Στο Σύνταγμα με τα σκυλιά μας;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τι να γραψω στην μπλουζα?...? εχω φαει κολημα...

μεχρι και οι σκυλοι αγανακτησαν?
αγανακτησμενη σκυλα?
και εγω εχω αγανακτησει?
τι?...
μεχρι και τσακ νορις αγανακτησε... (μπεχεχεχε!!..)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εχω μια απορια που ειναι λιγο οφφ-τοπικ!!

ΠΟΣΑ λεφτα μπορει να εχουν βγαλει τα περιπτερα στο συνταγμα;

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ποια περιπτερα καλε? Εδω ακομα και οι καντινες κουνηθηκαν πιο... κοντα στη συγκεντρωση....Εεε τοση αγανακτηση, πεινασαμε! :D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λοιπόν, επιστρέψαμε, αγωνιστικά....:p

Αφήσαμε το αυτοκίνητο στο Μετς, μπήκαμε στον Εθνικό κήπο, και μέσω Ζαππείου καταλήξαμε στο Σύνταγμα.

Τα αδέσποτα του Κήπου είναι (ευτυχώς) ακόμα εκεί, παρά τις φήμες που τα ήθελαν όλα νεκρά από φόλες.... Είναι ήρεμα, αλλά αν θεωρείτε οτι μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα, αποφύγετε τον Κήπο. Στο Σύνταγμα την ώρα που πήγαμε (κατά τις 7) δεν ήταν τίγκα στον κόσμο και κάναμε άνετα "βολτα" κατα μήκος του Κοινοβουλίου.

Ακούσα πολλές φορές το σχόλιο "Βαλτον ρε να τους φάει και τους 300ιους". Δεν άκουσα κανένα αρνητικό σχόλιο για το σκύλο, όσα παιδάκι ήταν εκεί τον χαϊδεψαν, επίσης και πολλοί μεγάλοι. Ολοι ήταν μ'ενα καλό λόγο στο στόμα. Είχε κι άλλα σκυλιά, είδαμε ένα ροτ, ενα λαμπραντοράκι, 2-3 κοπριτόνια και κανα δυο αδέσποτα του Συντάγματος. Τα σκυλιά δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία το ένα στο άλλο, και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ο δρόμος μπροστά στη Βουλή (στο πάνω μέρος της πλατείας) ήταν αρκετά ελεύθερος και κάτσαμε εκεί.

Πέραν της ουσίας του πράγματος απο πολιτικής απόψεως (την οποία θα συζητήσουμε κατ'ιδιαν καθως δεν αφορά τη θεματολογία του φόρουμ), ήταν καλή άσκηση κοινωνικοποίησης για το Γκογκόλ (καταφέραμε να μη δίνει σημασία στις βουβουζέλες, τις κατσαρόλες, τις σφυρίχτρες και τον πολύ κόσμο!) και ήταν αρκετά ήρεμος ωστε να μυρίζει τους ανθρώπους γύρω του και να μην τους αποφεύγει. Μεγάλο κατόρθωμα για την περιπτωση του. :)

Αργότερα που άρχισε να πήζει περισσότερο, φύγαμε σιγά σιγά. Κάναμε και κανονική βόλτα στον Κήπο και επιστρέψαμε σπίτι μας.

Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω σύντομα αλλά αν πήγαινα δεν θα είχα ενδοιασμους να ξαναφέρω το σκύλο.

:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ελα , μολις γυρισαμε και εμεις..
ναι μια χαρα ολα!
Σημερα ηταν η πρωτη μερα που καταφερα επιτλεους να παω (ξερω - ντροπη μου) και απο οτι μου ειπαν ηταν πολυ χαλαρα σε σχεση με αλλες μερες και ωρες.. εμεις φτασαμε 9.30 -10 καπου εκει.. εμεις ασε! αφησα το αμαξι μουσειο και τωρα καινε οι πατουσες μου.. περνωντας απο προπυλαια μας κανα ντου 2 αδεσποτα.. εχετε το νου σας, αλλα οκ κανενα προβλημα.. ηρθαν αν δηλωσουν την παρουσια τους.. (ευτυχως δεν ειχα Σαγκα) ο κοσμος ηταν πολυ πολυ καλος.. λεγαν .. αγανακτισε και ο σκυλος? - μη τα συζητας!!
χαιδευαν ολη την ωρα, αλλο που δεν ηθελε η Ζαιρα.. α! οταν περασαμε απο τις καντινες επαθε ενα μπακακαου :D
Aλλα ολοι μας κοιτουσαν χαμογελαστα :) θετικες οι αντριδρασεις ;)
σε καποια φαση περασαν 6 τυποι με μια τεραστια ελλ. σημαια και βαραγαν κατι τυμπανα , εκει την ειδα αγχωθηκε λιγο και κολησε πανω μου,
αλλα οκ της περασε .. υπηρχε και μια αδεσποτουλα! ΑΧ! την ερωτευτηκα! και αυτη τσαμπουκαλου αλλα καλη στην ουσια..
ο Κανελος (νομιζω ηταν αυτος) πολυ κουλ.. δεν ασχοληθηκε καθολου ..
και γενικα υπηρχε και αλλος κοσμος με τα σκυλακια του και πολυ τους χαρηκα!!!
ελπιζω να ξαναμπορεσω να παω με το Ζαιρονι.

