ταμπεραμεντο λοιπον
ο πιο σωστος ορισμος που εχω ακουσει ειναι οτι το ταμπεραμεντο διακρινεται απο το ποσο γρηγορα ενας σκυλος ξεπερναει μια στρεσσογονα κατασταση , ποση πιεση αντεχει , μεχρι που εχει καθαρο μυαλο . Μεχρι που ειναι ψυχολογικα ακεραιος
για αυτο και λεω " οι σκυλοι που ειναι και αλλος δεν ειναι "
το δυνατο ή μη δαγκωμα δεν δειχνει ταμπεραμεντο ολα τα τεριε σχεδον εχουν πολυ δυνατο ταμπεραμεντο αλλα δεν δαγκωνουν δυνατα
ο σκυλος που μπορει να λειτουργει ανεπηρεαστα κατω απο πιεση εχει δυνατο ταμπεραμεντο
εσυ καταλαβες οτι εκανα συγκριση του ταπεραμεντου με την βια???εσυ ειπες για σπασμενα μπουκαλια κ μπουνιδια στο σκυλι....κ εισαι κ υπερ της θετικης εκπαιδευσης...μπραβο....σε πειραξε το ηλκτρικο κολαρο κ χαιρεσαι να λες για τα μπουνιδια στην μαπα του σκυλου!
σου ειπα εγω οτι τα εκανα εγω αυτα ; δεν σε καταλαβαινω
ειπα απλα τι εχω δει
για τα αερια σε πληροφορω εγω,γιατι ανεφερες για ηχητικα εφε πισω απο μαντρες,αλλα απο οτι φαινεται κ ο φοξ για ηχητικα εφε πισω απο μαντρα ειναι,οπωτε δικαιως φανταστηκες το ιδιο κ για το πρεσα.
ο φοξ φιλε , δεν κλανει μια
ολοι οι πιο χωμενοι μπορουμε να μιλαμε για σκυλια για τα οποια ξερουμε πολλα , για πρεσα και εκτροφεις , για γκρενενταλ και εκτροφεις , για μαλινουα και εκτροφεις για γερμανικα και εκτροφεις και οτι αλλη φυλη μπορεις να φανταστεις αλλα , ξερουμε σιγουρα τι λεμε
καλο λοιπον θα ηταν να προσεχεις οταν μιλας με ονοματα
για το boscaille και τα σκυλια του σου ειπα
να ψαξεις ρικο