Στείρωση και συμπεριφορά

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Καλησπέρα σας!Με λένε Νίκη κι έχω ένα αρσενικό Yorkshire τον Pixel, είναι 3 ετών 4 κιλά και έχουμε αποφασίσει να τον στειρώσουμε!Θα ήθελα να ρωτήσω:

Ο γιατρός μας, μας είπε ότι θέλει ένα 24ωρό για να αναρρώσει η εμπειρία σας ποια είναι;

ο σκύλος μετά την στείρωση θα έχει την ίδια συμπεριφορά με τώρα;

Π.χ. θα συνεχίσει να θέλει να καβαλάει άλλα σκυλιά;

θα μαρκάρει τόσο πολύ όσο και τώρα;

Η επιθετικότητα που βγάζει όταν πλησιάζουν άλλα σκυλιά την ώρα που παίζει με κάποιο θα σταματήσει;

Τώρα όλο του το παιχνίδι έχει να κάνει με το καβάλημα, δεν δείχνει να ενδιαφέρετε για απλό παιχνίδι, ξέρω ότι κάποιες φορές το κάνει για κυριαρχία,όλη αυτή η κυριαρχία θα σταματήσει;

Και εφόσον δεν τον ενδιαφέρει το παιχνίδι θα αδιαφορεί πλήρως για τους άλλους σκύλους ή ότι συμπεριφορά έχει αποκτηθεί μέχρι τώρα θα εξακολουθεί να την έχει και μετά;

Από γάβγισμα;
θα συνεχίσει να γαβγίζει όποιον πλησιάζει το σπίτι μας η θα αδιαφορεί;

Ο Pixel δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ!

Όσες φορές έχει ξεκινήσει καυγά, ο καυγάς σταμάτησε με διόρθωση του άλλου σκύλου και χωρίς παραπάνω επίθεση.

Του έχουνε επιτεθεί 5-6 φορές άλλοι σκύλοι χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή η τελευταία μάλιστα ήταν αρκετά επικίνδυνη και φύγαμε με 3 δαγκώματα .

Ο λόγος που θέλω να τον στειρώσω είναι για να τον προστατεύσω από όλα τα παραπάνω, δεν συντρέχει κάποιος λόγος υγείας που πρέπει να γίνει και φυσικά δεν είναι ο σκύλος που έχει να δώσει κάτι στην φυλή του για να αναπαραχθεί!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ο σκύλος διαθέτει κάποια υποτυπώδη βασική υπακοή?

Πέρα από το ότι μία στείρωση μπορεί να κατευνάσει μία συμπεριφορά παίζουν ρόλο και άλλοι συμπεριφορικοί παράγοντες!

Οι εμπειρίες που έχει απόκτησει βοηθούν και αυτές στην επιδείνωση ενός τέτοιου προβλήματος.

Όσον αφορά αυτές τις εμπειρίες βάσει των όσων μας λες για τον χαρακτήρα του δεν νομίζω ότι δεν έχει δώσει αφορμή. Αφορμή απλά μπορέι να είναι η στάση σώματος καθώς προσεγγίζονται τα δύο ζώα. Ούκω λίγα μικρόσωμα λόγω χαρακτήρα και λόγω άγνοιας προσπαθούν να επιβληθούν.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οι επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές παγιώνονται. Το να θεωρείς ότι με τη στείρωση θα λυθούν αυτά που προανέφερες είναι σχεδόν ουτοπικό. Αν μιλούσαμε για σκυλί το πολύ 16-18 μηνών ενδεχομένως ναι, αλλά ο Pixel είναι ήδη 3.
Ναι μεν με την στείρωση θα πάψει ως ένα βαθμό ο ανταγωνισμός με άλλους αρσενικούς (που πολλές φορές πηγάζει στην επιθυμία να επιβληθούν ώστε να κερδίσουν τυχόν δικαίωμα στο ζευγάρωμα με θηλυκια) αφού θα "ουδετεροποιηθεί" ορμονικά, αλλά μαρκαρίσματα, προσπάθειες κυριαρχίας, γαυγίσματα κλπ θέλουν δουλειά απο εσένα.

Καθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως κακώς σε απασχολεί το αν θα παίζει με άλλα σκυλιά μετά. Πάντα το παιχνίδι τους ενέχει κάποια επιβολή/προσπάθεια κυριαρχίας, είναι ένας τρόπος έκφρασης του (δεν το λύνουν με διάλογο και eurogroup για παράδειγμα :p ). Οπότε μετά τη στείρωση εγώ θα σου πρότεινα να βγαίνετε σε χώρους με σκυλιά και διάφορα ερεθίσματα προκειμένου να δουλέψετε την βασική υπακοή σας ώστε να αναπτύξει και ανοχή σε όσα ως τώρα τον κάνουν να γαυγίζει κλπ. Ως ένα βαθμό μπορείς να το βελτιώσεις αυτό.

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Καλημέρα!ναι ο σκύλος έχει περάσει Β.Υ. με θετική εκπαίδευση!το ξέρω ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμη κι ένας ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι δεν έχω πολύ καλούς ενισχυτές!Έχει τροφική δυσανεξία κι ο γιατρός μας απαγορεύει λιχουδιές ζαμπόν κλπ τα παιχνίδια έξω από το σπίτι απλά δεν λειτουργούν!Γι αυτό και σκέφτηκα την στείρωση ούτως ώστε να μας φύγει η όρεξη για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα υπόλοιπα!Κάτι για το οποίο μας ενθαρρύνει και η εκπαιδεύτρια μας!

Ναι ο σκύλος μου έχει ξεκινήσει πολλές φορές καυγά με γρυλίσματα αλλά σε όλες αυτές τις φορές τον έχω προλάβει και έχουμε φύγει.
Είναι πάντα δεμένος, είναι κυριαρχικός και το γνωρίζω για τις επιθέσεις που μιλάω είναι το γνωστό έχω το σκυλί μου ελεύθερο 100 μέτρα πιο μπροστά από εμένα μιλάω στο κινητό ή πιάνω την κουβέντα με τους γύρω κι ότι γίνει....Από την τελευταία επίθεση φοβόμαστε πλέον και την σκιά μας κι όταν συναντιέται με άλλους σκύλους βγάζει έντονο στρεσάρισμα έξω η γλώσσα και σε μια απότομη κίνηση του άλλου γρύλισμα κατευθείαν έτσι τους ξεκινάει...για να αποφύγω τους άλλους σκύλους πρέπει να τον τραβάω συνέχεια, αισθάνομαι πως αυτό είναι χειρότερο!π.χ συναντάμε αρσενικό, μυρίζονται, φτάνει Pixel, φεύγουμε και φεύγει όλα καλά μπράβο κλπ συναντάμε θηλυκό, μυρίζονται, ξεκινάει παιχνίδια, τον αφήνω παίζει, φτάνει Pixel Κάιρο o Pixe,l έρχεται δεύτερο αρσενικό, τον κρατάω στην άκρη με το κάτσε, κάθεται αλλά θέλει να πάει, αν απομακρυνθεί το άλλο τον αφήνω ξαναπάει αλλά συνήθως φεύγουμε, αν στο κάτσε ή σε όλη αυτή την διαδικασία πλησιάσει το άλλο τότε αρχίζει ο δικός μου τα γρυλίσματα!Και ναι αυτό θέλω να κάνω, θέλω να βγαίνουμε την βόλτα μας και να είμαστε οι 2 μας να τον κουράζω εγώ να μην κυνηγάμε σκύλους!Με ένα κοτόπουλο να έχω την προσοχή του .....Σε αυτό η στείρωση θα βοηθήσει ή θα είναι σαν να μην έχει γίνει;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Εφόσον ο σκύλος διαθέτει βασική υπακοή ή τελοσπάντων επικοινωνία μαζί σου και εφόσον είσαι συνειδητοποιημένη όσον αφορά το ζευγάρωμα προσωπικά το θεωρώ ανούσιο να προβείς σε στείρωση.
Απέφευγε συναναστροφές με σκυλιά που δεν δέχονται την επιβολή του σκύλου σου και γενικά κόβε/απέφευγε την συμπεριφορά αυτή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ακόμα και αν προβείς σε στείρωση θαρρώ πως δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα.
Πρωτίστως δούλεψε τον όσον αφορά την εκπαίδευση και την στείρωση να την έχεις ως τελευταία λύση...
(Εκτός και αν μιλάμε για μάπα εκπαίδευση)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ο σκυλος μου στειρωθηκε το Μαρτιο. Παρολο που ειναι νωρις εχω δει τις παρακατω αλλαγες: δεν τον ενδιαφερει τοσο να μυρισει και να σημαδεψει καθε κλαδακι. Η προσοχη του δε χανεται ευκολα. Στο παρελθον πχ του πετουσα το μπαλάκι και τις μισες φορες θα εκανε μια παρακαμψη για σημαδεψει και κατι. Αρα ειναι πιο συγκεντρωμενος, συνεργασιμος και δεν απομακρυνεται. Την περασμενη εβδομαδα βγήκαμε δυο φορες με τη φιλη του σε περιοδο για πειραμα. Τη μυρισε με ενδριαφερον και αυτο ηταν ολο. Τη δευτερη πηγε να την καβαλησει αλλα νομιζω οτι ηταν διεκδικηση γιατι, ειπαμε ειναι η φιλη του, και ηρθε ενα ντοπερμαν. Το σταματησε και δεν επεμεινε. (Αν και νομιζω οτι εκει καταλαβε οτι κατι εχει αλλαξει!! :/)
Για να εχουμε μετρο συγκρισης, στο παρελθον η μυρωδια θηλυκου σε περιοδο που ειχε περασει ωρες πριν θα ηταν ικανη να χαλασει τη βολτα.

