Στείρωση

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλή ανάρρωση στο κορίτσι! Τώρα ότι έχει να κάνει με τον φόβο όσο και ρουτίνα επέμβαση να είναι ρε παιδιά νάρκωση είναι! Θυμάμαι τις φρίκες τις δικές μου, της έκατσε και βαριά η νάρκωση 48 ώρες δεν έκλεισα μάτι μετά.

Αλλά όλα καλά πήγαν και δεν πήρε ούτε γραμμάριο!

Τώρα για τον Marley που πόσταρες @aith.... ας μην το σχολιάσω και χαλάσω το κάρμα μου πρωινιάτικο!:mad: Σηχτήρια! δεν άντεξα!

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
helpmarleyfuckabitch? :cry:
Για πολλές μπάτσες ο μάγκας

Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, έχει χιούμορ - κρίμα που η σοβαρότητα του ατοπήματος δεν αφήνει περιθώρια για γέλια!

Καλή ανάρρωση στο κορίτσι - τέλος καλό, όλα καλά!

Έχω και εγώ τα δυο μου τα κοριτσάκια που κλείνουν τον 6ο μήνα σε λίγο και πρέπει σιγά - σιγά να τις δρομολογήσω (αποφάσισα για μετά τον πρώτο οίστρο). Καμία σχέση με την επέμβαση στα αγόρια, εκεί είναι ένα snip...

• Like
Reactions: leonzoump

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Οι επεμβάσεις, πάντα μας γεμίζουν στρες. Εκεί που αγχώθηκα πραγματικά εγώ είναι στην εγχείρηση του Έλβις που δεν με άφησαν ούτε να ειμαι απέξω και περίμενα στο σπίτι πίσω από το τηλέφωνο ότι ξύπνησε. Ο καημένος ξύπνησε και γύρω του είχε αγνώστους..Ώσπου να μας πάρουν τηλέφωνο για να ξεκινήσουμε ευτυχώς του κρατούσαν παρέα οι βοηθοί του γιατρού οι οποίες τον κανάκευαν. Όταν τον αντικρύσαμε τον είδαμε από πίσω, τον αγγίξαμε ελαφριά και πριν καταλάβει ότι ήμασταν εμείς και μέσα στην νάρκωση του έβγαλε ένα υπόκωφο γρύλισμα, μόλις όμως συνειδητοποίησε ότι ήμασταν εμείς άλλαξε αμέσως η ψυχολογία του.
Δεν θα ξεχάσω την αγωνία μου μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Ναι ναι..ένα χειρουργείο είναι ένα χειρουργείο βέβαια..Αν και μέσα στον Ιούνιο μάλλον θα έχουμε και 2ο, στην άλλη, για άλλο πράγμα..Αλλά η στείρωση είναι πιο άμεση χρονικά και ήδη αγχώνομαι.

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.:)
Η ανάρρωση μας πηγαίνει τέλεια, αν εξαιρέσει κανείς ότι έσπασε το κολλάρο της :confused: και καθώς φοβόμαστε μην κοπεί της το βγάλαμε χθες το βράδυ. Άρχισε σαν λυσσασμένη να γλύφει και να δαγκώνει την τομή με αποτέλεσμα να την ματώσει λίγο οπότε πιάσαμε το κομμένο κολάρο με ταινία που δένουν τα δέματα και της το ξαναβάλαμε με τα χίλια βάσανα. Τώρα θα πάρω άλλο να της βάλουμε. Βδομάδα και κολλάρο θα πάμε. Καλά λέει ο σύζυγος ότι αυτό το σκυλί είναι διασταύρωση σκύλου με γκούγκαρ. !!!! ;)

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Εμείς μπαίνουμε το επόμενο Σάββατο χειρουργείο :confused:
Καλή επιτυχία να έχετε.(y)
Όπως τα λες ένα χειρουργείο είναι ένα χειρουργείο. Εμένα η νάρκωση είναι αυτό που με τρομάζει περισσότερο. Εδώ κι όταν πήγαμε να της βγάλει τα κουταβίσια δοντάκια που δεν έπεφταν κι είχαν βγει τα κανονικά από πάνω, ένα άγχος το είχα για αυτό το λόγο. Κι εκεί νάρκωση της έκανε.
Μετά θέλει προσοχή κυρίως την μέρα της επέμβασης και την επόμενη.
Όλη μας η θετική ενέργεια θα είναι μαζί σας. !!! :)

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Πάρε όμως το σωστό κολάρο αυτή τη φορά, της Φρειδερίκης!!!
Σε 2-3 μέρες θα είναι τελείως καλά, μην ανησυχείς.
Περαστικά Αργυρώ και με το καλό και σε σας ΗοllywoodBrn.

• Like
Reactions: HolywoodBrn

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Πλάκα πλάκα, το καλύτερο κολάρο που έχω βρει είναι του jumbo. Πιο.. χμ.. "συμπαγές"..

