Στο Σύνταγμα με τα σκυλιά μας;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δεν τους λέω αν υπάρχουν
τους τα δίνω
πχ
χθές τους έδωσα το κεφάλι απο το κατσικάκι-ολόκληρο
είχαν καμιά ώρα που πάλευαν μαζί του όλα μαζί
όπως καταλαβαίνετε δεν είχαν καταφέρει και πολλά........το κατσίκι ήταν 17 κιλά ζώο και το κεφάλι του πολύ μεγάλο για να ανοίξει με σαγόνια κοκονιού

εμφανίζομαι λοιπόν με μία πέτρα
τα βάζω όλα στο κάτσε
και κράααακ ανοίγω το κεφάλι στα 4 και τους το μοιράζω(στην Αργώ έδωσα το μεγαλύτερο βέβαια)
μετά ελάτε να τους πείτε εσείς για αγανακτισμένους και ιστορίες...........μιλάμε και μόνο με κατσικοκέφαλο που τους άνοιξα θα με ψηφίζουν για δέκα σκυλίσιες ζωές :lol:

απλά το κατσίκι ήταν δικό μου-δεν το είχα πάρει δανεικό ;)
βασική διαφορά :lol:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ο τσακ νορρις ξερει που υπαρχουν κοκκαλα!!!!
αυτο με τον Τσακ Νορρις, που ειναι πολυ της μοδος... το εχω χασει το επισοδιο.. δεν καταλαβαινω μια.. ολοι με ενα τσακ νορις!

τι ρολο βαραει ο τσακ Νορρις?? ??

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
...και για να μη ξεχνάμε ότι ... μιλάμε για τα κατσίκια του .....κόκονου που μοναχός του έτρωγε και έδινε μόνο στα σκυλιά του...μεροληπτώντας βέβαια υπέρ της Αργούς....:):p:D

http://real-democracy.gr/

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ταρα μαζι τα φαγανε!!!! ασε.... χαχαχαχα
το κατσικάκι τεμαχίστηκε μπροστά στα γεμάτα άπειρο ενδιαφέρον βλέμματα των κοκονιών (και ενώ βέβαια έπεφτε και κανα κομματάκι δήθεν τάχα μου προς το μέρος τους που και πού)
τα προς ανθρώπινη κατανάλωση μπήκαν καταψύκτη
τα υπόλοιπα(όχι και λίγα θα έλεγα) θα καταναλωθούν εντός των ημερών απο τα κοκόνια κυρίως νωπά
σήμερα έφαγαν τον ελαφρώς πλυμμένο πατσά

Ω ναι-με λατρεύουν :)

δεν μεροληπτώ υπέρ κανενός- Η Αργώ είναι μεγαλόσωμη και μεγαλύτερη ηλικιακά-αξιοκρατικά παίρνει μεγαλύτερα κομμάτια!
όσον αφορά τους υπόλοιπους που εντοπίζω ότι ορέγονται κατσικάκι - καλώς να έρθετε! να το οργανώσουμε και λίγο καλύτερα να βάλουμε και ένα στην σούβλα να δούμε σε πόση ώρα παθαίνει ναυτία!!!!!!!

η διοίκηση είναι απλό πράγμα-λίγες χάντρες λίγα γυαλικά και είσαι ΟΚ

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
για να μην συνεχισω το θεμα με τις μιζες και γιατι η αργω επαιρνε περισσοτερα κοκκαλα....

αντι για συνταγμα προτεινω να παμε στον εθνικο κηπο. αλλωστε απο εκει την κανουν και οι βουλευτες στα κλεφτα το βραδυ...οποτε με ενα σπαρο 2 τρυγωνια :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εγω δυσταζω να παω παντως στον λευκο πυργο που μαζευτηκαν...εκτος αυτου ,εχω ξενερωσει πολυ με την φαση...δηθεν αγανακτισμενοι μαζευονται για να πιουν μπυρες κ να δουν κανα γκομενακι....δε λεει ρε παιδες...ακομη κ σε αυτο δεν εχουμε μυαλο.
Αν είναι έτσι, απλά δε θα ξαναπάω. Αλλά θεωρώ οτι τουλάχιστον μια φορά αξίζει να πάει κανείς, απλά για να δει αν τον εκφράζει αυτή η ιστορία (ε και να ρίξει μια μουτζα βρε αδερφε). Και για να επανέλθουμε στο θέμα, είναι απλά απο τις λίγες περιπτώσεις κοινωνικών δραστηριοτήτων οπου οι σκύλοι είναι ευπρόσδεκτοι. :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
εγω πιστευω οτι ευπροσδεκτοι ειναι οι σκυλοι με καλους τροπους....τσαμπουκαλεμενα σκυλια που γαυγιζουν θα δημιουργουσαν προβλημα....οι αγανακτισμενοι δεν ειναι ειδος ανθρωπου που συνδεεται με την φιλοζωια....ειναι ενα αναμικτο πληθος, πραγματικα αγνακτισμενων, ανεργων κλπ. αλλα και αργοσχολων που πανε για χαζι οπως σωστα λεει ο Λαυρεντιος!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
εχω ακουσει οτι κατεβαινουν συνταγμα παρεες και με σκυλους για να παιζουν μεταξυ τους οι σκυλοι κλπκλπ.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να κατεβει ενα σκυλι στο Συνταγμα .......

Να ξερει να μουντζωνει.....

( εχετε περιπου 6 με 7 ωρες για την βασικη εκπαιδευση στην μουντζα ...βιαστειτε..!!!)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχει πολλά σκυλιά στο Σύνταγμα...
Πηγή την πρώτη μέρα την Τετάρτη είδα ένα δεμένο στο λουρί, ίδιο ο Γκογκόλ, άνθρωπος δε φαινόταν (γαμώ το όλο σκυλιά που μοιάζουν στον γκογκόλ βλέπω, είναι μια πρωτοτυπία σκέτη ο δικός σου :p - αλλά κούκλος μην παρεξηγηθείς). Τέλος πάντων λέω στους "συν-αγανακτισμένους" με τους οποίους ήμουν "μισό λεπτό είδα γνωστό" "ρε πού πας θα χαθείς" "ρε μισό λεπτό" και φεύγω μέσα στη χαρά να σας βρω :p:p:p
Ε ο άνθρωπος με το σκύλο με κοίταξε ιδιαίτερα παραξενεμένος, εγώ του είπα "εεεεε ωραίο σκυλάκι" το χάιδεψα κι έφυγα κάπως έτσι ---> :oops::oops::oops: