Σκύλος πέθανε ταξιδεύοντας με ΚΤΕΛ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
συμφωνω αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη τι 8α κανεις??
Ο προβληματισμός σου ακριβώς ποιός είναι;
Αν θα στείλεις το σκυλί σου σε βέβαιο θάνατο, ή όχι;

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
γιατι τσινατε ολοι?ιδιωτες δεν ειναι?οτι θελει θα κανει ο καθενας στο μαγαζι του , αλλιως,,,,βριστε τους ,οπως κανετε στον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , που βγαζεται τα αχτι απο το βραδυ που δεν περασατε καλα Α ρε ιδιωτηκοποιηση , πως την περιμενωωωωω

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
γιατι τσινατε ολοι?ιδιωτες δεν ειναι?οτι θελει θα κανει ο καθενας στο μαγαζι του , αλλιως,,,,βριστε τους ,οπως κανετε στον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , που βγαζεται τα αχτι απο το βραδυ που δεν περασατε καλα Α ρε ιδιωτηκοποιηση , πως την περιμενωωωωω
O καθένας δεν κάνει ό,τι θέλει στο μαγαζί του όταν οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ελλειπείς και μη προσήκουσες (δεδομένου ότι με την τακτική της επιχείρησής του βλάπτει δικαιώματά μου και μου δημιουργεί το λιγότερο περιουσιακή ζημία) σε σχέση με τα συμφωνηθέντα, όταν υπάρχουν οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες οφείλει να δέχεται μικρόσωμα κατοικίδια που μεταφέρονται σωστά κ.ο.κ.
Τώρα για το δημόσιο τομέα που λειτουργεί τόσο "άψογα" ας μην ανοίξουμε συζήτηση γιατί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... ;)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
:eek:
O καθένας δεν κάνει ό,τι θέλει στο μαγαζί του όταν οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ελλειπείς και μη προσήκουσες (δεδομένου ότι με την τακτική της επιχείρησής του βλάπτει δικαιώματά μου και μου δημιουργεί το λιγότερο περιουσιακή ζημία) σε σχέση με τα συμφωνηθέντα, όταν υπάρχουν οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες οφείλει να δέχεται μικρόσωμα κατοικίδια που μεταφέρονται σωστά κ.ο.κ.
Τώρα για το δημόσιο τομέα που λειτουργεί τόσο "άψογα" ας μην ανοίξουμε συζήτηση γιατί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... ;)
καλααα...ετσι ωραια οπως τα γραφεις, πεστα και σεναν Κτελατζη την επομενη φορα που θα ειναι να ταξιδεψεις

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Έτσι ωραία θα του τα πω, και αν σηκώσει κεφάλι θα τα πω και στην αστυνομία που θα καλέσω και αν μακριά από εμάς συνέβαινε κάτι στο σκύλο μου, έτσι ωραία και ακόλα καλύτερα θα τα γράψω και στην αγωγή αποζημείωσης για πλημμελή εκπλήρωση αλλά στη μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας που θα του κάνω... ;)

Αυτό το καλαααααααά μας έφαγε όμως σε αυτή τη χώρα και κρεμόμαστε όλοι από τα ..... του κάθε ηλίθιου που έτυχε να είναι οδηγός ΚΤΕΛ.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Χρυσουλα εσυ πολυ σωστα τα λες, αλλα δυστυχως το κααααααλα μωρε, εχει γινει μαλλον στοιχειο του dna μας....

Λυπαμαι το οποιο "Κτελατζη" θα ειχε απεναντι του μια Χρυσουλα. "Παρτε διαβολοι, βαγια" ! ! !

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.830
8.027
Αγαπητε pencil η βαζεις τον σκυλο με το ετσι θελω στο χωρο των επιβατων η δεν ταξιδευεις καθολου. Ταξιδι στις αποσκευες ισοδυναμει με σχεδον βεβαιο φριχτο θανατο για τον σκυλο σου.
Οταν παρκαραμε στο πλοιο και ειδαν τον ελβις μας ειπαν οι σκυλιερες ειναι στο καταστρωμα. Ευχαριστω τους ειπα αλλα ο σκυλος θα μεινει μαζι μας. Τελος , δεν υπηρξε αντιλογος. Ρωτησα τον αντρα μου στο πλοιο μια χαζη ερωτηση, τι θα εκανες αν επεφτε ο σκυλος μας ατη θαλασσα; Θα επεφτα κι εγω μου λεει, γιατι μονο τοτε θα μας μαζευαν και τους 2.
Ετσι ειναι, οταν αποφασισες να προσθεσεις εναν σκυλο στην οικογενεια δεσμευτηκες οτι οσο ζει θα τον προστατευεις και δεν θα βαλεις την ζωη του σε κινδυνο για κανενα λογο. Ετσι το βλεπουμε εμεις.

