Σκύλος στα ελληνικά πλοία

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
Παιδια όσο και να σας φανεί απίστευτό η super fast ferries από Αθήνα για Ηράκλειο εχει ειδική σκυλοκαμπίνα και σου επιτρέπει να εχεις τον σκύλο σου μέσα! Το Σεπτέμβρη ταξίδεψα από Αθήνα για Κρήτη. Ειχαμε κανονική καμπίνα για έμας και όταν μπήκαμε στη ρεσεψιον να πάρουμε το κλειδί μας είπανε ότι θα μας δώσουμε ειδική σκυλοκαμπίνα και ότι την επόμενη φορά να το ζήτάμε από το πρακτορείο. Είναι ακριβώς ή ίδια καμπίνα απλά στο πάτωμα αντι για μοκέτα είχε παρκέ έτσι ώστε να μποορούν να το απολυμένουν. Πρέπει να εχει αρκετες τετοιες γιατί στη δυπλανή μας ειχε έναν κύριο με ένα κοκερ!

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
γενικά στην ελλάδα με τα μέσα μετάφορας και τους τετράποδους φίλους υπάρχει ένα θέμα, ένα πολύ σοβαρό θέμα. και σιγά μην σου έλεγαν ότι πρέπει να ζητήσεις σκυλοκαμπίνα γιατί νομίζετε ότι εγώ γνωρίζω ότι υπάρχει πρώτη φορά το διαβάζω. και στα τραμ είχε βγει διαφήμιση ότι επιτρέπονται τα σκυλιά αλλά εμένα με τον Πρωτέα βράδυ που γυρνούσα χειμώνα με κατέβασε κάτω ο οδηγός. άντε ψάξε να βρεις άκρη.

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
Δεν το βγάζω απο το μυαλό μου. Ετυχε να ταξιδέψω archodea. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την super fast ferries να το επαλυθεύσεις.θα σου στοιχίσει μόνο ένα τηλεφώνημα.
Δεν έχω κανένα λόγω να πώ ψέματα ξέρεις.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
για ιταλια το εχει γραψει καπου η νατασσα!με σουπερ φαστ δινεις 60,00ε
και τον βαζεις μεσα στην καμπινα για τιμες 2 ατομα πηγαινε ελα πατρα-ανκονα
σε εξωτερικη ειναι 846,00+60 ο σκυλος μαζι με οχημα
σε εσωτερικη 690,00 + 60 ο σκυλος μαζι με οχημα
η διαφορα σε εσωτερικη με εξωτερικη ειναι ενα παραθυρο!και να ξερεις οτι πεζουν και υψηλοτερες τιμες σε high season μερες

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
προς θεού δεν αμφιβάλω για ότι γράφεις απλά όταν τους λές έχω ένα σκυλάκι θα έπρεπε να σου το λένε και όχι δεν έχουμε κάτι μόνο κατάστρωμα ή άλλο που μου είχαν πει στην καμπίνα και ο σκύλος σε κλουβί έξω από την πόρτα!!! mariaso

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
η διαφορα σε εσωτερικη με εξωτερικη ειναι ενα παραθυρο!και να ξερεις οτι πεζουν και υψηλοτερες τιμες σε high season μερες
Eχεις δίκιο κάτι θυμάμαι..:)

Eσωτερική με εξωτερική έχει διαφορα συνήθως πάντως (όχι μόνο οικονομικά)..

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ισχυει. Και στην κρατηση της καμπινας υπηρχε επιλογη για το αν θελεις καμπινα που να εχεις και κατοικιδιο μεσα.

manou5321

Member
30 Οκτωβρίου 2009
7
0
Αθήνα
Καλημερα σε όλους?

Το χειμώνα ξέρει κανείς τίγίνεται?
Θέλω να ταξιδέψω Κρήτη Χριστούγεννα και ψαχνω τρόπο να είναι βολικός και για το σκύλο μου (griffon, τώρα 7 μηνών).. Ευχαριστώ

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
ασυνόδευτο δέμα στα ελληνικά πλοία

Στο γυρισμό από Ζάκυνθο-Κυλήνη, έμεινα με τον Ορφέα μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί φάνηκε να στρεσάρεται αρκετά από την καινούρια του εμπειρία και είπα να μην το περάσει αυτό 2η φορά μέσα σε 3 μέρες.

Ζήτησα βέβαια από τους υπεύθυνους, να μας βάλουν μπροστά μπροστά σε χώρο με άπλα που θα μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες του αυτοκινήτου και να πάμε κατευθείαν στο κατάστρωμα, αν χρειαστεί. Κι επειδή έπεσα σε καλούς ανθρώπους, μας άνοιξαν και τον κλιματισμό του γκαράζ!

Εκεί λοιπόν που καθόμασταν με τον Ορφέα και περιμέναμε καρτερικά να περάσει αυτή η μία ώρα... γυρνάει κι αρχίζει το ψευτογάβγισμα! κοιτάω καλύτερα και βλέπω το παρακάτω θαύμα!

DSC00060..jpg

Περιμένοντας να μπούμε είχα δει ένα ΜΑΛ###ΚΑ, να την τραβολαγάει να μπει μέσα στο πλοίο, αλλά εκείνη αντιστεκόταν κι αυτός όλο περισσότερο τραβολογούσε. Δεν τον είχα δει όμως να βγαίνει!

Με τα πολλά, ο τύπος την άφησε κι έφυγε! Ασυνόδευτη! Ούτε να το σκεφτείτε να φοράει ταυτότητα! Ούτε να έχει μία σταγόνα νερό δίπλα της ούτε τίποτα! τι λέω εδώ το λουρί ήταν σχοινί απλά δεμένο πάνω στο κλιπ...

