Δεν ξέρω αν ήξερε ή όχι ο νεαρός «τι σκύλο είχε»Εχεις την εντυπωση οτι ο καθως πρεπει νεαρος δεν ηξερε τι σκυλο ειχε;
Απο ενστικτο της φυλης επιτεθηκε χωρις προκληση οπως φαινετε σε χρονο d.t.;
Ακου κακια στιγμη
Αν στη θεση της Τυφλης ηταν κανενας καρδιοπαθης η του αλλου σκυλου κανενα παιδακι τα ιδια θα λεγαμε τωρα;
Και μη μου πει κανεις οτι τα σταφ δεν επιτιθενται σε ανθρωπους.
Φίλε Φώτη, σκύλος οποιάσδήποτε φυλής μπορεί να επιτεθεί σε άνθρωπο.;
Και μη μου πει κανεις οτι τα σταφ δεν επιτιθενται σε ανθρωπους.
Έτσι απο περιέργεια...τι εννοείς να βάλει το χέρι σφήνα;απειρος ναι, γιατι δεν εβαλε το χερι του σφηνα..αρα οχι.."κυνομαχος"
Δεν ξερω τι θα εκαναν οι περισσοτεροι , αλλα το να αφησεις στη μοιρα του ενα τραυματισμενο ζωο και να σηκωθεις να φυγεις ειναι εγκληματικο , ειδικα οταν ο σκυλος σου προκαλεσε την επιθεση (με ευθυνη δικη σου που σου ξεφυγε φυσικα).Πιστεύω πως ο Άγγλος διέφυγε από τις αρχές γιατί φοβόταν την θανάτωση του σκύλου του. Πολλοί εδώ θα κάναμε το ίδιο αν μέναμε Αγγλία. Είναι πολύ πιο αυστηροί οι νόμοι.
χερι...δεν μπαινει με τιποτα...οχι οτι μπαινει δαχτυλο..αλλα λεμε..θα μπορούσε να τον πιάσει με το ένα χέρι από το κολάρο και από το άλλο χέρι του να χρησιμοποίηση μονο το ένα δάχτυλο του και να τελειώσει η υπόθεση!!!
Δεν κατηγορω τη συγκεκριμενη φυλη.Φίλε Φώτη, σκύλος οποιάσδήποτε φυλής μπορεί να επιτεθεί σε άνθρωπο.
Έχει καταγραφεί και θανάσιμη επίθεση από cocker spaniel.
Που θες να καταλήξεις λέγοντας το παραπάνω ?
Ζιβαγκο , κυκλους κανουμε αλλα λεμε κατι παρομοιοΌσο αφορά την εκπαίδευση, πολλούς έχω κάνει πιο υπεύθυνους ιδιοκτήτες, η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει! Δεν είναι τόσο πια δύσκολο να βρεις καλό εκπαιδευτή κι αν σε ενδιαφέρει να σώσεις τη ζωή του σκύλου σου το κάνεις πιο εύκολα.
Ο συγκεκριμμένος σκύλος στο βίντεο όμως, ίσως είχε εκπαιδευτεί στο να επιτίθεται σε άλλους σκύλους (ήταν υπερβολικά άμεσος). Αυτό ήταν το πιο ανησυχητικό για μένα.
Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα...άσχετα από το συγκεκριμένο περιστατικό και τις ευθύνες...Πως ενας ιδιοκτητης που θελει το σκυλο του να ειναι αγριος , θα παει να τον εκπαιδευσει ωστε να μην ειναι αγριος ?
Πως ενας ιδιοκτητης που καμαρωνει με το φοβο και το ''σεβασμο'' που εμπνεει ο αγριωπος του σκυλος , θα πειστει να τον κυκλοφορει ες αει με φιμωτρο ? Ετσι ουσιαστικα ακυρωνει αυτο που ειναι ο σκυλος του (και ισως τον ιδιο το λογο που τον αγαπαει)
+1000γιατι ρε παιδια παντα να λεμε οτι "καλα αυτο ηταν κακια στιγμη ή το αλλο ηταν ατυχια,για τους ξενους" και στην Ελλαδα εμεις εχουμε τα χειροτερα?
θα προτιμουσα να διαβαζα οτι παντου υπαρχουν οι μ@λ@κ3ς και οι σωστοι,οπως και παντου συμβαινουν καλες και κακες στιγμες...
Απλα εδω περα οι μλκες, οπως λες, μαλλον εναι περισσοτεροι.θα προτιμουσα να διαβαζα οτι παντου υπαρχουν οι μ@λ@κ3ς και οι σωστοι,οπως και παντου συμβαινουν καλες και κακες στιγμες...