Σχετικά με την Hill's

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kαι η Hills καλή ειναι, όλες πανω κάτω τα ίδια είναι, αν ταιριάζει στον σκυλο (περιγράφεται αναλυτικά στο foroum τί σημαίνει αυτό) την δίνεις.

TIERARZT

Member
24 Ιουλίου 2008
21
0
Gr-Thessaloniki
Βρε παιδιά έχω μπερδευτεί...του έδινα Eukanuba και μου λένε πώς η Hills είναι καλύτερη...του δίνω Hills και τώρα μου λένε πως είναι χάλια...έλεος!!!:eek: :eek: :eek: Τί να κάνω τελικά??? Να του δώσω
Orijen????? :confused: :confused: :confused:

Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρίνω μόνη μου...όπως αναφέρθηκε σε ένα άλλο ποστ...όλες οι τροφές γράφουν τα συστατικά τους τα οποία είναι σχεδόν ίδια σε όλες!!!

Βοήθεια!!! Είναι 3 μηνών και είναι πολύ συμαντικό η τροφή του να είναι πλούσια σε βιταμίνες κλπ....τι να κάνω?????????????????????????? :confused: :( :confused: :eek: :shock:
Εμπιστεύσου τον κτηνιατρό σου στην επιλογή.Είναι ο αρμόδιος επιστημονικά να κρίνει .Πάντως υπάρχουν πολύ καλές τροφές αρκετες στην αγορά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμπιστεύσου τον κτηνιατρό σου στην επιλογή.Είναι ο αρμόδιος επιστημονικά να κρίνει .Πάντως υπάρχουν πολύ καλές τροφές αρκετες στην αγορά.
Μονο να μην τις πουλαει ο ιδιος..

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
εμενα τοτε γιατι μου ειχε πει οτι η φρισκις τζουνιορ που εδινα ειναι καλη, οταν του ειπα οτι αυτη ηξερα επειδη δεν ξαναειχα σκυλο ποτε;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
'Οταν είπα στην πρώτο μου (του) κτηνίατρο ότι μόνο την πέντιγκρι γουστάρει μου είπε "ε τότε δώσε πέντιγκρι".
Τρομερή κατάρτιση :D

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς

Ναι...σε 2 κτηνίατρους που είχα πάει το κουτάβι μου είχα μαζί μου και ένα σακούλι Eukanuba (που λέμε ότι είναι σε black list) για να τους ρωτήσω αν είναι καλή ή όχι και μου είπαν και οι 2 ότι είναι από τις καλύτερες...:eek:

Να σημειώσω πώς κανένας από τους 2 δεν πουλάει ούτε πούλαγε ποτέ τροφή για σκύλους!!!

Τώρα, όπως σας είπα, του δίνω Hills και θα συνεχίσω να του δίνω εφόσον δεν βγάζω άκρη!Τουλάχιστον μου την σύστησε μία πολύ καλή εκτροφέας...που έχει εμπειρίες τόσα χρόνια από τροφές και δίνει στα δικά της...;)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Και ο δικος μου(της) κτηνιατρος μ ειχε πει στην αρχη να δινω φρισκις(την ειχα αγορασει κ απλα τον ρωτησα αν ειναι καλη)!

Την ακρη την βρηκα μονος μου(οχι μονος μου,εδω εμαθα δηλαδη...)!:)

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Και ο δικος μου(της) κτηνιατρος μ ειχε πει στην αρχη να δινω φρισκις(την ειχα αγορασει κ απλα τον ρωτησα αν ειναι καλη)!

Βασικά και εγώ είμαι σίγουρη πώς θα βρώ από εδώ τελικά την άκρη!
Οι γνώμες, οι γνώσεις και οι εμπειρίες όλων σας είναι η καλύτερες συμβουλές!!! :) :) :)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Το βασικότερο όμως για να έχεις στο νού σου είναι ότι και η "καλυτερότερη " των τροφών μπορεί να μην ταιριάζει καθόλου στο σκύλο σου ενώ κάποια μέτρια να είναι μια χαρά..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Σωστο.
Βλεπε το παραδειγμα π ειχε δωσει ο denis για την orijen-acana που τα σκυλια του ειχαν γινει χαλια και μετα εδωσε royal και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

mao

Active Member
12 Σεπτεμβρίου 2008
30
0
Δεν ξέρω τι λένε οι έρευνες αλλά τα σκυλιά μου την τρώνε εδώ και 8 χρόνια χωρίς προβλήματα.Ξέρω όμως και κάποια άλλα που δεν την σηκώνει ο οργανισμός τους.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Oσον αφορα τη διατροφη με ξηρα τροφη, εχει να κανει καθαρα με το πως τη δεχεται ο οργανισμος του καθε σκυλου μιας και καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.
Αν ομως ο οργανισμος του σκυλου μας δεν δεχεται την οριτζεν αλλα δεχεται τη φρισκις,δεν θα ταισουμε φρισκις!!!θα ψαξουμε για αλλη καλης ποιοτητας απλα...:D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Καλα εσυ οχι μονο εχεις βρει ακρη, διατριβη εχεις κανει. Μηπως να γραψεις κανα βιβλιο; Σκεψου το.:D:D:p

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Καλα εσυ οχι μονο εχεις βρει ακρη, διατριβη εχεις κανει. Μηπως να γραψεις κανα βιβλιο; Σκεψου το
Μου ειπαν να ανοιξω πετ σοπ....αλλα με τις τροφες που θα φερω σιγουρα θα πεσει εξω η επιχειρηση...:D:paja1:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αναφερθηκα σε orijen -acana για να δειξω τη ποιοτητα και την τιμη αν θες σε συγκριση με μια αλλη πολυ κατωτερη σε ποιοτητα-τιμη...

φυσικα δεν ειναι ιδιες! απλα ειναι πολυ καλες και οι 2!:D:D:D