Στο Σύνταγμα με τα σκυλιά μας;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Έχει πολλά σκυλιά στο Σύνταγμα...
Πηγή την πρώτη μέρα την Τετάρτη είδα ένα δεμένο στο λουρί, ίδιο ο Γκογκόλ, άνθρωπος δε φαινόταν (γαμώ το όλο σκυλιά που μοιάζουν στον γκογκόλ βλέπω, είναι μια πρωτοτυπία σκέτη ο δικός σου :p - αλλά κούκλος μην παρεξηγηθείς). Τέλος πάντων λέω στους "συν-αγανακτισμένους" με τους οποίους ήμουν "μισό λεπτό είδα γνωστό" "ρε πού πας θα χαθείς" "ρε μισό λεπτό" και φεύγω μέσα στη χαρά να σας βρω :p:p:p
Ε ο άνθρωπος με το σκύλο με κοίταξε ιδιαίτερα παραξενεμένος, εγώ του είπα "εεεεε ωραίο σκυλάκι" το χάιδεψα κι έφυγα κάπως έτσι ---> :
:D:D:D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να κατεβει ενα σκυλι στο Συνταγμα .......

Να ξερει να μουντζωνει.....

( εχετε περιπου 6 με 7 ωρες για την βασικη εκπαιδευση στην μουντζα ...βιαστειτε..!!!)
πω πωωωω....ωραια ιδεα! κι εμεις εχουμε τεραστια μαυρη ολοστρογγυλη μουτζα!!!!
ευκολη η εκπαιδευση! θα της λεω "κολλα 5" και θα την ξεγελω μην κολωντας το χερι μου στο δικο της....ετσι θα μενει το δικο της στον αερα σαν μια υπεροχη μουτζα! :pθα φευγω τοτε απο τη μεση για να μην τη τρωω εγω! :p

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
εχω δει σε αλλες συγκεντρωσεις οτι μπορει καποιος να φτιξει πλακατ για σκυλο, και να το κραταει με το στομα του ο σκυλος. ποσο ευκολο ειναι να γινει?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
853
Ξεσσαλονικη!!!
πιστευεις οτι ειναι ο,τι καλυτερο για τον σκυλο να κραταει την αηδια στο στομα του?ειδικα με τετοια ζεστη!!!καλυτερα να του κρεμασεις ενα..

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ποια αηδια?
επισης αν δε θελει ο σκυλος εννοειται οτι δε θα τον πιεσει κανεις. ειναι αυτονοητο.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ποια αηδια?
επισης αν δε θελει ο σκυλος εννοειται οτι δε θα τον πιεσει κανεις. ειναι αυτονοητο.
μα δεν ειναι πιο πρακτικο να κρεμεται παρα να τον αναγκασεις να το εχει στο στομα του, να κουραζεται να του πεφτει, να τρεχουν τα σαλια κλπ?
μπορεις να γραψεις και κατι για τα αδεσποτα ή κατι για τους καφρους οπως η "φιλη" του Λαυρεντη στο αλλο θεμα:p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εγω θα φτιαξω στο Ζαιρονι μια μπλουζα .. "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ" θα της το φορεσω και παμε..
ε ναι κυριες και κυριοι... αγανακτισε.. της κοψαμε την grasslands!..
και εμεις κοψαμε το φαγητο γενικοτερα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
εγω θα φτιαξω στο Ζαιρονι μια μπλουζα .. "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ" θα της το φορεσω και παμε..
ε ναι κυριες και κυριοι... αγανακτισε.. της κοψαμε την grasslands!..
και εμεις κοψαμε το φαγητο γενικοτερα...
καλοooo!!!!
Αγανακτησαν ομως ε? :p να δινουμε το καλο παραδειγμα στους νεους με τα Geekglish! :p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
853
Ξεσσαλονικη!!!
εσυ εκοψες το φαγητο απο μονη σου!!!!μην κατηγορεις την κυβερνηση!!!!ολα κ ολα!!!!
underdog αηδια εννοω ,την αηδια που θα εχει στο στομα του!α και αν γραψεις για την "φιλη" μου,οι μπογιες δικες μου!!!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χα! χα! χα! .. ειδες ομως πως μας εκατσαν ολα συμπτωματικα και ταυτοχρονως.. δεν πειραζει λεω.. αφου σε διαιτα ειμαι...
για αυτο δεν γκρινιαζω.. :p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
853
Ξεσσαλονικη!!!
το σκυλι σου τι σου φταιει ομως ε?το εχεις κ τρωει μπαλες κ μας το δειχνεις κιολας!φαντασου σε τι κατασταση εχει φτασει!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
στο σύνταγμα δεν είμαι σε θέση να πάω και να δώ τι γίνεται
φαντάζομαι περίπου όμως
δεν νομίζω ότι είναι μέρος για σκυλιά και βόλτα
για να σοβαρευτούμε και λίγο
το καλύτερο αν ήθελε ας προκύψει
αλλά επειδή παίζει να προκύψει το οτιδήποτε
δεν το βλέπω μέρος για βόλτα........

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
συμφωνώ με τον kokoni.... αν π.χ. θέλει κανείς να παρακολουθήσει την ανοιχτή συνέλευση είναι εξαιρετικά δύσκολο να πλησιάσει αρκετά κοντά μέσα στον συνωστισμό....

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
αν π.χ. θέλει κανείς να παρακολουθήσει την ανοιχτή συνέλευση είναι εξαιρετικά δύσκολο να πλησιάσει αρκετά κοντά μέσα στον συνωστισμό....
...αναλογα τη ρατσα που εχεις μαζι σου :D

Πολυ γουσταρω παντως μαλιοτραβηγμα ''αγανακτησμενης'' με ''σκυλαγανακτησμενης'' μεσα στο λιοπυρι ... =D>=D>

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Την προηγούμενη Κυριακή είδα τόσα πολλα καθαρόαιμα και μη, που σκέφτηκα να κάνω φωτο ρεπορτάζ και να το ανεβασω εδω αλλα μετα απο κάποιες μπύρες, βαρυνα ώστε να ασχοληθώ.
Πάντως είδα να είναι όλοι οι σκύλοι με οδηγο και να προσέχουν οι ιδιοκτήτες τους, το σκύλο και τις ακαθαρσίες τους. Αγανακτισμένοι μεν αλλα υπεύθυνοι δε.

Υγ. Ο Τσακ Νορις μπορει να φάει μόνο ένα Lays(πατατάκια)!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οσοι παρουμε σκυλο, πρεπει να γινει υπευθυνα..
να ειμαστε σιγουροι οτι ο σκυλος μας ειναι οκ και μπορει..
μερικα στρεσαρονται ας πουμε.. ο σαγκα ειναι τριαλιλαλο και θα μου σπασει τα νευρα!! θα κανει παρεα στην Σουσι σπιτι..
Το Ζαιρονι απο την αλλη... χαλαρα.. ανετη και μαθημενη..
Αν δεν ημουν σιγουρη 1000% δεν θα την κατεβαζα...
Επισης μην ξεχναμε οτι κυπαρχουν και αδεσποτοι αγανακτισμενοι.. και δεν σηκωνουν πολλα πολλα.. ο Σαγκα στανταρακι σηκωνει μεχρι ενα σημειο.. ενω το κοριτσι... θησαυρος!
τωρα της φτιαχνω την μπλουζα... χιχιχιχ... εχει και φιογκακια!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τα αδέσποτα είναι πράγματι αγανακτισμένα με το δίκιο τους

ΥΓ. ο Τσάκ Νόρις δεν αγανακτεί - η αγανάκτηση ΤσακΝορίζει...........