Σκύλος πέθανε ταξιδεύοντας με ΚΤΕΛ

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ε ναι βρε παιδια!!! Μονο το στρες που θα περάσει το ζωακι από το σκοτάδι, τον θόρυβο, τη ζέστη κλπ είναι αρκετό! Δεν είναι βαλίτσα το σκυλί να το πετάξεις στις αποσκευές! Και αν ο οδηγός έχει ευθύνη μία γι αυτό που συνέβη, ο ιδιοκτήτης έχει 10 που επέτρεψε να μπει το σκυλάκι του εκει μέσα.
Βλέπω απο τον δικό μου πόσο στρεσάρεται πολλές φορές και πόσο κουράζεται στα ταξίδια που έχει όλο το πίσω κάθισμα δικό του, ανοιχτά παράθυρα, και στάση κάθε 2 ώρες το πολύ. Πόσο μάλλον να μπει το καημένο στις αποσκευές του ΚΤΕΛ. Για όνομα!!!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Μεχρι να ψηφιστει ο νομος μεταφορας κατοικιδιων με ΚΤΕΛ ,ταξιδευα με τραινο. Ειχα ψυλλιαστει τι επαιζε με τα ζωα που πεθαναν στις αποσκευες απο το ιντερνετ.
Ετυχε και μια φορα επιτηδες να βαλω το κεφαλι μου μεσα στον χωρο που εβαζαν βαλιτσες και ΕΒΡΑΖΕ.
Τωρα που υπαρχει ο νομος ταξιδευω με το ζωο μου διπλα μου.
Υπαρχουν ακομα ΚΤΕΛ διαφορων νομων που το αν ταξιδεψει μαζι σου το ζωο σου η οχι ειναι "στην κριση του οδηγου" . Το ματι που τους βγηκε λεω εγω. Ακομα και τωρα αν μου τυχει κανα τετοιο θα τους βαλλω να ξεφορτωσουν ολες τις βαλιτσες να βρουν την δικη μου για να σηκωθω να φυγω. Βλεπω αλλα ζωα που τα βαζουν στις αποσκευες και σφιγγεται η καρδια μου.Οταν φτανουμε ριχνω κλεφτες ματιες να δω αν θα βγουν ζωντανα η οχι.
Επισης μου ετυχε ταξιτζης που δεν εβαλε μεσα το κλουβακι για να μην "γεμισει τριχες παντου" λες και κινουμαστε και πεταμε τουφες απο δω κ απο κει.Λεω ας ειναι,5 λεπτα δρομος ειναι. Οταν φτασαμε ειχε τρομαξει και ειχε κανει εμετο.Δεν θα ξαναγινει αυτο.

Πρεπει την στιγμη που μας λενε "αααα ουυυ στις αποσκευες ,πορτ παγκαζ κτλ" να αντιδρουμε ακαριαια κ να μην παγωνουμε/ντρεπομαστε.Αν γινει κατι θα μας μεινει η ντροπη και οι τυψεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και καλά εμεις με τα μικρόσωμα... τα ανω των 7 κιλών??? Αυτά στο πηγάδι κατουρησαν κατά πώς φαίνεται!
Όταν ανεβηκα αθηνα με το κουτάβι τις προάλλες, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, αντιθέτως "εννοείται πως θα ειναι δίπλα σας το σκυλι και όχι κάτω, θα σας δώσω θέση να εχει ησυχία κιόλας"
Στο γυρισμό το πούλμαν ήταν φουλ και μια 50+ με ξασμένο κοκκινο μαλλι (αθηνών-λαμίας τύπου) που καθόταν στην αλλη ακρη της γαλαρίας από εμενα, έχοντας βάλει τις σακούλες της πανω στο κάθισμα μου λέει με υφος: "εχεις πληρώσει εισητήριο για να το βάλεις εκει το ζώο" (σημ. το είχα ακουμπήσει στο δίπλα κάθισμα να τακτοποιήσω τα πράγματα μου) για να της απαντήσω ότι το ζώο δυστυχώς αντιμετωπίζεται όπως και οι σακούλες της. Της εχει πάνω στο καθισμα αλλά χωρις να πληρωσει ξεχωριστό εισητήριο.

Οπότε δεν ειναι μονο ο οδηγός πρόβλημα, είναι και οι επιβάτες πολλες φορες που θα δημιουργήσουν αρνητικό κλιμα!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Mε επιβατες μια φορα ειχα θεμα. Γυρισε κ ειπε μια "κυρια" οτι δεν επιτρεπεται να μπαινουν οι ανθρωποι μαζι με τα...αδεσποτα(εμενα ελεγε? :O ). Βεβαιως την γραψαμε και οι δυο μας κ καναμε την δουλεια μας.
Στα ΚΤΕΛ ειναι μεχρι 10κιλα ζωακι μαζι.
Στο τραινο πλεον μπορουμε κ πανω απο δεκα με την προυποθεση να πληρωθει μισο εισιτηριο κ να εχει κανει τα τελευταια εμβολια.