. Αφού πλέον τους παρακαλάω "βρε παιδιά, σταμάτησαν οι αμερικάνοι να σώνουν τον κόσμο;" και μου απαντούν "και ποιος θα κάνει τα γαλλικά;" και εγώ βρίζω την ΕΤ και την κουλτούρα της...

:lol: :lol: :lol: :lol:
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
βρηκα τον ανθρωπο μου ! σε σενα θα τα χωνω για ολα τα εγκληματα που κανουνε κατα καιρους σε αγγλοφωνες ταινιες
 


SAPTHellas

New Member
10 Φεβρουαρίου 2008
1
0
SAPT Hellas

Ονομάζομαι Χριστίνα Οικονόμου και εκπροσωπώ την SAPT Hellas. Kαι για εμάς λοιπόν τον θέμα θεωρείται λήξαν. Η Jade είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που έτυχε απλώς να μην διπλo-ελέγξει με ποιον μιλούσε. Δεν μου λέει τίποτα το όνομα της κυρίας Τριανταφυλλοπούλου αλλά αφού στην Ελλάδα μας ισχύει το "ότι δηλώσεις είσαι" δεν είναi να απορεί κανείς με αυτό. Πάντως, γράφω εδώ τα ονόματα των μελών της SAPT Hellas για να υπάρχουν πρόχειρα για τυχόν μελλοντική αναφορά : Είναι οι εθελοντές μας Αθηνά Παπάζογλου, Θανάσης Μπουλμπασάς, Δήμητρα Ποντικάκη, Τζίνα Δημητριάδη, Πέννυ Καρέα, Κατερίνα Λυγγερίδου, Παναγιώτης Σπεράντσας, Μαρία Σαμψών και ο συνεργαζόμενος με την SAPT Hellas Κτηνίατρός μας, Χρήστος Κτενάς. Για ό,τι άλλο, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.sapt.gr