Να σου απαντήσω στο τι έχω κρίνει εδώ μέσα (αν και το έχει γράψει και ο Τάσος στα μηνύματα του)..Ναι έχω κρίνει (και κατακρίνει) όσους παίρνουν, υποστηρίζουν ή παρακινούν τις συναλλαγές μέσω BYB. Και αν τύχει να έχω πάλι χρόνο και να ασχοληθώ σε τέτοιο θέμα, πάλι το ίδιο θα κάνω.
Αυτός δεν είναι ο σκοπός του φόρουμ; ανταλλαγή απόψεων περί σκύλων;
Ο Τάσος βέβαια (και κάποιοι άλλοι) θεωρεί δίκαιο το να (κατά)κριθώ γιατί δεν έχω παρουσιάσει τον σκύλο μου και γιατί έχω κλειστό το προφίλ μου. Πολύ λογική εφαρμογή του "αφού κρίνεις, να κριθείς",δε νομίζεις; αφού δε μας δίνει πληροφορίες και υλικό για τον σκύλο του (να κρίνουμε πάνω στο αντικείμενο του φόρουμ ) , ας περιμένουμε στην γωνία να του (την) πούμε για οτιδήποτε άλλο.
Και ο Τάσος αποφάσισε να εμπλακεί για να μου πει πόσες φωτογραφίες άλλαξα και να μου την πει αν ο σκύλος μου έχει play drive. Έναν ολόκληρο χρόνο το περίμενε ο άνθρωπος (επειδή δεν ήσουν μέλος τότε, για να καταλάβεις τι παίζει σε σχέση με το παρελθόν και πως εξηγούνται αυτά που διαβάζεις τώρα από το κάθε μέλος ), μιλάμε για τόση καούρα. Ο Τάσος επισης φυσικά έχει δικαίωμα να ειρωνεύεται για ένωση με τη μαρεκο και τσιπούρα... Η δική μου ειρωνεία τον χάλασε...
Εγώ πάω να ξαναπέσω στα πατώματα επειδή έχω αναφέρει για play drive που ο Τάσος δεν το αποδέχεται και μου την είπε.
apo οτι καταλαβες
@Mariosgs θα ησουν ο νουμερο ενα στοχος του στο θεμα σου χαχαχαχα
ο τασος (που αναφερεις και ονομαστικα) ειπε οτι χεστηκε αν παρουσιασεις τον σκυλο σου η οχι,καθως επισης και αν εχεις κλειδωμενο το προφιλ σου.
ανεφαιρε επισης οτι και αλλος δεν εχει παρουσιασει τον σκυλο του και τον συμπαθει κιολας οπως και οτι ο ιδιος εχει το δικο του προφιλ κλειδωμενο.
αυτα για τον τασο σε αυτη την παραγραφο.
ας παμε στην ειρωνια
το οτι θεωρησες ειρωνια οτι θα παω για τσιπουρο με την μαρεκο σε μειωνει ακομα πιο πολυ.γιατι;γιατι ξερεις οτι οταν εγω βλεπω μαρεκο βγαζω σπυρια (το ιδιο και η μαρεκο βεβαια) αλλα παρολα αυτα για να γραψεις ακομα 2 ομορφα λογακια μας εκανες και παρεακι,καθως εκεινη την στιγμη αυτο σε βολευε.
οποτε αφου σε βολευε να πεις την μπαρουφα για να το πιστεψεις εσυ εγω σου εδωσα ενα τι παραπανο μπας και σου μπουν ιδεες οτι ισχυει.
τωρα αν εχω εγω τοση καουρα φαινεται,απο το ποσες φορες ανεφαιρες τον τασο στο ποστ σου.
απλα επειδη εχω καλη μνημη να σου θυμισω οτι δεν ειμαι ο μονος που γελαει με το πλευ ντραηβ,δεν ξεχασα οτι με ευκολια ηθελες να βγαλεις εξω σκλι φιλου για κοινονικοποιηση κλπ,δεν ξεχασα ποσα εχεις αναφερει χωρις καν να εχεις σκυλο και ποσες συμβουλες μοιραζες αβερτα σαν ειδικος.
οποτε να θυμασαι οτι ο τασος (που εσυ αναφερεις στο ποστ σου και γιαυτο σου απανταει.τελικα ποιος εχει καουρα με ποιον) ισως θυμαται και αλλα,οποτε αν θελει να στην πει να ειναι ακομα πιο ευκολο.
οπως επισης να θυμασαι (που θες να κρινεις χωρις να κριθεις) οτι τον τασο που αναφερεις τον εχεις πει ψωνιο επειδη εχει ανεβασει τα σκλια του σε βιντεο στο φορουμ,οπως τα εχει δειξει σε εκτροφεις,εκπαιδευτες και εχει παει να δωσει και ενα BH/VT που το πηρε και δεν εχει την αναγκη της αποψης σου οπως και πολων απο εδω μεσα.
ομως διαολε,γιαυτο ειναι το φορουμ,για να μοιραζομαστε,να κρινουμε και να μας κρινουν και εμενα καλυτερο με καναν τα ασχημα σχολια και οχι τα γλυψιματα.
απλα για να θυμασαι
ο τασος ειπε οτι ειναι δικαιωμα σου να μην παρουσιασεις τον σκυλο σου
ο τασος ειπε οτι ειναι δικαιωμα σου να ειναι κλειστο το προφιλ σου
ο τασος ειπε οτι ειχες ηδη αναφερει οτι δεν θα τον παρουσιασεις πριν ακομα τον παρεις
μην ξεχνας οτι θες και θυμασαι οσα θες.
αυτα και δεν ξανααπανταω,δεν σου δινω αλλη αξιαπλεον
απλα απαντα στον
@Mariosgs τι θα ειχε γινει στο θεμα με τον σκυλο του αν απανταγες και εσυ,μου φτανει.
υγ
ξεκαβαλα,στο ξαναπα.