Συμβουλή (άμεση)

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Κλασσικές μανάδες....με κλασσικές ατάκες!! Σήμερα το σκύλι μεθαύριο το εγγόνι!

Εγώ την απείλησα οτι εαν τώρα που θα πάω Ελλάδα ταίζει τον σκύλο τζανκφουντ θα την βάλω να πληρώσει το αεροπορικό για να την βάλω στην μπακαζιέρα γιατί είμαστε οριακά στο 8 κιλο! Νομίζω την έτσουξε!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Κοκορέτσι δεν είναι τίποτα για τη δικιά μου μάνα. Γκαραντί μια μπουκιά τρώει αυτή μια δίνει στα σκυλιά. Δεν είναι τυχαίο που είναι ο μόνος άνθρωπος στο σπίτι που την κυκλώνουν όταν τρώει. Στους άλλους 2 την έχω δει να δίνει... πατατάκια... τσιπς, χάου ντου γιου σέι ιτ ιν γκρικ. Δεν ξέρω αν έχει δώσει και στον Άρη αλλά είμαι σίγουρη ότι έχει φάει ένα κάρο αηδίες. Ελπίζω τώρα να βάλει μυαλό. Γιατί αν μου πει ξανά "σιγά καλέ τι θα πάθει, εμείς δεν έχουμε μεγαλώσει σκυλιά, μόνο εσύ τα διαβάζεις και τα ξέρεις όλα?" θα βάλω τις φωνές...
.........
η δικια μου οταν ηταν κουταβι ειχε πηδηξει πανω στο κοκορετσι την ωρα που ψηνοταν ==)) απο τοτε βλεπει τα αρνια το πασχα οταν τα ψηνουμε απο αποσταση διπλης ασφαλειας !!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
.........
η δικια μου οταν ηταν κουταβι ειχε πηδηξει πανω στο κοκορετσι την ωρα που ψηνοταν ==)) απο τοτε βλεπει τα αρνια το πασχα οταν τα ψηνουμε απο αποσταση διπλης ασφαλειας !!

αυτό το σκυλί σου πρέπει να το γνωρίσω! αποτελεί μεγάλη παρηγοριά για τις μικρο αταξίες που κάνει το δικό μου και τσαντίζομαι!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ελα μωρε κ εγω της δινω κανα τσιψακι αραια και που! :p

Δεν εχετε δει τιποτα πραγματικα. Διακοπες περυσι σε εξοχικο φιλης μου, στο σπιτι ημασταν εμεις κ η γιαγια της. Η οποια γιαγια ειχε παλια ενα σκυλο τον οποιο αγαπαγε κ πηγε απο γεραματα.

Περαν του οτι με ξυπναγε το πρωι να με ρωτησει αν ταισα το σκυλι(ειχα παρει μαζι την Ληδα), το βραδυ με ρωταγε αν την εβγαλα κλπ, μια μερα εκανε το κορυφαιο.
Κοιμομασταν οι δυο μας στο ιδιο δωματιο κ ειχα και τη Ληδα μαζι. Ξυπναω μια μερα και δε τη βλεπω, βγαινω εξω στην αυλη και την ειχε παρει η γιαγια.

Να εδω μου λεει καθομαστε! Ααα ωραια λεω σας κανει παρεουλα!

Ναι το μαναρι μου φαγαμε και πρωινο!!
Ωχ...λεω...
Εεε τι εννοειτε φαγατΕ?

Τι να εννοω? ετρωγα εγω, εδωσα και στο κοριτσια μια φετουλα με φρεσκο ψωμακι, βουτυρο μελι, αμεσως το φαγε το καλο μου! Ετσι αρεσε και στον μουργο μου!

Εμφραγμα, εγκεφαλικο και λιποθυμια ταυτοχρονα εγω :p

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αυτό το σκυλί σου πρέπει να το γνωρίσω! αποτελεί μεγάλη παρηγοριά για τις μικρο αταξίες που κάνει το δικό μου και τσαντίζομαι!
...........
μπηκε στο παρτερι φετος πριν κανα μηνα με αλμα επι κοντω μαλλον.... εκοψε στα δυο κορμο κληματαριας σουλτανινας πολλων ετων λες και ειχε πριονι,,,,, παει η κρεβατινα,,,, δεν τοχω ξεπερασει ακομα το σοκ !!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δεν έχεις κάνει το πακετάκι των εξετάσεων ακόμα; Ερλίχεια και λεισμανίωση; Αν όχι κάνει και τα δυό, εφόσον θα μπεις στη διαδικασία!
Ολα θα πάνε καλα! :)

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
...........
μπηκε στο παρτερι φετος πριν κανα μηνα με αλμα επι κοντω μαλλον.... εκοψε στα δυο κορμο κληματαριας σουλτανινας πολλων ετων λες και ειχε πριονι,,,,, παει η κρεβατινα,,,, δεν τοχω ξεπερασει ακομα το σοκ !!!
και γω κλαίω γιατί κάποτε μου έφαγε ένα καλώδιο!

