Κύριε Γιώργο, δυστυχώς λείπει το πιο σημαντικό πράγμα από το video που παραθέσατε:είναι τρελλοί αυτοί οι Ρώσσοι
έλα μου ντε...κι είναι από τις ράτσες που με τρελαίνουνmakblack... για το αλατοπιπερο τι εχεις να πεισ...?
μπορεί να μην το ήθελαν ίσως ήταν τα σκυλιά της ρώσικης μαφίαςδυστυχώς λείπει το πιο σημαντικό πράγμα από το video που παραθέσατε:
to control.![]()
Σου είπα και πριν. Συμφωνώ.Δεν μου χρειάζεται σκύλος που τσιμπάει τα ρόυχα του κλέφτη.
Ούτε φυσικά και σκύλος που φοβάται τις κινήσεις.
Μπορείς να έχεις ΚΑΙ τα δύο (θαρραλέος σκύλος που δαγκώνει βαθιά). Απλά χρειάζεσαι α) καλύτερο σκύλο β) καλύτερη εκπαίδευση και γ) περισσότερο χρόνο.
Ο σκύλος που πιάνει μόνο ρούχα (ή λίγο δέρμα) και δεν αφήνει είναι ο πρώτος που θα σκοτωθεί από τον εισβολέα.
Καλύτερα δηλαδή να είναι φιλικός ο σκύλος, ή και φοβικός παρά "ψιλο-φύλακας".
Επίσης, μην νομίζεις πως οι σκύλοι επειδή δείχνουν να μην φοβούνται στο συγκεκριμένο βίντεο, δεν θα φοβηθούν σε αληθινή μάχη.
Στην ουσία το βίντεο δεν δείχνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ (εκτός από ένα μάτσο βλάκες που παίζουν με τα σκυλάκια τους).
Ο ΓΠ (σαραντα φεύγα κιλά) που είχα και ο αστεράκος μου (τριάντα κιλά) έκαναν "ακίνητος" σε ντελιβερά και του μπούκαραν και οι δύο μέσα στο ασανσέρ 1Χ1 για να του πάρουν τα σουβλάκια και πίσω τους έκλεισε και η πόρταΟ σκύλος μου έκανε "ακίνητος" σε deliverά![]()
Σε βλέπω για SchH με τα retriever...Και ο Λύκανδρος είχε στριμωξει σε ένα διάδρομο, τον τύπο που έιχε έρθει να φτιάξει τη τηλεόραση και την είχε αγκαλιά για να τη παρει μαζί του...
Τελικά, έπεσε η τηλεοραση κάτω και ο τύπος έφυγε με μία καλη δαγκωματιά στο παντελόνι του...
![]()