Σκυλοβόλτα στις "βασιλικές βουνοπλαγιές"

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα μικρά γιατί δεν τα πήρες για κοινωνικοποίηση;
Δεν έχουν κάνει ακόμα το τελευταίο εμβόλιο και φοβάμαι λίγο. Μόνο στον κήπο τα βγάζω και στο σπίτι των γονιών μου. Τη Νίκη την πήγα και σε μια αγέλη αιμοβόρων κοκονιών και τα πήγε περίφημα :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χάλια χάλια χάλια!!!!!!;););)

Δεν φάνηκε ότι ζήλεψα ε? :cool:

Όμορφες φωτογραφίες!!!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Φοβερα σκυλια και τα δυο!!!
Μια ερωτηση!!την ομπρελα ποσα χλμ την εχεις βαλει μεσα και αντεχει και δεν φευγει μαζι με τον πριγκιπα;; :cool:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
kritikopoula που να δεις την αδερφή του τι λυγερό κορμί έχει, αυτός δε φαίνεται με την τρίχα! Οι ποδάρες τους όμως είναι όλα τα λεφτά!

fotispap83 είναι και η Λάρα δεμένη στην ομπρέλα :D
Καλά ο Prince είναι 7 κιλά σκατό, σιγά μην πάρει την ομπρέλα σβάρνα. Αλλά ναι, την είχαμε βάλει αρκετά βαθιά, δεν κινδύνεψε ούτε λεπτό να βγει από τη θέση της.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Γοργόνα του Ευβοϊκού η Λάρα σου...;)
Όσο για τον Πρινς..., τι να πω..., κούκλος ο άτιμος...
(Ο Νόρρις στην απέξω?? χμμ....:rolleyes:)

Καλά μπάνια Όλγα...:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ορίστε, το κάναμε κι αυτό, 2 τρελοί με 3 σκυλιά σε παραλία, ημέρα Παρασκευή.
Άλλο σκυλί δεν υπήρχε. Παιδάκια και μπαρμπάδες με το κιλό.
Βρήκαμε μια γωνίτσα και αράξαμε, αφού διασχίσαμε όλη την παραλία για να φτάσουμε στην άλλη άκρη, όπου τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν καθώς περνάγαμε.

Ευτυχώς κανείς δεν ήρθε να μας πρήξει κατάμουτρα, ακόμα και όταν έβαλα τα σκυλιά στη θάλασσα.
δεν υπήρχε περίπτωση να μην βουτήξω έστω τον Prince, αφού όπως κατεβαίναμε, ο Νόρρις είχε την φανταστική ιδέα να του κατουρήσει το κεφάλι :cool: κάπως έπρεπε να τον ξεβρωμίσω χαχαχαχα:pir:

DSC00107.jpg

By zaxaritsa at 2012-06-23

Οι μόνοι που μας πλησίασαν ήταν ένα ζευγάρι Άγγλοι :rolleyes:
Δυστυχώς φύσαγε αρκετά και η ομπρέλα δεν άντεχε το τράβηγμα 3 σκυλιών ταυτόχρονα με τον αέρα. Οπότε δέσαμε μόνο τα αγόρια και η Λάρα στο χέρι. Ευτυχώς αυτοί που παίζανε ρακέτες απομακρύνθηκαν αφού 3 φορές η Λάρα κόντεψε να με γκρεμίσει για να πιάσει το μπαλάκι που ήρθε προς το μέρος μας.

Κι ένα μικρό βιντεάκι!
http://www.youtube.com/watch?v=ZSiab1i4YPs&feature=youtu.be

Attachments

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Και ναι! Επιτέλους σήμερα πρώτη φορά στα χρονικά, το κοριτσάκι μου μπήκε στη θάλασσα και κολύμπησε!!!

Τα ενήλικα σκυλιά δε μαθαίνουν...όποιος το ξαναπεί αυτό...έχει περάσει τα 6 το κοριτσάκι μου ;)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Τώρα νά πω ότι δεν εσκασα από ζήλια .....θά είναι μεγάλο ψεμμα. Πάντα τέτοια, ωραίες θάλασσες ,ωραία νά περνάτε καί νά τά χαίρεσαι όλα τά μωρα σου. :p

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Brava Lara!!! Σου λέει το κορίτσι, τώρα τελευταία κλέβουν την παράσταση τ'αγοράκια... Κάτι πρέπει να κάνω, να θυμίσω στη μανούλα ότι είμαι ένα καταπληκτικό σκυλί!

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Και ναι! Επιτέλους σήμερα πρώτη φορά στα χρονικά, το κοριτσάκι μου μπήκε στη θάλασσα και κολύμπησε!!!

Τα ενήλικα σκυλιά δε μαθαίνουν...όποιος το ξαναπεί αυτό...έχει περάσει τα 6 το κοριτσάκι μου ;)
καλημέρα πολύ ζηλέψαμε...Καλό καλοκαίρι, και καλές βουτιές!!
ΥΓ. που είναι αυτή η παραλία?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η παραλία που έκανε μπάνιο η Λάρα είναι ένα κολπάκι χωρίς όνομα (κι αν έχει δεν το ξέρω) στη Ν.Εύβοια. Ευβοϊκός.

Οι πάνω φωτογραφίες που είναι όλο το τσούρμο είναι στις Πετριές Ευβοίας. Αιγαίο.

Καλές βουτιές σε όλους!