Ενα αρσενικο στειρωμενο που πριν το εβλεπε σα θηλυκο σε οιστρο πια δεν του δινει σημασια. Χθες τον ειδαμε αυτον.
Γενικα ειναι πιο υπακουος.

Τρεχει και παιζει οπως πριν. Ισως και περισσοτερο, πιο κουταβισια. Χωρις αγχος και μαγκιες.

Παρα τις αμφιβολιες που ειχα και εχω με το θεμα της στειρωσης, νομιζω σε καλο μου βγηκε.
Βεβαια δεν ειναι ολα τα σκυλια τα ιδια.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Τρεχει και παιζει οπως πριν. Ισως και περισσοτερο, πιο κουταβισια. Χωρις αγχος και μαγκιες.
@betty coltrane έχεις παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά των άλλων σκύλων προς τον δικό σου;
Η δικιά μου για παράδειγμα δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να ασχοληθεί-παίξει με στειρωμένο σκύλο. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο γιατί γενικά δεν είναι παιχνιδιάρα, πάντως παρατηρώ ότι τα σκυλιά που τυχαίνει να παίξει είναι αστείρωτα αρσενικά.
Μάλιστα μια φορά που είχε περίοδο και καθώς οι βόλτες της ήταν περιορισμένες, κανονίσαμε να βρεθούμε με στειρωμένο αρσενικό ενός γνωστού προκειμένου να παίξει λίγο. Αυτός ήταν φιλικότατος αλλά αυτή δεν ήθελε καθόλου, μάλιστα έδειχνε ενοχλημένη από την διάθεση του για παιχνίδι.
Και τη δικιά μου στον οίστρο δε τη λες και επιλεκτική, όποιον δει μπροστά της τον θέλει -αρσενικό ή θηλυκό. :D

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Καλησπέρα, επικοινωνία το λέω εγώ!

τους σκύλους που ξέρει από μικρός, αρσενικά θηλυκά, δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου, αδιαφορεί , όταν τους βλέπει κουνάει την ουρά του μυρίζονται και τέλος,φεύγει μόνος του, γι αυτό λέω ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει με κανένα σκύλο, τον ενδιαφέρει το καβάλημα ή τουλάχιστον αυτό εισπράττω εγώ!