@aouimbae δεν φτάνει που της έδωσε ισορροπημένο μεσογειακό πρωινό κάνεις και παράπονα!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294

@aouimbae δεν φτάνει που της έδωσε ισορροπημένο μεσογειακό πρωινό κάνεις και παράπονα!
Καλώδιο??Κληματαρια??Και μιλατε κιολας?:p
Λαπτοπ μου κατεστρεψε εμένα!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Καλώδιο??Κληματαρια??Και μιλατε κιολας?:p
Λαπτοπ μου κατεστρεψε εμένα!
αυτό το γλυκούλι στην φωτογραφία? :confused: (εαν το νοικιάζεις με την ώρα ενδιαφέρομαι να το πάω σε κάτι ''λατρεμένους'' γείτονες!)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Οχι η Συλβια...Αυτη ειναι αγγελος, δεν πειραζει τιποτα και ποτε!*agapoylas*
Το προηγουμενο σκυλακι μας που εχει φυγει τωρα πια...Αυτο ειχε φαει επισης πάρα πολλα μολύβια, 3-4 σουτιεν, και μια κουρτινα.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26

Χαχα βασικα παραπονεθηκα γιατι το δωσε ξεροσφυρι, δεν ειχε και μια κουπα γαλα βρε αδερφε

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Δεν έχεις κάνει το πακετάκι των εξετάσεων ακόμα; Ερλίχεια και λεισμανίωση; Αν όχι κάνει και τα δυό, εφόσον θα μπεις στη διαδικασία!
Ολα θα πάνε καλα! :)
Το πακέτο γενικά ναι, το κάναμε το Δεκέμβριο, αρνητικό ήταν οπότε για προχωρημένο στάδιο το αποκλείω (?). Απλά είπα να δω και αν μας άφησε κανά δωράκι η φετινή άνοιξη. Για την ερλίχεια μου είπε θα φαινόταν στην αιματολογική χαμηλός αιματοκρίτης, που δεν έχει, οπότε είναι οκ. Ευχαριστούμε!!

Παιδιά νομίζω η Ζηνάρα χαλαρά στέφεται πρωταθλήτρια από τις ιστορίες που έχω ακούσει κατά καιρούς. Γιατί το λάπτοπ ευκολάκι, το χεις και εύκαιρο μες στα πόδια σου. Ένα τσακ κ πάει έπεσε! Αυτά που έχει καταστρέψει η Ζήνα θέλουν νου και φαντασία! :p

Aouimbae την επόμενη φορά να της πεις να δώσει και λίγο βασιλικό πολτό, έστω λίγο ταχίνι βρε αδερφέ, για να ξεκινήσει η μέρα της με ενέργεια :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
'Εχει κολίτιδα ο μικρός. Αίμα στα κακά.

Κι εκεί που φεύγαμε από τη γιατρό και είπα να πάμε μια βόλτα να ξεχαστώ λίγο, πάτησα ένα καυγά με μια βρωμόγρια μέσα σε κεντρικότατο, πιο κεντρικό δε γίνεται, σημείο της πόλης... αλλά αυτά θα πάω να τα γράψω στο "ενοχλήσεις στη βόλτα" μόλις ηρεμήσω.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σας εδωσε flagyl? πολλα περαστικα ευχομαι :(

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Έλα, ρε..
Κ εμείς μια από τα ίδια(χωρίς το αίμα, μόνο βλέννα)..
Περαστικούλια..!!!!:)

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Περαστικά σας, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μόνο εμεις εχουμε κανει δηλ, αρνηση τροφής και δεν τρώει ουτε πιτογυρα, μπριζόλα, σουβλάκι, κοκορέτσι, μπέικον, παριζάκι κλπ? Α θα ειμαστε παντα fit, όταν εσεις θα αποκτατε πιασίματα....

Ταλαιπωρία για τα σκυλουνια καλοκαιριάτικα, οι κολιτιδες! Ελπίζω να περάσουν Estranged και ΑlbaS γρήγορα!!!
Σημερα ειδα το θέμα και χαιρομαι που δεν ήταν τίποτα σοβαρο οπως ειχες φοβηθεί. Btw, χαίρομαι επισης που δεν ειμαι η μόνη που φρικάρει με κάθε κιχ της δικιλης!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Ευχαριστούμε παιδιά!

Οχι, stomorgyl μου δωσε. Το οποίο τώρα που το διάβασα λέει ότι είναι για τις λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας...? Χμμμ...?

Περαστκά σας βρε AlbaS! Αμάν τα καμάρια μας...

ghelly τι σας κάνει όρεξη καλέ εσάς και δεν τρώτε τέτοια άμα σας τα κουνήσουνε στη μούρη? Σαλάτες? :p Γι'αυτό το παιδί είναι μοντέλο όμωωωςςς! Και όχι, πιστεύω δεν είμαστε ούτε καν μόνο εσύ κι εγώ εδώ μέσα που φρικάρουμε έτσι!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Estranged Περαστικά σας!

Αυτό που σας έδωσε είναι ευρέως φάσματος βακτηριοκτόνο απο ωτίτιδες και αμυγδαλίτιδες μέχρι λοιμώξεις του πρωκτού...λογικά σας έγραψε διπλή δόση..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.977
7.561
Estranged Περαστικά σας!

Αυτό που σας έδωσε είναι ευρέως φάσματος βακτηριοκτόνο απο ωτίτιδες και αμυγδαλίτιδες μέχρι λοιμώξεις του πρωκτού...λογικά σας έγραψε διπλή δόση..
Ναι, διπλή δόση. Καλέ εσύ όταν τελειώσεις τις σπουδές σκέψου το να ανοίξεις φαρμακείο για ανθρώπους - παύλα - κτηνιατρικό! Θα είσαι πρωτοπόρος!

Ευχαριστούμε!