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
kyveli συμφωνω με οσα λες και σιγουρα δεν 8α η8ελα ο σκυλος μου να πα8ει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως,, αλλα ειναι ακραιο το να μου λες οτι αν δεν τον βαλουν στο χωρο των επιβατων να μην ταξιδεψω(δεν αναφερομαι σε ταξιδακι αναψυχης,διακοπες κλπ κλπ... αλλα σε αναγκαιο ταξιδι-λογω προβληματος υγειας- στην πολη μου, κα8ως ειμαι φοιτητρια).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Και από την στιγμή που δεν συνάδει το ένα με το άλλο τι σκοπεύεις να κάνεις;
Εννοώ δηλαδή, πως βάζοντας τον σκύλο σου στον χώρο αποσκευών του ΚΤΕΛ, είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος, όντως να μην φτάσει στον προορισμό του. Για να μην συζητήσω καν, τον τρόμο που θα νοιώθει το σκυλάκι, όση ώρα θα ταξιδεύετε. Δεν τα λες και ακριβώς "ΤΙΠΟΤΑ απολύτως". Οπότε, τι σκοπεύεις εναλλακτικά να κάνεις;

pencil

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2011
51
0
προσπα8ω να παω μονο σε περιπτωση πολυ μεγαλης αναγκης.. ρωτησα και τον κτηνιατρο αν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα με το να τον βαζω κατω αν δεν με αφηνουν και μου ειπε πως αν υπαρχει ΑΡΚΕΤΟΣ χωρος εκει (κυριως τον χειμωνα) και αφου το σκυλακι ειναι υγειες(που τωρα εχει προβλημα με δερματιτηδα) δεν ειναι το καλυτερο αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο. δεν ξερω τι να πιστεψω... ειμαι πολυ ανχωμενη γενικως με τον μικρο(ειδικα τωρα με την δερματ.) και ξερω τι να πιστεψω! :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Το ένστικτό σου βρε pencil τι σου λέει;
Εξετάζεις την προοπτική να χώσεις τον σκύλο σου, σε ένα κλειστό/σκοτεινό/στριμωγμένο μέρος, παρέα με τις βαλίτσες, που ίσως και να αερίζεται. Αλλά δεν είναι και καθόλου σίγουρο. Πως σου ακούγεται; Και απόλυτα υγιές να είναι...

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Για να πω την αλήθεια εγώ δεν θα διακινδυνευα ποτέ ένα τέτοιο ταξιδι. Ας άφηνα σε πανσιον τον σκυλο και ας μην ειχα να φάω μετά, θα έπαιρνα τρένο, ταξι, ή οτιδήποτε άλλο, αλλά σε αποσκευές ΚΤΕΛ δεν θα τον άφηνα ποτέ. Ειναι κοινή λογική νομιζω. Ο ιδιοκτήτης για μένα φταιει περισσοτερο απο τον οδηγο. ΕΜΕΙΣ ήμαστε υπευθυνοι για τα ζώα μας , τους εαυτους μας, τα παιδιά μας.Αν μας έλεγε κάποιος κάτι παράλογο θα το εφαρμοζαμε σε μας ή στα παιδιά μας μονο και μονο γιατι μας το ειπε? Μου θυμιζει αυτό κάτι προειδοποιήσεις κάποτε που ειχε έκλειψη ηλιου να μην κοιτάζουμε κατάματα τον ήλιο και μας το έλεγαν συνέχεια μέχρι και στις ειδήσεις ένα μηνα πριν συνέχεια οτι θα έχουμε προβλημα στα ματια. Καλά ποιός πάει να κοιτάξει κατάματα τον ήλιο? Προφανώς πολλοί που δεν σκέφτονται και δεν ξερουν να προφυλάξουν τον εαυτο τους και τους γυρω τους.Πρέπει να βάζουμε το μυαλό μας να λειτουργεί. Το ...τάλαντο να το χρησιμοποιούμε.