Πως καταλαβαίνω ποια σκυλιά δεν δέχονται την επιβολή του σκύλου μου;
περπατάμε στην βόλτα μας εντοπίζει κάποιο σκύλο ξεκινάει το τράβηγμα τον βάζω στο κάτσε κάθετε του λέω πάμε ξεκινάει τράβηγμα, του λέω μαζί, ηρεμεί οπότε πάμε πριν πλησιάσουμε ρωτάμε αν μπορούμε να πλησιάσουμε μας λένε συνήθως οκ πάμε, ο δικός μου μες την τρελή χαρά κι εκεί μπορεί να γίνει το μπαμ, ο δικός μου θα μυρίσει θα κάνει λίγες χαρές και μετά καβάλημα όταν φτάνουμε εκεί τον σταματάω και φεύγουμε αν σε όλο αυτό έρθει και δεύτερος σκύλος ο δικός μου στρεσάρετε και αγριεύει......

Η εκπαιδεύτρια μας, για έμενα τουλάχιστον είναι πολύ καλή, είναι αποκλειστικά της θετικής και της άποψης ότι ο σκύλος εμπιστεύεται και εκτελεί και όχι φοβάται και εκτελεί την εμπιστεύομαι.....

Να τον προστατεύσω θέλω.....Αυτό θέλω να καταλάβω αν θα πετύχω με την στείρωση!Αν αυτή την στιγμή δεν έχει ενδιαφέρον για παιχνίδι παρά μόνο καβάλημα και του κοπει και η όρεξη όπως το δικό σου betty coltrane πιστεύω θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
@LaCat
Η μεγαλυτερη ανησυχια μου ηταν να μην τον βλεπουν σα "γιουσουφακι" (ας μου συγχωρεθεί η εκφρασις) γιατί το είχα δει με το λαμπ που ειπα πιο πανω. Το εχουμε αποφυγει μαλλον αυτο. Κατα τ αλλα, μια χαρα. Συναντηση, μυρισμα(!), γρυλισμα αν δεν εχουν τροπους και απομακρυνση.

Ακομα κατι που μπορει να το χω βγαλει απο το μυαλο μου, μου φαινεται λιγοτερο τσιτωμενος. Πιο χαλαρος, λιγοτερο καχυποπτος και πιο ασφαλης. (ναι ασχολουμαι πολυ με την συμπεριφορα του :oops:) Αλλα αυτο μπορει απλως και θεμα ηλικιας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Τα άλλα τα σκυλιά τα καταλαβαίνεις όταν δεν δέχονται τα πηδήματα του δικού σου σκύλου!Απλά!:)

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα σύμφωνα με αυτά που μας λες!
Απλώς σου κάνει την ζωή δύσκολή γιατί δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε άλλο σκύλο εκτός από αυτούς που γνωρίζει!
Σου έχω λύση...δεν χρειάζεται να συναντάς και να γνωρίζει ο σκύλος σου κάθε σκύλο στην διαδρομή σας!

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Ναι οι επιθέσεις που έχουν γίνει ήταν τελείως αψυχολόγητες όταν είναι διστακτικά οκ αυτό πιστεύω το καταλαβαίνω και ξανά λέω συνήθως ο δικός μου τα κάνει και φυσικά δεν σταματάμε σε κάθε σκύλο απλά πάντα τραβάει ...... Τώρα ξεκινήσαμε 8-10 παραλία κάθε πρωί και δεν έχει τόσα πολλά ....αναγκάζομαι όμως να τον αφήνω σπίτι ή να μην βγαίνω εγώ γιατί δεν μπορώ να τον έχω μαζί μου λόγω αυτής της συμπεριφοράς......