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Ευχαριστούμε..να δω πως θα την κάνω καλά μετα που θα συνέλθει..Σιδερένια η μικρή θεά Αργυρώ :)

Δημήτρη παραλίγο να σου πατήσω αναφορά αντί για λαικ :p

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Πλάκα πλάκα, το καλύτερο κολάρο που έχω βρει είναι του jumbo. Πιο.. χμ.. "συμπαγές"..
Στο jumbo, στο λιμάνι, δεν είδα κάτι... Αυτό το έχω πάρει από πετσοπάδικο και της το έβαλε ο κτηνίατρος ενώ κοιμόταν ακόμα. Το κολλάρο μια χαρά ήταν για το σκυλί / γκούγκαρ δεν ξέρω;)

Πάρε όμως το σωστό κολάρο αυτή τη φορά, της Φρειδερίκης!!!
Αφού θα ξανακάνω που θα ξανακάνω την αγορά σκέφτομαι να πάρω κάτι ποιο τρέντυ. Θα πάρω το κολάρο της Κέιτ.... (Γιου νόου. Κέιτ Μίντλεντον. Δεν είναι ακόμα βασίλισσα αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια) :p

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Υψηλές βλέψεις για τη ΘΕΆ βλέπω.. :giggle:

(Στα jumbo είναι στα είδη για τα κατοικίδια, αν ρωτήσεις έχει σίγουρα. Είναι πιο "κοντό" από τα συνηθισμένα και πιο γερό απ'όσα έχω δει)

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Να ρωτήσω κάτι...(n)
Η ΘΕΑ τώρα με το κολάρο δεν μπορεί να ξυστεί κάτω στον λαιμό και στο κεφάλι, οπότε όποτε βλέπουμε να κτυπά με το πόδι το κολάρο, σα να ξύνεται, όποιος είναι ποιο κοντά αρχίζει να τη ξύνει. Αυτή απλά γυρίζει το κεφάλι εκεί που θέλει να ξυστεί. Έχει φοβερή πλάκα.:ROFLMAO: (Είναι σαν αυτά τα σκυλάκια, κυκλοφορούσαν και σε παραλλαγή αγελάδας, με το κεφάλι σε σούστα που τα είχαν στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. Πολύ τρέντυ την δεκαετία του ογδόντα).
Η ερώτηση είναι η εξής: Όταν της ξύνουμε τον λαιμό το πόδι της κάνει την κίνηση του ξυσίματος. Η κίνηση είναι αντανακλαστική ή η ΘΕΑ από το πολύ διάβασμα τα 'χει παίξει:p ; Παίζει να είναι και ανισόρροπο το σκυλί δεν το αποκλείουμε αυτό.:ROFLMAO::rolleyes:
(βλέπω ότι έκλεινα το ρήμα ξύνω)

• Like
Reactions: Anniegr

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Να ρωτήσω κάτι...(n)
Η ΘΕΑ τώρα με το κολάρο δεν μπορεί να ξυστεί κάτω στον λαιμό και στο κεφάλι, οπότε όποτε βλέπουμε να κτυπά με το πόδι το κολάρο, σα να ξύνεται, όποιος είναι ποιο κοντά αρχίζει να τη ξύνει. Αυτή απλά γυρίζει το κεφάλι εκεί που θέλει να ξυστεί. Έχει φοβερή πλάκα.:ROFLMAO: (Είναι σαν αυτά τα σκυλάκια, κυκλοφορούσαν και σε παραλλαγή αγελάδας, με το κεφάλι σε σούστα που τα είχαν στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. Πολύ τρέντυ την δεκαετία του ογδόντα).
Η ερώτηση είναι η εξής: Όταν της ξύνουμε τον λαιμό το πόδι της κάνει την κίνηση του ξυσίματος. Η κίνηση είναι αντανακλαστική ή η ΘΕΑ από το πολύ διάβασμα τα 'χει παίξει:p ; Παίζει να είναι και ανισόρροπο το σκυλί δεν το αποκλείουμε αυτό.:ROFLMAO::rolleyes:
(βλέπω ότι έκλεινα το ρήμα ξύνω)
Αντανακλαστικό..τα περισσότερα σκυλάκια το κάνουν :)

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Από ότι διάβασα υπάρχουν κι άλλοι που αγχώνονται για τη στείρωση...και για τη νάρκωση...Δε φτάνει δηλαδή που είμαι γενικά αγχώδης τύπος διαβάζω και τα ποστ και τρελαίνομαι περισσότερο. Δύο σκυλιά είχα στο παρελθόν που στειρώθηκαν και μάλιστα θηλυκά, τέτοιο άγχος δεν είχα. Τώρα θα στειρωθεί ο Μπόμπυ, μάλλον το μεθεπόμενο Σάββατο και τρώω τα νύχια μου από τώρα. Μη μου πείτε και σε αυτό το φόρουμ ότι δε πρέπει να τον στειρώσω κι ότι δεν ειναι λογικο να κόψω το σκύλο κομματάκια προληπτικά επειδή φοβάμαι μήπως αρρωστήσει κάποιο σημείο του σώματός του