Σκύλος και αυτοκίνητο... περί μεταφοράς


elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Σε ταξιδι 8 ωρων καθοταν σαν κυρια,ουτε ανησυχιες ουτε εμετους.Πριν καιρο σε βολτα εντος της Αθηνας και ενω ειχε φαει αρκετες ωρες πριν,μολις γυρισαμε εκανε εμετο.Πιστευω παιζει ρολο η ξηρα τροφη που της εδινα δεν πρεπει να ηταν καλη.Ενω με την τωρινη ουτε "επεισοδια"ουτε τριχες αφηνει στο αμαξι.
 


MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Πιστευω παιζει ρολο η ξηρα τροφη που της εδινα δεν πρεπει να ηταν καλη.Ενω με την τωρινη ουτε "επεισοδια"ουτε τριχες αφηνει στο αμαξι.
Και ποιά τροφή είναι αυτή; Πες γιατι ο δικός μου με το παραμικρό ρίχνει κατι ρουκέτες... Είναι και μπούφος βέβαια γιατί μασουλάει οτιδήποτε στο δρόμο του. Ξερά φύλλα, χαρτιά, σακούλες που φέρνει ο αέρας καμιά φορά, το λάστιχο του ποτίσματος, το πατάκι τις εξώπορτας, τη φλούδα από το πλατάνι, έντομα... ακόμα και ΧΩΜΑ!!! Τι παιδί είναι αυτό! I hope he'll grow out of that shit one day! Περιμένω με ψυχή να ενηλικιωθεί μπας και τα στρώσει αυτά τα κακά τα χούγια!
 


Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Από τρίχες άλλο τίποτα... Εχθές πήγα για πλύσιμο το αυτοκίνητο... Οι άνθρωποι είχαν γουρλώσει τα μάτια...Φόρεσαν μπλούζες, γυαλιά, έκλειναν μύτες-μάτια, απογοητεύτηκαν, πραγματικά κουραστήκαν, αγανάκτησαν άνθρωποι, 40 λεπτά μόνο μέσα καθάρισμα.. Μου λέει ο ένας άνθρωπος, έχει τρίχες εδώ, με τρόμο...

και όλα αυτά με μεγάλη προσπάθεια να μην γελάσω... Το είχα παρακάνει και εγώ βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...

Τέλος πάντων... Ταξίδι στο αυτοκίνητο, θεωρώ πως έχουν προηγηθεί μικρές βόλτες... Στάσεις ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και καιρού, φρέσκος αέρας να υπάρχει αλλά όχι μουσούδα έξω από το παράθυρο, φαγητό πριν και κατά την διάρκεια καθόλου όπως και όχι αμέσως μετά, να μην έχει δυνατότητα ο σκύλος να κάνει βόλτες μέσα στο αυτοκίνητο, όχι τέρμα μουσική για πολλή ώρα, όπως και τσιγάρο το αποφεύγουμε, να μην είναι πιεσμένος ο σκύλος... Βέβαια ανάλογα με το αυτοκίνητο βρίσκουμε λύσεις...
 


Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Στρώνω ένα σεντόνι από το κρεβάτι μου παλιό, τον βάζω στα πίσω καθίσματα στην θέση "κάτω", του φοράω ζώνη, ανοίγω τα πίσω παράθυρα μέχρι την μέση και βουρ ταξίδι!

Κώστα ο καλύτερος καθαρισμός της τρίχας είναι να κάθεσαι στα 4 μέσα στο αμάξι και με την σκούπα να περνάς όλα τα σημεία!
Δεν υπάρχει καλύτερο καθάρισμα από αυτό!Τι καθαριστήρια μου λες, αν δεν μπει το χέρι το δικό σου τίποτα άλλο δεν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα!Και το ξέρεις πολύ καλά...
Για την απολύμανση, απλά γεμίζω τον κουβά με νερό και καθαριστικό για σαλόνια και τα περνάω με το χέρι!Και μια στο τόσο κάνω βιολογικό!