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Ο δικός μου, ομως, δεν ηταν κυριαρχικος. Γι αυτο σου λεω οτι δεν υπαρχει σιγουρο αποτελεσμα. Ποτε δεν ειχε καβαλησει σκυλο αρσενικό αστειρωτο.
Το λαμπ, που θα φτερνιζεται με το ποσες φορες το εχω αναφερει σημερα, καβαλουσε τα πάντα. Τα παντα! Τωρα ειναι on the receiving end.
Τον στειρωσα (και παρά τις κρισεις που περνάω :) δεν το εχω μετανιωσει) επειδη τον λυπομουν για το πως εκανε οταν μυριζε οιστρο.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αχχχχ... αυτό το θέμα θέλει "σεντόνι"!:whistle: Αλλά, ο χρόνος σπανίζει τον καιρό αυτό...(y)
Αλλά, ότι μπορέσω... και, ας σημειώσω ότι όλες οι απόψεις μου είναι ταπεινές και λέγονται με "πόνο ψυχής"... και, ας ληφθεί υπόψη ότι, όπως είπε και ο τεράστιος Clint Eastwood: "Όλοι έχουμε από μία"...

Καλώς μας ήλθες, Νίκη "ΜΟΥ"!:)

1) ... ένα αρσενικό Yorkshire τον Pixel, είναι 3 ετών 4 κιλά και έχουμε αποφασίσει να τον στειρώσουμε!

2) Ο γιατρός μας, μας είπε ότι θέλει ένα 24ωρό για να αναρρώσει η εμπειρία σας ποια είναι;

3) ο σκύλος μετά την στείρωση θα έχει την ίδια συμπεριφορά με τώρα;

4) Π.χ. θα συνεχίσει να θέλει να καβαλάει άλλα σκυλιά;

5) θα μαρκάρει τόσο πολύ όσο και τώρα;

6) Η επιθετικότητα που βγάζει όταν πλησιάζουν άλλα σκυλιά την ώρα που παίζει με κάποιο θα σταματήσει;

7) Τώρα όλο του το παιχνίδι έχει να κάνει με το καβάλημα, δεν δείχνει να ενδιαφέρετε για απλό παιχνίδι, ξέρω ότι κάποιες φορές το κάνει για κυριαρχία,όλη αυτή η κυριαρχία θα σταματήσει;

8) Και εφόσον δεν τον ενδιαφέρει το παιχνίδι θα αδιαφορεί πλήρως για τους άλλους σκύλους ή ότι συμπεριφορά έχει αποκτηθεί μέχρι τώρα θα εξακολουθεί να την έχει και μετά;

9) Από γάβγισμα;
θα συνεχίσει να γαβγίζει όποιον πλησιάζει το σπίτι μας η θα αδιαφορεί;

10) Ο Pixel δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ!

11) Όσες φορές έχει ξεκινήσει καυγά, ο καυγάς σταμάτησε με διόρθωση του άλλου σκύλου και χωρίς παραπάνω επίθεση.

12) Του έχουνε επιτεθεί 5-6 φορές άλλοι σκύλοι χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή η τελευταία μάλιστα ήταν αρκετά επικίνδυνη και φύγαμε με 3 δαγκώματα .
1) Θα κάνετε ΑΡΙΣΤΑ!

2) "Εμάς", η εμπειρία μας είναι ότι χρειάστηκε λιγότερο από 24 ώρες για να αναρρώσει, ΑΛΛΑ... στις 3 ώρες, δεν ήθελε να τον πλησιάζει κανείς... στις 5 ώρες, πήγε να "φάει" τη μεγάλη μας κόρη που ήθελε να τον "παρηγορήσει"...:(
Κατά τα άλλα, καλά!

