Τα σκυλιά του πολέμου

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
[video=youtube;9o8tCZmESWk]http://www.youtube.com/watch?v=9o8tCZmESWk[/video]

Last edited by a moderator:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Γελοίο ήταν το βίντεο.

Μόνο ένας σκύλος ήξερε να δαγκώνει σωστά και ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί οι ερεθιστές δεν είχαν σωστό εξοπλισμό!

Κοτσάνες που κάνουν οι άντρες με την ελπίδα πως θα μεγαλώσει το πέος τους....

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Αν το εξετάσεις όμως με τη φιλοσοφία του ring, όπου προτιμούν να δαγκώνει με το... μισό κυνόδοντα αλλά να μην αφήνει με τίποτα παρά να δαγκώνει full και να φοβάται τις κινήσεις, τα νερά και τις... μπριζόλες, τότε μια χαρά δαγκώνουν και αυτά. :D

Κατά τα τ' αλλα συμφωνώ Dr. :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δυστυχώς λείπει το πιο σημαντικό πράγμα από το video που παραθέσατε:

to control. ;)
μπορεί να μην το ήθελαν ίσως ήταν τα σκυλιά της ρώσικης μαφίας :D:p

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν μου χρειάζεται σκύλος που τσιμπάει τα ρόυχα του κλέφτη.
Ούτε φυσικά και σκύλος που φοβάται τις κινήσεις.

Μπορείς να έχεις ΚΑΙ τα δύο (θαρραλέος σκύλος που δαγκώνει βαθιά). Απλά χρειάζεσαι α) καλύτερο σκύλο β) καλύτερη εκπαίδευση και γ) περισσότερο χρόνο.

Ο σκύλος που πιάνει μόνο ρούχα (ή λίγο δέρμα) και δεν αφήνει είναι ο πρώτος που θα σκοτωθεί από τον εισβολέα.
Καλύτερα δηλαδή να είναι φιλικός ο σκύλος, ή και φοβικός παρά "ψιλο-φύλακας".

Επίσης, μην νομίζεις πως οι σκύλοι επειδή δείχνουν να μην φοβούνται στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν θα φοβηθούν σε αληθινή μάχη.

Στην ουσία το βίντεο δεν δείχνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ (εκτός από ένα μάτσο βλάκες που παίζουν με τα σκυλάκια τους).

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Δεν μου χρειάζεται σκύλος που τσιμπάει τα ρόυχα του κλέφτη.
Ούτε φυσικά και σκύλος που φοβάται τις κινήσεις.

Μπορείς να έχεις ΚΑΙ τα δύο (θαρραλέος σκύλος που δαγκώνει βαθιά). Απλά χρειάζεσαι α) καλύτερο σκύλο β) καλύτερη εκπαίδευση και γ) περισσότερο χρόνο.

Ο σκύλος που πιάνει μόνο ρούχα (ή λίγο δέρμα) και δεν αφήνει είναι ο πρώτος που θα σκοτωθεί από τον εισβολέα.
Καλύτερα δηλαδή να είναι φιλικός ο σκύλος, ή και φοβικός παρά "ψιλο-φύλακας".

Επίσης, μην νομίζεις πως οι σκύλοι επειδή δείχνουν να μην φοβούνται στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν θα φοβηθούν σε αληθινή μάχη.

Στην ουσία το βίντεο δεν δείχνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ (εκτός από ένα μάτσο βλάκες που παίζουν με τα σκυλάκια τους).
Σου είπα και πριν. Συμφωνώ.

Διαφωνώ όμως με ένα σημείο στο τελευταίο σου μήνυμα...

Ο σκύλος που δεν είναι "μανικάκιας" αλλά επικεντρωμένος στον άνθρωπο δεν ξέρει αν "παίζει" για πλάκα ή για τη ζωή του. Απλά μαθαίνει καταστάσεις και αντιδρά ανάλογα με την εκπαίδευσή του.

Ο σκύλος μου έκανε "ακίνητος" σε deliverά χωρίς να υπάρχει κρύπτη και χωρίς να του έχω δώσει εντολή εγώ. Και φαινόταν καθαρά ότι ήθελε να δαγκώσει. Ήταν βέβαια στο χώρο του και δε γούσταρε τον ξένο ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.366
Ο σκύλος μου έκανε "ακίνητος" σε deliverά ;)
Ο ΓΠ (σαραντα φεύγα κιλά) που είχα και ο αστεράκος μου (τριάντα κιλά) έκαναν "ακίνητος" σε ντελιβερά και του μπούκαραν και οι δύο μέσα στο ασανσέρ 1Χ1 για να του πάρουν τα σουβλάκια και πίσω τους έκλεισε και η πόρτα :paletas: Από τότε δεν τον ξαναείδαμε στην γειτονιά :rolleyes: Sorry για το off topic (με πραγματικό γεγονός όμως) αλλά δεν κρατήθηκα...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Mareco, ντροπή.

Έπρεπε να πρόσεχες καλύτερα. Αν τον δάγκωναν;
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του ανθρώπου...
Δεν είναι καθόλου αστείο.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ελα βρε Στελλα, μην την μαλωνεις την Μαρια :D
Τα "παιδια" θελανε τα σουβλακια και ο ντελιβεράς σιγα να μην αντιστεκοταν για τα ξενα τα σουβλακια :p:maria:

Πέρα απο την πλακα, οπως ειχα πει πριν λιγο καιρο, η Ηρα μου εχει μαθει να αγνοει τους ξενους και να μην τους ενοχλει ποτέ.
Ομως πριν λιγες εβδομαδες αργα το βραδυ στην πλατεια ενω παιζαμε, ξαφνικα την βλεπω που τρεχει σε καποιον τυπο κουνωντας την ουράκλα της μεσα στη χαρά. Ευτυχως με ενα ΕΛΑ γυρισε σφαιρα.
Ο τυπος κουβαλουσε οπως μου ειπε σουβλακια για το σπιτι.

Το φαγητο ειναι η αχίλλειος πτερνα μας και ακομα να κανω αυτο που μου ειπες πριν λιγο καιρο με τους μεζεδες - παγιδα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και ο Λύκανδρος είχε στριμωξει σε ένα διάδρομο, τον τύπο που έιχε έρθει να φτιάξει τη τηλεόραση και την είχε αγκαλιά για να τη παρει μαζί του...
Τελικά, έπεσε η τηλεοραση κάτω και ο τύπος έφυγε με μία καλη δαγκωματιά στο παντελόνι του...
:D:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μωρε να δεις τι γινεται σε μας οταν ερχονται τα παιδια για να εισπραξουν τα κοινοχρηστα. Πόλεμος!

Κρυβω την Ζηνα που βγαινει ορυώμενη και τους δαγκωνει τα παντελονια και εχω την Ηρα σε αυστηρο και αγριο "μεινε και παλουκώσου στη θεση σου!"

Καταλαβαινουν φαινεται την δυσφορια μου που θα ελαφρυνει το πορτοφολι μου :D

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Και ο Λύκανδρος είχε στριμωξει σε ένα διάδρομο, τον τύπο που έιχε έρθει να φτιάξει τη τηλεόραση και την είχε αγκαλιά για να τη παρει μαζί του...
Τελικά, έπεσε η τηλεοραση κάτω και ο τύπος έφυγε με μία καλη δαγκωματιά στο παντελόνι του...
Σε βλέπω για SchH με τα retriever...