Ο προβληματισμός σου ακριβώς ποιός είναι;συμφωνω αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη τι 8α κανεις??
O καθένας δεν κάνει ό,τι θέλει στο μαγαζί του όταν οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ελλειπείς και μη προσήκουσες (δεδομένου ότι με την τακτική της επιχείρησής του βλάπτει δικαιώματά μου και μου δημιουργεί το λιγότερο περιουσιακή ζημία) σε σχέση με τα συμφωνηθέντα, όταν υπάρχουν οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες οφείλει να δέχεται μικρόσωμα κατοικίδια που μεταφέρονται σωστά κ.ο.κ.γιατι τσινατε ολοι?ιδιωτες δεν ειναι?οτι θελει θα κανει ο καθενας στο μαγαζι του , αλλιως,,,,βριστε τους ,οπως κανετε στον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , που βγαζεται τα αχτι απο το βραδυ που δεν περασατε καλα Α ρε ιδιωτηκοποιηση , πως την περιμενωωωωω
καλααα...ετσι ωραια οπως τα γραφεις, πεστα και σεναν Κτελατζη την επομενη φορα που θα ειναι να ταξιδεψειςO καθένας δεν κάνει ό,τι θέλει στο μαγαζί του όταν οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ελλειπείς και μη προσήκουσες (δεδομένου ότι με την τακτική της επιχείρησής του βλάπτει δικαιώματά μου και μου δημιουργεί το λιγότερο περιουσιακή ζημία) σε σχέση με τα συμφωνηθέντα, όταν υπάρχουν οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες οφείλει να δέχεται μικρόσωμα κατοικίδια που μεταφέρονται σωστά κ.ο.κ.
Τώρα για το δημόσιο τομέα που λειτουργεί τόσο "άψογα" ας μην ανοίξουμε συζήτηση γιατί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...![]()
Αγαπητε pencil η βαζεις τον σκυλο με το ετσι θελω στο χωρο των επιβατων η δεν ταξιδευεις καθολου. Ταξιδι στις αποσκευες ισοδυναμει με σχεδον βεβαιο φριχτο θανατο για τον σκυλο σου.συμφωνω αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη τι 8α κανεις??
συμφωνώ απόλυτα.ΛΑΘΟΣ.Ναι ρε παιδιά - αλλά εσύ ως ιδιοκτήτης αφήνεις στο σκύλο στις αποσκευές? Εγώ στη θέση του θα έπαιρνα το σκύλο και θα έφευγα. Δεν είχαν συννενοηθεί από πριν αν επιτρέπεται να ταξιδέψει επάνω ή όχι?
Σορυ αλλά όταν θέλεις βρίσκεις.φίλος,ταξί,πανσιόν επιλογές υπάρχουν.και λεφτά να μην έχεις ένας φίλος σίγουρα θα φιλοτιμηθεί.συμφωνω αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη τι 8α κανεις??
Θα σου πω κάτι. Φέτος θέλαμε να ταξιδέψουμε και οι δυο με τον άντρα μου με αεροπλάνο θα αφήναμε τον ένα μου σκύλο σε πανσιόν και τον άλλο θα τον παίρναμε μαζί. Αν δεν ταξίδευε στις αποσκευές του αεροπλάνου που δεν συγκρίνονται με τον χώρο αποσκευών των ΚΤΕΛ. Τελικά αποφασίσαμε να μην πάω εγώ για να μην τον βάλω σε αυτή την διαδικασία. Αν κάποια στιγμή μετακομίσουμε στο εξωτερικό θα μπουν και τα τρία στην διαδικασία αυτή αλλά για 20 μέρες και έναν μήνα δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία. Στις αποσκευές του ΚΤΕΛ δεν θα έβαζα τίποτα ζωντανό.προσπα8ω να παω μονο σε περιπτωση πολυ μεγαλης αναγκης.. ρωτησα και τον κτηνιατρο αν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα με το να τον βαζω κατω αν δεν με αφηνουν και μου ειπε πως αν υπαρχει ΑΡΚΕΤΟΣ χωρος εκει (κυριως τον χειμωνα) και αφου το σκυλακι ειναι υγειες(που τωρα εχει προβλημα με δερματιτηδα) δεν ειναι το καλυτερο αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο. δεν ξερω τι να πιστεψω... ειμαι πολυ ανχωμενη γενικως με τον μικρο(ειδικα τωρα με την δερματ.) και ξερω τι να πιστεψω!![]()