(για να μην πω ψέματα, αν δε με έβλεπαν θα την είχα κλέψει) της έδωσα λίγες κροκέτες να ξεφοβηθεί γιατί έτρεμε, της είπα και κανένα γλυκόλογο... αλλά η καημένη τίποτα! εκεί που πήγαινε να κοιμηθεί μπαπ σήκωνε κεφάλι από το φόβο μην της συμβεί τίποτα!

Και φτάνουμε στο λιμάνι... μέχρι να βγούμε... μπαίνει μέσα ένας τύπος με μία άλλη σκύλα... δένει την άλλη και παίρνει μαζί του τη μικρή της φωτογραφίας...

Προς τι... όλο αυτό δυστυχώς, δεν κατάλαβα...

cgri1976

Well-Known Member
Στο γυρισμό από Ζάκυνθο-Κυλήνη, έμεινα με τον Ορφέα μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί φάνηκε να στρεσάρεται αρκετά από την καινούρια του εμπειρία και είπα να μην το περάσει αυτό 2η φορά μέσα σε 3 μέρες.

Ζήτησα βέβαια από τους υπεύθυνους, να μας βάλουν μπροστά μπροστά σε χώρο με άπλα που θα μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες του αυτοκινήτου και να πάμε κατευθείαν στο κατάστρωμα, αν χρειαστεί. Κι επειδή έπεσα σε καλούς ανθρώπους, μας άνοιξαν και τον κλιματισμό του γκαράζ!

Εκεί λοιπόν που καθόμασταν με τον Ορφέα και περιμέναμε καρτερικά να περάσει αυτή η μία ώρα... γυρνάει κι αρχίζει το ψευτογάβγισμα! κοιτάω καλύτερα και βλέπω το παρακάτω θαύμα!

View attachment 8377

Περιμένοντας να μπούμε είχα δει ένα ΜΑΛ###ΚΑ, να την τραβολαγάει να μπει μέσα στο πλοίο, αλλά εκείνη αντιστεκόταν κι αυτός όλο περισσότερο τραβολογούσε. Δεν τον είχα δει όμως να βγαίνει!

Με τα πολλά, ο τύπος την άφησε κι έφυγε! Ασυνόδευτη! Ούτε να το σκεφτείτε να φοράει ταυτότητα! Ούτε να έχει μία σταγόνα νερό δίπλα της ούτε τίποτα! τι λέω εδώ το λουρί ήταν σχοινί απλά δεμένο πάνω στο κλιπ...

(για να μην πω ψέματα, αν δε με έβλεπαν θα την είχα κλέψει) της έδωσα λίγες κροκέτες να ξεφοβηθεί γιατί έτρεμε, της είπα και κανένα γλυκόλογο... αλλά η καημένη τίποτα! εκεί που πήγαινε να κοιμηθεί μπαπ σήκωνε κεφάλι από το φόβο μην της συμβεί τίποτα!

Και φτάνουμε στο λιμάνι... μέχρι να βγούμε... μπαίνει μέσα ένας τύπος με μία άλλη σκύλα... δένει την άλλη και παίρνει μαζί του τη μικρή της φωτογραφίας...

Προς τι... όλο αυτό δυστυχώς, δεν κατάλαβα...

σιγα μην σου λεγνε κιολας!!! αμφιβαλλω αν ειχαν προσεξει οτι υπηρχε σκυλι..γιατι αν το ειχαν δει εστω και λιγο νερο θα ειχαν δωσει στο καημενο... αρα και να το επαιρνες μπροστα στα ματια τους, μπορει και ευχαριστω να σου ελεγαν....!!!!!!!!!!!!!!!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μηπως γνωρίζει κάποιος τι κατασταση επικρατει στο πλοιο BLUE HORIZON με τις "σταυλιέρες" (τ'ακουσαμε κι αυτο) που κανει δρομολογιο Πειραιας- Χανιά και τούμπαλιν ;
Ευχαριστώ :)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
XPHSTOS Ευχαριστώ.
Λοιπον..
Πηρα και ρώτησα και μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο
να τον βαλω στο kenel και ότι μπορώ να τον έχω μαζί μου στο κατάστρωμα.
Δεν έχουμε κλέισει καμπινα γιατι το ταξιδι είναι ημερήσιο.
Εύχομαι να ειναι όντως όπως τα λενε. Οταν επιστρεψω θα σας ενημερωσω.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Μηπως γνωρίζει κάποιος τι κατασταση επικρατει στο πλοιο BLUE HORIZON με τις "σταυλιέρες" (τ'ακουσαμε κι αυτο) που κανει δρομολογιο Πειραιας- Χανιά και τούμπαλιν ;
Ευχαριστώ :)
εχει κλουβια μεγαλα, καθαρα και προστατευμενα απο τον αερα και την θαλασσα

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Το πλοίο ήταν αρκετό διάστημα στη γραμμή Ρόδο - Πειραιά και δεν υπήρξαν παράπονα.

Στα πολύ θετικά της εταιρείας, η αντιμετώπιση του πληρώματος προς τα σκυλιά και η πρόσφατες αλλαγές στα κλουβιά στο μοναδικό πλοίο της που είχε πρόβλημα, το Διαγόρας.

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Το Διαγόρας βάλανε Θεσσαλονίκη φέτος, άντε να δούμε πως θα τα πάει, γιατί τα τελευταία χρόνια από Πειραιά έπρεπε να πάμε αν δεν θέλαμε για Σαμο να κάνουμε 24 ώρες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix