Σκυλοπάρκο στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Η Μόκα ήρθε σήμερα, όλο χαρά να γνωρίσει καινούργιους φίλους...
Η αλήθεια είναι ότι γνώρισε διάφορα "άγνωστα" (μη μέλη) σκυλάκια και τον γλυκύτατο Cisse!!!
Ημασταν εκεί από τις 8 μέχρι τις 8:45...
To έμαθα από τον μπαμπά Cisse,δυστυχώς ήρθα αργά και δεν γνωρίσε την Μόκα ο Ελβις..Γνώρισε όμως ένα πιτμπουλ ημιαιμο που μας επιτέθηκε ενώ ο ιδιοκτήτης του επέμενε ότι είναι φιλικό σκυλί και πρώτη φορά επιτίθεται...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
To έμαθα από τον μπαμπά Cisse,δυστυχώς ήρθα αργά και δεν γνωρίσε την Μόκα ο Ελβις..Γνώρισε όμως ένα πιτμπουλ ημιαιμο που μας επιτέθηκε ενώ ο ιδιοκτήτης του επέμενε ότι είναι φιλικό σκυλί και πρώτη φορά επιτίθεται...
Στην επόμενη ευκαιρία, λοιπόν!

Αλλος ένας ιδιοκτήτης που ισχυρίζεται ότι ο σκύλος του κάνει κάτι για πρώτη φορά!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Στην επόμενη ευκαιρία, λοιπόν!

Αλλος ένας ιδιοκτήτης που ισχυρίζεται ότι ο σκύλος του κάνει κάτι για πρώτη φορά!!!
Με το που τον αφήνει ελεύθερος ο Ελβις τον πλησιάζει για γνωριμίες..Εκείνος επιτίθεται και ο μικρός μπαίνει αμέσως σε στάση υποταγής..Εκείνος συνεχίζει με το στόμα του στο λαιμό του δικούμου γρυλίζοντας έντονα ενώ εγώ απαιτώ από τον ιδιοκτήτη του να τον μαζέψει ο οποίος χαμογελάει και λέει δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά...Το κοριτσάκι με τον γ.π. να μου κάνει νοήματα να φύγω και εγώ πραγματικά ένοιωσα την ανάγκη να αρχίσω στις κλοτσιές τον ιδιοκτήτη ο οποίος δεν είχε καν την ευγένεια να φύγει παρά φύγαμε εγώ και ο γ.π. ενώ έπαιζαν μεταξύ μέσα στην χαρά...

Στην επόμενη ευκαιρία ναι :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ναι τον ξερω τον κυριο!! Εχει ξαναγινει και 10φορεσς!!
Την αλλη φορα εγινε μεγαλος τσακομος τον ειχε φερει μθα γυναικα
!!

Δεν ερχεται πια τις ωρες που παμε εμεις για αυτο τον πετυχες!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Δηλαδή με δούλευε κανονικά όταν μου ειπε πρωτη φορά το κάνει.
Μου το είπε και το κοριτσάκι που ήταν με τον Ρεξ ότι τον έχει δει με γυναίκα και έγινε μεγάλος καβγάς...Και μετά μιλάμε για την προκατάληψη κατά των πιτ μπουλς, εννοείται ότι τα σκυλιά αυτά δεν φταίνε τίποτα η προκατάληψη η δική μου αφορά τους ηλίθιους ιδιοκτήτες τους που σε μεγάλο ποσοστό επιλέγουν τέτοιες φυλές.