Last edited:

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
ΟΧΙ δε μπορει να υπαρχουν τετοια τερατα...... Αρχισα να κλαιω.. Πολυ λυπαμαι για αυτες τις ζωουλες και για τους ιδιοκτητες τους..... Ευτυχως βγηκε ο νομος που επιτρεπει τα ζωακια μας μεσα στα μεσα μεταφορας..... Αρχιζει αυτο το κρατος να γινεται ανθρωπινο... Να δουμε ποτε οι Ελληνες θα αγαπησουν τα ζωακια........ γιατι οπως εχω αναφερει καπου αλλου.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ...... και παλι συλληπητηρια!!!!!

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Ναι ρε παιδιά - αλλά εσύ ως ιδιοκτήτης αφήνεις στο σκύλο στις αποσκευές? Εγώ στη θέση του θα έπαιρνα το σκύλο και θα έφευγα. Δεν είχαν συννενοηθεί από πριν αν επιτρέπεται να ταξιδέψει επάνω ή όχι?
συμφωνώ απόλυτα.ΛΑΘΟΣ.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Σορυ αλλά όταν θέλεις βρίσκεις.φίλος,ταξί,πανσιόν επιλογές υπάρχουν.και λεφτά να μην έχεις ένας φίλος σίγουρα θα φιλοτιμηθεί.

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Ενταξει παιδια μη το κατακρινεται τοσο τον ανθρωπο, λες και ηθελε να πεθανει το σκυλάκι του, τωρα θα ειναι μεσα στην μαυριλα... Παντως ειναι απανθρωπο. Εχει φουσκωσει το στομαχι μου. Πισω απο τον ηλιο ειναι ολοι τους (μιλαω για τους οδηγους του ΚΤΕΛ και αλλων μεταφορικων μεσων που φερονται ετσι). Ο νομος λεει οτι χρειαζεται τσαντα μεταφορας ή κλουβακι για να το εχουμε μεσα. Πρεπει να κουβαλαμε και το χαρτι απο το υπουργειο που εχει αυτες τις διατάξεις; και να τους το κολλαμε στη μούρη; Και υστερα γιατι δε του δινανε το ονομα του οδηγου απο τα ΚΤΕΛ; τι φοβηθηκαν, μη παει και του ζητηση το λογο;. Εγω δε ξερω τι θα εκανα, που θα εφτανα, να μη ξανατυχει σε κανεναν κατι τετοιο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.830
8.027
προσπα8ω να παω μονο σε περιπτωση πολυ μεγαλης αναγκης.. ρωτησα και τον κτηνιατρο αν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα με το να τον βαζω κατω αν δεν με αφηνουν και μου ειπε πως αν υπαρχει ΑΡΚΕΤΟΣ χωρος εκει (κυριως τον χειμωνα) και αφου το σκυλακι ειναι υγειες(που τωρα εχει προβλημα με δερματιτηδα) δεν ειναι το καλυτερο αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο. δεν ξερω τι να πιστεψω... ειμαι πολυ ανχωμενη γενικως με τον μικρο(ειδικα τωρα με την δερματ.) και ξερω τι να πιστεψω! :(
Θα σου πω κάτι. Φέτος θέλαμε να ταξιδέψουμε και οι δυο με τον άντρα μου με αεροπλάνο θα αφήναμε τον ένα μου σκύλο σε πανσιόν και τον άλλο θα τον παίρναμε μαζί. Αν δεν ταξίδευε στις αποσκευές του αεροπλάνου που δεν συγκρίνονται με τον χώρο αποσκευών των ΚΤΕΛ. Τελικά αποφασίσαμε να μην πάω εγώ για να μην τον βάλω σε αυτή την διαδικασία. Αν κάποια στιγμή μετακομίσουμε στο εξωτερικό θα μπουν και τα τρία στην διαδικασία αυτή αλλά για 20 μέρες και έναν μήνα δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία. Στις αποσκευές του ΚΤΕΛ δεν θα έβαζα τίποτα ζωντανό.