3) Οχι... αλλά, αυτό θα αργήσει, αν λάβουμε υπόψη και την ηλικία του...
Ο δικός μας στειρώθηκε στα 2,5 χρόνια του... μιάς και ο "μπαμπάς" του (τρομάρα μου!) δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα... και αυτό έγινε, γιατί αλλιώς θα στειρωνόταν ο μπαμπάς, στα ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

4) Δεν είναι σίγουρο... ο δικός μας (σπάνια - αλλά, όταν τον "πιάνει" είναι ασταμάτητος) προσπαθεί κατά καιρούς να καβαλήσει τη σκύλα μας... η οποία είναι, επίσης, στειρωμένη, αλλά είναι sexy, ρε παιδάκι μου!:p

Σημειώνω, βέβαια, ότι ο δικός μας δεν ήθελε ακριβώς να καβαλήσει τα άλλα σκυλάκια... απλά, ήθελε να τα "φάει"...:cool: και εξακολουθεί να θέλει... αλλά, σίγουρα, με μειωμένο "ενδιαφέρον"...

5) Ναι... το ίδιο και περισσότερο!!!

6) Θα έλεγα ότι θα μειωθεί, αλλά σε (ΑΡΚΕΤΑ!) μεταγενέστερο χρόνο...

7) Δεν θα σταματήσει, αλλά θα παρατηρήσεις (αρκετά αργότερα, όπως είπαμε) ότι θα χαλαρώσει λιγάκι... δεν θα ψοφάει γι' αυτό...

8) Θα εξακολουθεί να την έχει... και (πολύ αργά) θα "βαίνει μειούμενη"... και, μετά από 1-1,5 χρόνο, θα αρχίσεις να παρατηρείς ότι θα την έχει σε πολύ μικρότερο βαθμό... και θα αναφωνήσεις: "ΓΙΑΤΙ δεν τον στείρωνα - τον π@ύστ@ - τόσα χρόνια"!!!

9) Ναι...

10) Ok... αυτό του έλειπε να έχει ζευγαρώσει κιόλας!!!
Σημείωση: Με αυτά που περιγράφεις, οι "reputable breeders" ΔΕΝ (θα έπρεπε ΠΟΤΕ να) βάζουν τα σκυλιά τους να ζευγαρώσουν!!!

11) Αυτός διόρθωσε τον άλλο σκύλο? ή ο άλλος σκύλος τον διόρθωσε?

12) Και πάλι καλά!;)

Οι επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές παγιώνονται...
@ghelly , να ξέρεις κάτι (που - ξέρεις ότι - σου λέω από προσωπική εμπειρία): Παγιώνονται μεν... "απαλύνονται" (μετά από καιρό) δε...;)

1) ...Έχει τροφική δυσανεξία κι ο γιατρός μας απαγορεύει λιχουδιές ζαμπόν κλπ...

2) ...Κάτι για το οποίο μας ενθαρρύνει και η εκπαιδεύτρια μας!
1) Κρίμα... γιατί εμείς έχουμε συμβληθεί με γνωστή βιομηχανία αλλαντικών, για να αγοράζουμε λιχουδιές στη χονδρική!!!:D

2) :cautious:

...Παρα τις αμφιβολιες που ειχα και εχω με το θεμα της στειρωσης, νομιζω σε καλο μου βγηκε...
Κι εμένα!(y)

@betty coltrane έχεις παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά των άλλων σκύλων προς τον δικό σου;
Εγώ όχι... δυστυχώς, καμία!:(

1) ...Πως καταλαβαίνω ποια σκυλιά δεν δέχονται την επιβολή του σκύλου μου; ...

2) Η εκπαιδεύτρια μας...
...είναι αποκλειστικά της θετικής...

3) Να τον προστατεύσω θέλω...
1) Εύκολα... μετά από όλο τον κόπο που κάνεις γι' αυτόν!!!
Ερώτηση: Αλήθεια, σε ευγνωμονεί για τους προβληματισμούς που περνάς???:p

2) Με προβληματίζει "λιγάκι" αυτό... αλλά, θα μας πεις στο μέλλον... μπορεί να έχει δίκιο...:)

3) Κι εγώ! Για να μην τον "κατασχέσουν" και του κάνουν ευθαν....(n)

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Καλησπέρα και πάλι!

Η απόφαση έχει παρθεί απλά θέλω να ξέρω και τι θα με περιμένει!

