Σκυλοπάρκο στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Παιδιά είμαι κι εγώ γειτόνισα !!! Το μπαλκόνι μου βλέπει ακριβώς αυτό το σκυλοπαρκάκι !! Δλδ πιο δίπλα δεν γινόταν να μένω ... Ακόμα δεν έχω σκυλάκι, σε μερικούς μήνες θα γεννηθεί η μικρή ξανθιά μου λαμπραντορίνα...Αλλά πηγαίνω για βολτούλες συχνά εκεί! Ζηλεύω βέβαια λίγο αλλά κάνω υπομονή !! Μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι σε έχω δει Cisse, με το γαλλικό σου bulldog !!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου φιλη της Scarlett καποιες φορες κοιταω τα μπαλκονια μπας κ καταλαβω σε ποιο εισαι η να σε δω αλλα δεν βλεπω ποτε τπτ!!! Μαλλον κρυφοκοιτας!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εσυ με εχει δει εγω δεν σε εχω δει! Αν και ειδα καποιον χθες η προχθες να κατεβαινει την αγ.ιοανου με ενα σκυλο σαν την Moca με μια γυναικα μαζι περιπου μεσημερι !!! Αν ησουν αυτος, εισαι λεπτος ?
έ, πως να το κάνουμε...:cool:
και λεπτός είμαι και ωραίο ...παιδί είμαι κλπ. κλπ. κλπ. (όπως θάλεγε και ο kokoni!!!:p)

Υ.Γ. Χτες ήταν Τρίτη και προχτές ήταν Δευτέρα, κατά συνέπεια ήμουν "χωμένος" στη δουλειά...
Αν, όμως, το "τραβήξεις" λίγο προς τα πίσω, είναι πάρα πολύ πιθανό να με είδες την Κυριακή γύρω στο μεσημέρι, γιατί έκανα αυτή τη διαδρομή, με τη Μόκα και τη γυναίκα μου...:)

Υ.Γ.2. Ρε συ... Λες να είδες όντως τη σκηνή αυτή χτες ή προχτές και να ήταν όντως η γυναίκα μου με κάποιον άλλο?????:mad:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Κατσε γιατι θα βαλω σε διχόνοιες το ζευγαρι και μ αρεσει !!! :D :D

Κυριακη αποκλειετε νομιζω αν κ δεν τα παω καλα με το χρονο αλλα ειχα παει για μπανιο !!

Οποτε σε ειδα ΑΝ ησουν εσυ λιγο μετα το "portofino-flocafe" , Μεσημερι νταλα ηλιο κ ειπα οτι μπορει να μην εισαι εσυ γιατι εχει πολυ ηλιο κ δεν θα το εβγαζες με τοσο ηλιο εξω!

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Γεια σου φιλη της Scarlett καποιες φορες κοιταω τα μπαλκονια μπας κ καταλαβω σε ποιο εισαι η να σε δω αλλα δεν βλεπω ποτε τπτ!!! Μαλλον κρυφοκοιτας!!!
Μία φορά σε έχω δει βραδάκι την ώρα που έφευγες και ανέβαινες την ανηφορίτσα ! Άλλη φορά δεν σε έχω δει από τότε... Εγώ καθημερινά βγαίνω και κοιτάω, αφού μου αρέσει να κάθομαι στο μπαλκονάκι και να χαζεύω...Εε κατασκοπεύω και τα σκυλάκια εννοείται !!! Και πίστεψε με δεν κρυφοκοιτάω καθόλου !! Μάλλον...καρφώνομαι να σου πω ! Οπότε ή δεν κοιτάς καλά εσύ στα κοντινά μπαλκόνια, ή δεν συμπίπτουν οι ώρες που τον πας βόλτα !!! :)

majestic_anna

Member
9 Ιουνίου 2011
5
0
Agia Paraskevi
Γειά σας κ απο μένα:),

τα κουταβάκια κατά πάσα πιθανότητα τα πήραν επιτέλους καθώς (τουλάχιστον για σήμερα το πρωί) είναι άφαντα.
Τα έψαξα απο δώ, τα έψαξα απο εκεί χωρίς αποτέλεσμα, συνεπώς ελπίζω για το καλύτερο.
Θα τα πούμε στη βόλτα! :p

[ps. Cisse καλή φάση το φόρουμ!εχει και για τσιουαουακια σα τον Dobby! :D]

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γεια σου αννα! Καλως ηρθες.