Οντως καλη κοινωνικοποιηση!! Θελει λιγο να εχεις το νου σου αλλα παντα το χεις.. επισης οντως σε σημεια με ομιλιες και τυμανα και καραμουζες δεν πλησιαζεις ευκολα.. αραζεις σε καποιο πεζοδρομιο και χαμογελας αγκαλια με το φιλαρακι σου.. ειμαστε και εμεις εδω! :)

p.s. δεν φορεσε την μπλουζα τελικα... :/

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
kasi, o κανελλος δεν υπαρχει ποια.
ο λουκ (απο το λουκανικος) ειναι μαλλον αυτος που λες

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ε τοτε αυτον θα λεω.. ;)
δεν υπαρχει αλλος ενας κανελος - συνεχιστης.... νομιζω..
οχι αυτος του πολυτεχνειου μετο καροτσακι..\

καπου το ειχα διαβασει.. δεν θυμαμαι..

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αυτος με το καροτσακι ηταν ο κανελος.
ο συνεχιστης του ειναι ο λουκ

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
σταματα, γιατι μας αναψες φωτιες!!!
η απαντηση ειναι οχι.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
ενα ισον κανενα
ασε που θα παιζουν μεταξυ τους, θα εχεις λιγοτερες γκρινιες οταν φευγεις γιατι θα εχει το ενα το αλλο, θα εχεις να δινεις διπλες αγκαλιες

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
πες τα βρε Μαρια!!!!!
α! πλακα στην πλακα επιστρεψαν τον αδερφο του ρομεο :( .. θα ανεβασω αργοτερα αγγελια... ε? ε?

και θα πηγαινουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
[video=youtube;lFd0hztEUWk]http://www.youtube.com/watch?v=lFd0hztEUWk&feature=fvwrel[/video]

κι αυτός ο Λουκ

τι σου κάνει το αγελαίο ένστικτο έ?
βλέπει ο σκύλος τους πολλούς που την πέφτουν σε κάποιους που δεν μοιάζουν και τόσο συνηθισμένοι και σου λέει
"ώπ,εδώ είμαστε!!! εγώ είμαι με τους πολλούς!!! και τώρα την πέφτουμε σε αυτούς τους "αλλιώς" .και το καλύτερο??? μετά κάποιοι απο τους πολλούς μου λένε Μπράαααβο και μου δίνουν χάδια και φαί!!!!!!!!!!!!"

Last edited by a moderator:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=lFd0hztEUWk&feature=fvwrel
κι αυτός ο Λουκ

τι σου κάνει το αγελαίο ένστικτο έ?
βλέπει ο σκύλος τους πολλούς που την πέφτουν σε κάποιους που δεν μοιάζουν και τόσο συνηθισμένοι και σου λέει
"ώπ,εδώ είμαστε!!! εγώ είμαι με τους πολλούς!!! και τώρα την πέφτουμε σε αυτούς τους "αλλιώς" .και το καλύτερο??? μετά κάποιοι απο τους πολλούς μου λένε Μπράαααβο και μου δίνουν χάδια και φαί!!!!!!!!!!!!"
Θες να πεις ότι τα σκυλιά αυτά δεν είναι πολιτικοποιημένα και με άποψη??? :eek:
Ότι δεν είναι συνειδητά αναρχοαυτόνομα??? :confused:
:eek:
Ότι είναι τόσο απλοϊκά και υστερόβουλα όσο και τα δικά μας τα καναπεδόσκυλα? Τς τς τς
Και τι θα κάνουμε τώρα χωρίς σύμβολα? :(

(δεν ξέρω τι μ' έπιασε, μάλλον είναι επειδή πάντα με νευρίαζε η ηρωοποίηση του Κανέλλου. Του ίδιου πάντως του βγήκε μάλλον σε καλό).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κοίτα
τα σκυλιά ΕΙΝΑΙ αναρχοαυτόνομα με έναν δικό τους σκυλίσιο τρόπο :)
όπως γενικά όλα τα κάνουν με έναν δικό τους σκυλίσιο τρόπο :)

εμένα ποτέ δεν με χάλασε η ηρωοποίηση του Κανέλλου (και τί όνομα έ!!!!!!!!!)
θα μπορούσε ο Κανέλλος να τρέχει να εξαφανιστεί μόλις έπαιρνε χαμπάρι μπάχαλα-προφανώς του άρεσε να είναι με πολύ κόσμο και να συμμετέχει ενεργά σε ότι η αγέλη κάνει και δεν κόλωνε μπροστά σε τίποτα για την αγέλη του-πραγματικά ένας άξιος αρσενικός σκύλος!

απορίας άξιον που δεν ανέλαβαν να εκθρέψουν και καμία φυλή με κανα όνομα όπως "μπαχαλόσκυλα εξαρχείων" :p:p:p
προφανώς δεν βρέθηκαν θηλυκά ή οι θαμώνες της πλατείας δεν είχαν διαβάσει Willis ή Hancock :lol: