Ποια χρησιμοποιούσες πριν?
Εννοείται πως γύρο έχω να της δώσω κάτι χρόνια κ δε νομίζω να της ξαναδώσω!
Το βραστό κοτόπουλο είναι από τα αγαπημένα της αλλά κ αυτό δε της το δίνουμε συχνά.
Προσπαθούμε να την κάνουμε να τρώει ΜΟΝΟ κροκέτες αλλά δε το βλέπω να γίνεται δυστυχως.. Είμαι κ εγώ κατά της κονσέρβας αλλά τόσα χρόνια της δίναμε σπιτικό φαι κατά κύριο λόγο κ τώρα δε μαθαίνει στις κροκέτες:-|
Το μαγειρευτο φαγητο για τα σκυλια ενδικνεται μονο αν ειναι φτιαχμενα για αυτα και οχι ενα πιατο απο το δικο μας φαγητο.
Στην ξηρα ολοι οδηγηθηκαμε λογο ελειψης χρονου στο να μαγειρευουμε σωστα με τις καταλληλες αναλογιες και τροπο παρασκευης ,χωρις μπαχαρικα και περιεχοντας ολα τα απαραιτητα στοιχεια που πρεπει να παιρνει ο οργανισμος του.
Θεωρητικα η ξηρα σε μια κροκετα τα παρεχει ολα.
Το ποια ξηρα ειναι καλη ,αυτο ειναι κατι που μονοι μας καλουμαστε να βρουμε την ακρη ,μιας και καθε οργανισμος ειναι ξεχωριστος και αυτο που εμενα π.χ. παει στο σκυλι μου ,στον δικο σου μπορει να του κανει διαρροια.
Αυτο που εχουμε παντα στο κεφαλι οσον αφορα την επιλογη της ξηρας,ειναι τα συστατικα που αναγραφονται πισω απο το πακετο,την ιστορια της οπως(recalls) και την συμπεριφορα του δικου μας σκυλιου.
Οσον αφορα τα σνακ εγω εχω καταληξει να μην θελω τα σκυλισια των πετσοπ ,αλλα να του δωσω λιγο απαχο τυρακι σαν σνακ.