Ήταν να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα αλλά την ημέρα που βόλευε τον γιατρό δεν βόλευε έμενα λόγο δουλείας αυτή την βδομάδα επίσης δεν μπορώ να λείψω από την δουλειά αισθάνομαι όμως ότι την επόμενη θα μπορώ!!!!!

Ο γιατρός μου είπε ότι κι αυτός στείρωσε το δικό του και είδε διαφορά, δεν μου το είπε για να βγάλει τα χρήματα του χειρουργείου γιατί πρώτον ξέρει ότι αν θέλω μπορώ να το κάνω δωρεάν και δεύτερον έχει ήδη βγάλει πολλά από μένα ;)!!! του έχω εμπιστοσύνη!!!

Οι άλλοι σκύλοι τον δικό μου, ο δικός μου βγάζει διόρθωση σε αυτά που προσπαθούν να το καβαλήσουν ή στα κουτάβια που τον δαγκώνουν του τραβάνε τα μαλλιά κλπ!

Μου έχει πει να το έχω στο μυαλό μου και να μην το απορρίψω χωρίς να το σκεφτώ!

Έχω δοκιμάσει διάφορα όλα την ίδια κατάληξη είχα ...διάρροια ... εκτός από το κοτόπουλο όλα τα αλλά το κάψαμε, το θεωρεί δεδομένο πλέον....

Ναι το αγόρι μου όταν βρει τα δύσκολα έρχεται για να τον σώσω και φυσικά με προστατεύει τόσο πολύ που δεν αφήνει μύγα να πλησιάσει γύρω μου:D

Είναι της άποψης ότι θέλει να μην με φοβάται να μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη! Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο με έχει βγάλει αρκετές φορές έξω από τα ρούχα μου αλλά.....το αγόρι μου ακούει αν φωνάξω και μόνο ...εκτός εάν υπάρχουν θηλυκές αιθέριες υπάρξεις ή στειρωμένα γενικότερα :whistle:!!!

Ο σκύλος είναι από επίσημο δηλωμένο εκτροφέα χωρίς χαρτιά, χωρίς να με πάρει ούτε μία φορά να ρωτήσει τι κάνουμε και όταν τον συνάντησα σε έκθεση και πήγα μες την τρελή χαρά να τον ενημερώσω ΕΓΩ για τον σκύλο που μου έδωσε με κοιτούσε με μισό μάτι, δεν θυμόταν καν ποια ήμουν και ήταν και του τύπου τι ήρθες να μου πεις τώρα.....

Αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ καλώς σας βρήκα!!!!!!Το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον έχω μάθει πολλά πιστεύω και το ομολογώ ότι μέχρι και πέρσι η στείρωση δεν περνούσε καν από το μυαλό μου με τόσα που έχω διαβάσει όμως ......αυτή την στιγμή έχει κατσικώθει για τα καλά εκεί μέσα!!!!!:)

Υ.Γ. συγνώμη για τα σεντόνια αλλά είναι τόσα πολλά που θέλω να ρωτήσω/εξηγήσω που δεν γίνεται αλλιώς!!!!

• Like
Reactions: ghelly and johnk

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Προσωπικά, θα μελετήσω και πάλι το μήνυμά σου... και θα σχολιάσω... δεν κρατιέμαι!!!:D

• Like
Reactions: ntoulis

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Ο γιατρός μου είπε ότι κι αυτός στείρωσε το δικό του και είδε διαφορά, δεν μου το είπε για να βγάλει τα χρήματα του χειρουργείου γιατί πρώτον ξέρει ότι αν θέλω μπορώ να το κάνω δωρεάν και δεύτερον έχει ήδη βγάλει πολλά από μένα ;)!!! του έχω εμπιστοσύνη!!!
και πόσο κόστισε αυτή η εμπιστοσύνη ? @johnk δεν κρατήθηκα ! :)
και επειδή έχει βγάλει ήδη πολλά από εσένα είναι καλό ή κακό ? μπερδεύτηκα ! :)
εννοώ κάντο δωρεάν

• Like
Reactions: johnk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix