Alexandra είπα κάτι όμως που μάλλον δεν το προσεξες..
ανάφερα μελλοντικά προβλήματα..
Aν κάποιος δίνει μια τροφή που ενοχοποιείται για προβλήματα στο συκώτι αυτό είναι κάτι που πιστεύω καταλαβαίνεις ότι δεν φαίνονται μέσα σε 8 μήνες..
Μπορεί ναι μπορεί και όχι..
Μπορεί κάλλιστα να φανεί σε χρονια ανάλογα με την άμυνα του οργανισμού..
και εγώ δίνω 9 μήνες Ακανα..
Αλλα δεν την εμπιστεύομαι..
και σίγουρα σκέφτομαι να αλλάξω η μάλλον να αρχίσω επιτέλους το μαγειρευτό φαγητό..
Εγώ δεν εχω προβλημα στις ανταπαντήσεις ..,ούτε έχω κάποιο πρόβλημα αν κάποιος θεωρεί την οριτζεν καλή..
Αλλα είναι διαφορετικό μιας και κάνουμε δημοσια συζήτηση να επιχειρηματολογούμε απο ροσωπικη αποψη η απο κτηνιατρικες γνωμες μιας και διαβάζουν και κόσμος που δεν ξέρει τι να επιλέξει άρα στηρίζεται καλός κακός στις εμπειρίες μας..
Οποτε είναι διαφορετικό ..το σκυλί μου είναι καλά μιας και το ταΐζω 8 μήνες και δεν έχει μέχρι τώρα πρόβλημα..
και άλλο εγώ ξέρω το α)κατά.. β)κατά ..το γ)κατά..
Αλλωστε τα καλα να φοβασαι..οχι τα κατα που στην τελικη σε οδηγούν να ψαχτείς και να προφυλαχτείς..
Τις ομαδικες κατευθυνσεις να φοβασαι..
Από εκεί και πέρα σκεπτόμενα οντα είμαστε θεωρητικά και ανάλογα πράττουμε και κρίνουμε..
Το να εκθέτω τα κατά από απόψεις κτηνιάτρων από συμβάντα πολλών σκυλιών και από
την στάση της εταιρίας που κάποιους ίσως τους πει κάτι..
Δεν σημαίνει ότι έχω εγώ συμφέροντα..
Αλλωστε δεν ειρωνεύτηκα..

Επίσης επειδή βλέπω ότι σε ενόχλησε που καταλήγει η συζήτηση στην οριτζεν..
Νομίζω είναι καλύτερα να καταλήγει στα + και στα πλην μιας τροφής παρα να θεοποιούμε μια τροφή όπως συνέβησε κάποτε με την οριτζεν..
Δεν υπάρχει πανάκεια τροφή..
Η οριτζεν δεν έχει ιστορια στον χώρο και έχει πολύ υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης..
Αυτά και οποιος θέλει να καταλάβει κατάλαβε..
Εχουν ακουστεί και απόψεις εδώ ότι η ξήρα είναι καλύτερη της φυσικής..

Μέχρι και σε αυτήν την άποψη φτάσαμε βγάζοντας τροφές στη κορυφή..
και μην νομίζεις ότι όταν τα φόρουμ θεοποιούν μια τροφή δεν κάνουν διαφήμιση στην εταιρία..
Ρωτα petshops που έχουν οριτζεν αν πριν κάτι μήνες ανέβηκαν αναλογικά οι πωλήσεις τους σε αυτή την τροφή..
Ας καταλάβουμε ότι η ξήρα είναι η τελευταία λύση..
και η επιλογή της να γίνει με πολυ μεγάλη προσοχή και σοβαρά κριτήρια..,κρίνοντας
όχι μονο από το
σήμερα αλλα και για το
αύριο..
στην ιταλία πάντως δεν έχουν την οριτζεν καλή αλλα την hils την έχουν πρώτη αυτα επειδη αναφερθηκες για
παγκωσμια κλημακα..