Σκυλοβόλτα στις "βασιλικές βουνοπλαγιές"

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Κοίτα, πετύχαμε και την περίπτωση, η θάλασσα λάδι και η παραλία άδεια, δεν είχε αντιπερισπασμούς.
Ήμασταν εμείς μέσα και της λέγαμε έλα έλα και της δείχναμε πώς να κουνήσει τα πόδια της, παιδιά είναι απίστευτο, μας κοίταζε που πλατσουρίζαμε τα χέρια μας και μετά από λίγο άρχισε να το κάνει κι αυτή!!!
Ε την τράβηξα λίγο τις πρώτες φορές γιατί έδειχνε σα να μην ξέρει πώς να ξεκινήσει, και μετά της πέταγα το μπολάκι και πήγαινε και το έπιανε!!
Πάντως στην εκκίνηση έχει λίγο πρόβλημα ακόμα, διστάζει δλδ να σταματήσει να πατώνει και να ξεκινήσει το κολύμπι. Θα ανεβάσω κι ένα βίντεο να καταλάβετε!

Ιδού: http://www.youtube.com/watch?v=eVU2pXEfHSo&feature=youtu.be

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σκυλοβόλτα στα βουνά και στα λιβάδια!

Αυτό το Π-Σ-Κ είπαμε να πάρουμε τα βουνά, μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε βόλτες της προκοπής και να γλιτώσουμε αυτή την αναθεματισμένη ζέστη!

Τα αγόρια ήταν πολύ ενθουσιασμένα που φορτώσαμε το αμάξι και ξεκινήσαμε

Η Λάρα πάλι, ενώ ενθουσιάζεται για να μπει στο αμάξι, όταν τελικά μπαίνει κάνει λες και την πάμε για σφαγή, μέσα στη γκρίνια όλη την ώρα. Δεν εννοεί να καταλάβει ότι είναι αδύνατον να ταξιδέψουμε αγκαλιά!

Επιτέλους φτάσαμε στον προορισμό μας, το Λιβάδι Παρνασσού. Κάναμε μια σύντομη βόλτα στην πλαγιά πίσω από το σπίτι, φωτογραφίες δεν προλάβαμε να βγάλουμε γιατί γυρίσαμε πίσω άρον άρον, αφού άκουγα κουδούνια και βελάσματα και με είχαν ζώσει τα φίδια, ότι θα πέσουμε πάνω σε κανέναν κοπάδι και θα έχουμε τρεχάματα. Γυρίσαμε λοιπόν στο σπίτι, ευτυχώς, αφού το κοπάδι ήταν ακριβώς έξω από την περίφραξή μας και τα 3 τσοπανόσκυλα δεν αστειευόντουσαν καθόλου.

Τα συρματοπλέγματα που φαίνονται είναι η περίφραξή μας.

Τις επόμενες 2 μέρες ξαμοληθήκαμε στις βουνοπλαγιές και περάσαμε πολύ όμορφα!
Ήμασταν ολομόναχοι οπότε η Λάρα ήταν ελεύθερη και τα αγόρια δεμένα μεταξύ τους με 5αμετρο συρματόσχοινο, αφού ο Νόρρις ακούει και γενικά είναι πιο συνετός από το τρελοκούταβο, οπότε λειτουργούσε σαν άγκυρα. Το γεγονός ότι είναι στα ίδια κυβικά απέτρεψε τα τυχόν ατυχήματα.

Εδώ ο Prince βρήκε κάτι ωραιότατες μοσχομυριστές κουρ@δίτσες και θεώρησε ότι αυτή η μυρωδιά πρέπει να μας μείνει αξέχαστη

Το αποτέλεσμα ήταν να γυρνάμε σπίτι έτσι:

Μακάρι κάθε σ/κ να το περνάγαμε τόσο ωραία!

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλά ρε Όλγα..., μόνο μια φωτό απ'τα τσοπάνια?? τς τς τς

(Α...,ο κήπος θέλει καθάρισμα...*lingua*)

Μακάρι κάθε Σ/Κ να περνάτε τόσο ωραία...:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ήμουν αρκετά μακριά και δεν βγήκε καμία καλύτερη, στις υπόλοιπες δεν φαίνεται τίποτα βασικά.
Λυπάμαι δεν μπορούσα να πλησιάσω περισσότερο :rolleyes:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μα...γιατί?
Δε θα τα....ενοχλούσες...:cool:

(η ουρά του ασπρόμαυρου, μπαμ κάνει από μακριά πάντως...)
Είναι κι ένα μαύρο πίσω από το ασπρόμαυρο, φαίνεται?

Εμένα πάντως μου έδειχναν ενοχλημένα, η φωτογραφία είναι με ζουμ.
Ο βοσκός ήταν λίγο παρακεί, βλεπόμασταν δηλαδή, αλλά δεν έκανε καμία απόπειρα να τα σταματήσει.

Μπράβο σας ρε Ολγάκι.
Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε :)
Ευχαριστούμε πολυαγαπημένη :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.947
20.366
Ψιτ...οι φίλοι προειδοποιούν...λένε: πάρε την δραμαμίνη σου πρώτα και μετά δες το βιντεάκι...:confused:

Ωραία νερά!!!
Ωραίο καθαρό χαλικάκι!!!
Και...όμορφο μαλλιαρό κορίτσι :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Όλγα μεγάλη ψωνάρα ο Prince, ποζάρει κιόλας!
Καλά μπάνια, κι εμείς τα ίδια! :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν φταίω εγώ ρε παιδιά, το κωλοκινητό μου έχει ελαττωματική κάμερα και η ψηφιακή μου μας άφησε χρόνους!
Άλλωστε έχουμε κι ενα φρισμπι να πετάξουμε κυρία μου!!! Πώς να μείνω ακίνητη???

Περιττό να πω ότι με τον αέρα, πήγε πολύ βαθιά το φρισμπι σε κάποια φάση και η Λάρα έφτασε μέχρι τα μισά, κουράστηκε και γύρισε πίσω. Κι εγώ επειδή λυπήθηκα να το αφήσω, πρώτη φορά το χρησιμοποιούσαμε, έκανα ακροβατικά στα βράχια, χρησιμοποιώντας ένα καλάμι και πάλι μούσκεμα έγινα (δεν φόρεσα μαγιό το γίδι)!!! Ευτυχώς το κύμα ήταν προς την ακτή.

Το χαλικάκι δεν είναι και τόσο καθαρό, απο σκουπίδια φουλ η παραλία, αλλά την έχω πετύχει και σε πολύ χειρότερες φάσεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ωραία περνάτε και εσεις βλέπω!!! ΚουκΛαρα πάντως και βρεγμένη!!!

Ετσι για να μην μας λένε "Καλο φθινόπωρο/χειμώνα"

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Λένε δεν λένε, το καλοκαίρι μας έχει κατσικωθεί για τα καλά...
Μα δεν ειναι τελεια???????? Εγώ ακομα δεν ξεκολλάω από τη θαλασσα... τελεια νερά, ζεστά και καθαρά... Αντε προλαβαίνετε να ερθετε!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Νοέμβριος στη θάλασσα!!!

Πήρα το κοριτσάκι μου το μονάκριβο και πήγαμε στη θάλασσα να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας από τα βλαμμένα στο σπίτι.
Εγώ δε βούτηξα, αλλά το νερό ήταν πάρα πολύ ζεστό!

Η κουκλάρα μου, έσωσε πολλά ξύλα από βέβαιο πνιγμό, μεγάλα

και μικρά

διακρίσεις δεν κάνουμε!

Έκανε και μια προσευχή στην Παναγίτσα (έτσι λέγεται το εκκλησάκι και η παραλία κατ` επέκταση) να αδειάσει σύντομα το σπιτικό μας από του καταληψίες, να βρούμε την ησυχία μας πάλι.

Uploaded with ImageShack.us

Αράξαμε λίγο να στεγνώσουμε

και αποχωρήσαμε!

Τα περάσαμ` όμορφα όμορφα όμορφα :cool:

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Νοέμβριος στη θάλασσα :confused:??? Τέλεια πρέπει να ήταν!!! Κούκλα το κοριτσάκι σου!

Άντε, και σ'ανώτερα..........να μας γράψεις και ''Δεκέμβριος στη θάλασσα'' ;).