Tο synoquin ειναι συμπληρωμα χονδροιτινης και γλουκοζαμινης. Το διναμε κι εμεις στο σκυλο οταν ετωγε μια απλη τροφη συντηρησης διοτι μολις πατησε τα 7 εμφανισε καποια αρθριτικα. Ειχε διαφορα στην κινηση του απο την πρωτη μερα. Αλλαξαμε εδω και λιγες μερες, την τροφη σε φαρμακευτικη σειρα για αρθρωσεις που ειναι ηδη εμπλουτισμενη με αυτα κι αλλα πολλα συστατικα και το αποτελεσμα ειναι σταθερα καλο. Παραλληλα με τα synoquin διναμε και καψουλες με λαδι σολωμου καθε μερα σε ενα γευμα που επισης βοηθησαν πολυ. Πλεον μας ειπε ο γιατρος οτι δεν χρειαζεται κανενα συμπληρωμα λογω της εμπλουτισμενης τροφης....
Ένα παιδί στη συνάντηση μου είπε να δίνω 1) Γλουκοζαμίνη χονδροιτήνη της Solgarg
2) Shinoquen νομίζω κάπως έτσι λέγεται...
Αυτή η λύση μου φάνηκε η ποιο καλή αλλά έλα που δεν μου την πρότεινε κάποιος γιατρός.....
Και ένας εκπαιδευτής μου είπε να του δίνω Ταμπλέτες ασβεστίου για ανθρώπους!!!
Αυτή η λύση μου φάνηκε η χειρότερη...
Για πείτε ρε παιδιά καμιά πρόταση-ιδέα...Γιατί ακόμα δεν του έχω δώσει τίποτα...Στον 1 μήνα που τρέχει και αθλείται σε παρκάκια κτλ, έχω δει μια μικρή βελτίωση αλλά όχι τρελά πράματα...
Ίσως κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα???
Να σημειωθεί πως καρφί δεν μου καίγεται αν θα είναι "στραβοκάνης"... με νοιάζει να μην ποναέι και να μπορεί να τρέχει-παίζει στο μέλλον χωρίς πρόβλημα.....
Οι πολλοι γιατροι και οι διαφορετικες αποψεις καμια φορα σε βαζουν στη δυσκολη θεση να παρεις εσυ την αποφαση χωρις να ειναι απολυτα ειδικος.