Συμβουλή (άμεση)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
βαλε μια πετσετα με παγωμενο νερο και ριχτου τη στα μουτρα αποτομα,,,, μετα ανεβασε τον πανω στη ταρατσα και κανε οτι τον πετας κατω,,,, μετα πηγαινε σε ενα δρομο και κανε οτι τον πετας μπροστα σε ενα αυτοκινητο .... ετσι λενε περναει ο λοξυγγας,,,, αν δεν του περασει τοτε θαναι κατι αλλο ==))

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ξεχασα το καλυτερο.... ψαξε και κανα δυναμιτακι ξεχασμενο απο το πασχα και εκει που ειναι αμεριμνος ριχτου το να πεταχτει επανω,,,,

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ρε feroza...ήμαρτον...:D
Θα το συνεφέρει έτσι, ή θα το ξεκάνει;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Ξέχασες να πεις να κρυφτώ πίσω από μια πόρτα και να του κάνω "μπου".

Τεσπά ψάχνω για άλλους γιατρούς αλλά συνειδητοποίησα ότι μέχρι να βρω κάποιον με υπέρηχο κ να τον πάω θα χει πάει 6 ούτως ή αλλως. Οπότε θα περιμένω. Τουλάχιστον την τελευταία ώρα μόνο μια φορά το χει κάνει.

Το μόνο που κατάλαβα από αυτή την ιστορία είναι ότι χρειάζεται να χαρτογραφήσω τους γιατρούς της πόλης. Όχι πώς δεν ξέρω κι άλλους 2 εδώ γύρω (όχι με υπέρηχο). Αλλά επειδή τους ξέρω, φοβάμαι ότι θα τον πάω και θα ναι καλά και θα τον πάρω πίσω άρρωστο ή ψόφιο. Να το ανανεώσουμε λίγο αυτό το θρεντ "κτηνίατροι στη θεσ/νικη" λέω...

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Λοιπόν βρήκα αυτό στο νετ:

Dog with throat spasms and licking (the gulps?) - YouTube

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει. Να δω πώς θα το δείξω στην κτηνίατρο αν δεν το κάνει καθόλου εκεί γιατί τώρα το κοψε αρκετά.

Κι από ότι βλέπω από τα σχόλια κάτω δεν είναι κάποιο επεισόδιο, είναι κάτι χρόνιο και αδιευκρίνιστο. Πφφφφ... σκατά σκατά σκατά.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ψυχραιμία. Σε λιγο θα φύγεις και θα πας στο γιατρό... Ευχομαι να πάνε όλα καλα! :) Ενημέρωσε μας

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ελα καλε αυτο ειναι;! Κι εμενα το κανει καμια φορα ο μεγαλος μου χρονια τωρα. Αν το κανει εντονα μετα κανει εμμετο, αλλιως απλα χαλαρωνει και του περναει. Ποτε δε το χει αξιολογησει ο κτηνιατρος.

Και δεν εχει αημασια αν το κανει μπροστα του, οι εξετασεις δειχνουν αν εχει κατι η οχι

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Ελα καλε αυτο ειναι;! Κι εμενα το κανει καμια φορα ο μεγαλος μου χρονια τωρα. Αν το κανει εντονα μετα κανει εμμετο, αλλιως απλα χαλαρωνει και του περναει. Ποτε δε το χει αξιολογησει ο κτηνιατρος.

Και δεν εχει αημασια αν το κανει μπροστα του, οι εξετασεις δειχνουν αν εχει κατι η οχι

Nαι αλλά 3 ώρες ασταμάτητα κ μετά από 5,5-6 ώρες δεν το χει κόψει εντελώς? Τεσπά άμα δεν έχει σχέση με συστροφή, με την καρδιά του κι ότι άλλο είναι άμεσα επικίνδυνο ότι θέλει ας είναι, πραγματικά.

Α και σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την υποστήριξη στον πανικό μου. Πάω και θα σας ενημερώσω.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ε καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!

Εγω ειμαι σιγουρη οτι δε θα ναι τιποτα. Αντε γραψε μας νεα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Και από εμένα ευχές να πάνε όλα καλά!!!:)

...Εγω ειμαι σιγουρη οτι δε θα ναι τιποτα....
Τώρα, αν σου πω ότι ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ νόμιζα πως είσαι από τους (πιο συμπαθείς, ομολογουμένως!) ...άντρες του φόρουμ, θα με συγχωρήσεις???:oops:
Και, kritikopoula, δεν πιστεύω να με "δώσεις" και αλλού...:mad::p

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
βαλε μια πετσετα με παγωμενο νερο και ριχτου τη στα μουτρα αποτομα,,,, μετα ανεβασε τον πανω στη ταρατσα και κανε οτι τον πετας κατω,,,, μετα πηγαινε σε ενα δρομο και κανε οτι τον πετας μπροστα σε ενα αυτοκινητο .... ετσι λενε περναει ο λοξυγγας,,,, αν δεν του περασει τοτε θαναι κατι αλλο ==))
Μα ΤΙ άτομο θεοί!!!! Χαχαχα!!

Τις καλύτερες ευχές μου Estranged!! Γραψε μας οταν εχεις νεα!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Περαστικά στον Άρη!

(Johnk, έχω να σου επισημάνω ότι η μνήμη μου είναι χείριστη, για άλλο μέλος θυμάμαι να μιλάμε)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Χαχα!! Φυσικα θα σε συγχωρησω , αλλωστε ενα username δε δειχνει πολλα παντα.. Εκτος βεβαια αν ειχα ψευδωνυμo mitsaras7 & ημουν κοπελα...εκει θα ταν θεμα :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Ήπια διάταση στομάχου, χωρίς ξένο σώμα. Δε φαίνεται όμως όλο το στομάχι στον υπέρηχο, φεύγω για ακτινογραφία.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Ελπίζω δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο να γίνει και συστροφή. Δεν ξέρω, η ακτινογραφία θα μας πει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Ελπίζω δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο να γίνει και συστροφή. Δεν ξέρω, η ακτινογραφία θα μας πει.
Tι λες ρε παιδάκι μου μου φαίνεται απίστευτο, μέχρι τώρα θεωρούσα την ξηρά τροφή την κύρια αιτία!
Κράτα μας ενήμερους!