Το αυτοκινητάκι μου είναι ένα Fiat Cinquecento 1.1 Sporting χρώμα κίτρινο(το κίτρινο το λέω γιατί δίνει 2-3χλμ/ώρα παραπάνω χαχα)

Αυτά...
Χαχαχαχαχα.. Και αν είναι μεταλλικό χρώμα και φρεσκοπλυμένο έχει και καλύτερη αεροδυναμική...!! Άρα χαμηλή κατανάλωση...
 


MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Ναι, αλλά το μαύρο είναι κακία σκέτη και ο Φιντέλ μεταμορφώνεται σε πιτμπουλ μολις μπαίνει μέσα κι εγω σε θηλυκο Νικυ Λάουντα!! :D:D:D

Χαχαχαχαχα.. Και αν είναι μεταλλικό χρώμα και φρεσκοπλυμένο έχει και καλύτερη αεροδυναμική...!! Άρα χαμηλή κατανάλωση...
Λες να το βαψω ασημί και να το πλένω κάθε μέρα το δικό μου μπας και πάψει να καταπίνει τα άντερά του; Χαχαχαχαχα....
 
Last edited:


MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Στα 2 κιλά εγώ δίνω ένα κουταλάκι του γλυκού. Προτείνω με σύριγγα για να είσαι σίγουρη ότι το ήπιε όλο.
Λοιπον... ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ! Μόλις πήρα το σιροπάκι και μέσα λέει "Παιδιά κάτω των 6 ετών 0,1mg/κιλό βάρους 3 φορές τη μέρα" ενώ "Να σημειωθεί οτι η χορήγηση μεγάλων δόσεων (2mg/κιλό βάρους) για πρόληψη εμετών, συνοδεύονται από υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών, τόσο από ΚΝΣ, όσο και από το πεπτικό (81% και 43% αντίστοιχα). " Και τώρα τι κάνω; Δϊνω 2mg/kg και προσεύχομαι όλα να πάνε καλά;
 


Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Απο Σεπτέμβριο θα πάρω βέσπα - σκούτερ .... πως θα μπορώ να βάζω τ Λούνα ? υπάρχουν ειδικά κλουβάκια για μηχανές ?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Το θέμα είναι "σκύλος και αυτοκίνητο".
Κάνε μια αναζήτηση.
 




tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Μεγαλη σημασια εχει και η οδηγικη συμπεριφορα του καθενος.
Ηρεμη οδηγηση , χωρις επιταχυνσεις και αποτομες στροφες δημιουργουν , γενικα,λιγοτερα προβληματα.
Οταν καθεται ,ο Φοιβος μας ,στο πισω καθισμα μονος του ,συνηθιζω σε τακτα χρονικα διαστηματα να του προτεινεται το χερι .
Απο την αντιδραση του καταλαβαινω λιγο πολυ την " κατασταση " του.
(Εντονο γλειψιμο σημαινει " δεν αντεχω και πολυ ακομη !!!"
ενω ενα απαλο αγγιγμα με την μουσουδα σημαινει "ολα ΟΚ ...παμε κι αλλο,αντεχω ακομη " )
 


dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Στο πισω κάθισμα έχοντας πάρει το κάλυμα για σκυλους για αυτοκινητο και δεμενο παντα, για τη δικη του και δικη μας ασφάλεια.
 


tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Σε crate ή dogtube και όταν έχουμε κουτάβια βάζω την dogbag

View attachment 22920 View attachment 22921
Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο dogbag στην Ελλάδα? Εννοώ αν το προμηθεύεται κάποιο συγκεκριμένο petshop. Κάποιοι έχουν γράψει για τα carrefour αλλά δεν το βρήκα εκεί.
 




tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω πρόβλημα τόσο με το αυτοκίνητο. Περισσότερο το θέλω για διακοπές και σε ξενοδοχεία. Επειδή το βρήκα εδώ είπα να μην ανοίξω νέο θέμα.