Κοιταξες κ στην γραματεια του γηπεδου διπλα γιατι εκει ειπανε οτι τα ειχαν παει !!

Ναι βολτα σημερα κατα τις 7.30 θα ξεκινησω για εκει γιατι εχει πολυ ζεστη!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Cisse τι έμαθες για τα κουταβίνια;
Τον Dobby τον είδα ένα πρωί, είναι άπαιχτος!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Γύρισα πριν λίγο από το οικόπεδο. Λοιπόν ήταν ο μάρσαλ εκεί και μόλις είδε τον ελβις σεληνιάστηκε. Ήθελε ντε και καλά να τον καβαλήσει και να παίξει μαζί του αλλά όταν είσαι 20 κιλά το να σε καβαλάει και να πηδάει πάνω σου κάποιος που είναι 50 κιλά μάλλον δεν είναι τόσο ευχαριστο
. Ο έλβις άρχιζε να γρυλίζει και για γλυτώσει ήρθε και έκατσε κάτω από τα πόδια μου. Ο μάρσαλ δεν το πήρε και τόσο καλά. Άρχισε να γαυγίζει...σείστηκε η περιοχή...μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο.
Να γαυγίζει ο μάρσαλ και ο έλβις να τον αγνοεί επιδεικτικά. Στο τέλος ο μικρός άρχισε να ξεθαρεύει αλλά βλέποντας πως κυλάει το παιχνίδι τους τον πήρα και φύγαμε. Πηδούσε επάνω του με φιλικές διαθέσεις αλλά το να του σπάσει ένα πόδι θα ήταν πολύ εύκολο.
Προτίμησα να είμαι λίγο υπερβολική από το να έχω καμία περίεργη κατάληξη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Xρήστο δεν κανονίζουμε κάποια συνάντηση, πάμε εκεί συχνά τα σκυλιά μας:)

Παιδιά έχετε δει στο οικόπεδο αλλά και στην ανηφορίτσα που παίρνουμε για να παμε εκεί πόσα χιλιάδες σπασμένα γυαλάκια έχει; Δεν είναι επικίνδυνο για τα πατουσάκια τους;

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Xρήστο δεν κανονίζουμε κάποια συνάντηση, πάμε εκεί συχνά τα σκυλιά μας:)

Παιδιά έχετε δει στο οικόπεδο αλλά και στην ανηφορίτσα που παίρνουμε για να παμε εκεί πόσα χιλιάδες σπασμένα γυαλάκια έχει; Δεν είναι επικίνδυνο για τα πατουσάκια τους;

Το ξερω ολο λεμε να παρουμε μια σκουπα κ φαρασια να κανουμε μια καθαριότητα αλλα παντα δεν γινετε τπτ !!! Μαλλον ενα απο αυτα τα Σ/Κ πρεπει να το κανονίσουμε δεν παει αλλο !!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Δύσκολο να καθαρίσουν έτσι μικρά γιαλάκια από χώμα, αλλά αν το κανονίσετε είμαι μέσα , ειδοποιησέ με.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δύσκολο να καθαρίσουν έτσι μικρά γιαλάκια από χώμα, αλλά αν το κανονίσετε είμαι μέσα , ειδοποιησέ με.

Θα στο πω !! Ειπαμε μηπως βαλουμε και κανα φραγκο να παρουμε κανα παγκακι ή κατι τετοιο θα δουμε !!! Οτι νεοτερο θα σου λεω!!

Ελα και καμια φορα κατα τις 7-8.30 που παμε δεν σε εχω δει ακομα !!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Πήγα νωρίτερα χθες και προχθές, φοβάμαι τις σκνίπες, τώρα του βαλα scalibor και θα τον φέρω!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Θα στο πω !! Ειπαμε μηπως βαλουμε και κανα φραγκο να παρουμε κανα παγκακι ή κατι τετοιο θα δουμε !!! Οτι νεοτερο θα σου λεω!!

Ελα και καμια φορα κατα τις 7-8.30 που παμε δεν σε εχω δει ακομα !!!
Αν μαζευτούμε 10 άτομα, χωρίσουμε το πάρκο σε νοητά τετράγωνα 50 μέτρων και αναλάβει ο καθένας από ένα δεν θα τελειώσουμε εύκολα; Σε κάποια σημεία το σκούπισμα είναι αδύνατον βέβαια, με τα χέρια προφανώς.
Σου είπε η μαμά σου ότι μας την έπεσε ο μάρσαλ χθες και δεν κάτσαμε; :p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Αν μαζευτούμε 10 άτομα, χωρίσουμε το πάρκο σε νοητά τετράγωνα 50 μέτρων και αναλάβει ο καθένας από ένα δεν θα τελειώσουμε εύκολα; Σε κάποια σημεία το σκούπισμα είναι αδύνατον βέβαια, με τα χέρια προφανώς.
Σου είπε η μαμά σου ότι μας την έπεσε ο μάρσαλ χθες και δεν κάτσαμε; :p

Οχι δεν ειπαμε πολλα αλλα δεν την πέφτει ακριβως απλα παιζει ατσουμπαλα μην το παρεξηγεις ειναι καλο σκυλακι τωρα θα παει κ για εκπαιδευση !!
Τελικα τα δυο μικρα που ειχαμε βρει στο παρκο να θανάτωσαν γιατι λεει οτι είχανε "Μορβα" (δεν την εχω ακουσει εγω) αλλα μου ειπανε κατι κυριες οτι θεραπεύεται !

Σημερα ηταν παλι ενα αδεσποτο που πηγαινε στο φραχτη οπως μπαινουμε αριστερά πανω κατω σαν να ηθελε να βγει εξω !! Ειχε και λουρακι αλλα δεν καθότανε με τπτ να το πιασουμε !!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.019
Σοβαρά μιλάς;Ποιός τα μάζεψε και τα θανάτωσε;
H μόρβα είναι πολύ σοβαρή ασθένεια, μπορεί να θεραπευτεί αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αφήσει νευρολογικά προβλήματα. Πρώτη φορά έχω ακούσε ευθανασία λόγω μόρβας, συνήθως προσπαθούν να σώσουν τα κουτάβια στην περίπτωση αυτή. Εκτός εάν ήταν προχωρημένο στάδιο αν και απο ΄΄οτι μου είχατε πει μια χαρά ήταν...
Ενα κανίς λες με λουράκι; Εμαθα ότι είναι της γειτονιάς και το ταίζουν.

Ο Μάρσαλ καλός χρυσός με το που βλέπει τον ελβις εκστασιάζεται και πηδάει με όλο το βάρος του πάνω του. Μην τον αφήσει και μισό,είπαμε...Άσε που ο Ελβις δεν γουστάρει και κρύβεται για να γλυτώσει .. Μάλλον επειδή είναι καινούριος του προκαλεί το ενδιαφέρον, εγώ δεν ρισκάρω κανένα κάταγμα πάντως. Τώρα ίσως είμαι υπερβολική αλλά το προτιμώ από καμιά δυσάρεστη έκπληξη. :) Αφού για να καταλάβεις η κοπέλα τον έδεσε την τελευταία φορά , είναι φιλικές οι διαθέσεις του πάντως αυτό είναι γεγονός!

Last edited: