εννοω με αυτο της συμβουλες τριτωνΑλήθεια, Kiban, δεν καταλαβαίνω τι λες....![]()
χαχαχα!!!!Απλό: είδα το ντοκυμαντέρ, ερωτεύτηκα τα Αυστραλεζάκια, σταθεροποίησα τη ζωή μου, έψαξα τα καταφύγια με Αυστραλέζους, είδα το Μουφ, έπεσα ξερή, έκανα αίτηση αφού μίλησα με πολλούς από εκτροφείς μέχρι κτηνιάτρους και εκπροσώπους καταφυγίων και εκπαιδευτές, αγόρασα την προίκα του Μουφ, μπήκα στο αυτοκίνητο, πήγα στου διαόλου τη μάνα και πήρα το Μουφ! Και από τότε λιβανίζω το Μουφ...
Ό,τι δηλαδή κάνει ο μέσος συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ψάχνει ένα Μουφ!![]()
Απλό: είδα το ντοκυμαντέρ, ερωτεύτηκα τα Αυστραλεζάκια, σταθεροποίησα τη ζωή μου, έψαξα τα καταφύγια με Αυστραλέζους, είδα το Μουφ, έπεσα ξερή, έκανα αίτηση αφού μίλησα με πολλούς από εκτροφείς μέχρι κτηνιάτρους και εκπροσώπους καταφυγίων και εκπαιδευτές, αγόρασα την προίκα του Μουφ, μπήκα στο αυτοκίνητο, πήγα στου διαόλου τη μάνα και πήρα το Μουφ! Και από τότε λιβανίζω το Μουφ...
Ό,τι δηλαδή κάνει ο μέσος συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ψάχνει ένα Μουφ!![]()
τον φαγατε ρε σεις τον ανθρωπο.. και που ξερετε αν δεν ειναι πλακα να δει αντιδρασεις; ... και παλι.. ειδα στην 6 -7 σελιδα εκανε απαντηση.. τον κραζανε και αυτος ελειπε...Λείπει μια επιλογή:
Παίρνω τηλέφωνο τον κύριο ΣΠΥΡΟ ΦΕΡΕΚΙΔΗ
Λείπει μια επιλογή:
Παίρνω τηλέφωνο τον κύριο ΣΠΥΡΟ ΦΕΡΕΚΙΔΗ
Οι καλυτερότεροι!!!!!!!Πάει ο άντρας μου σε μια ηλικιωμένη κυρία να της κάνει μια εργασία στην ταράτσα. Ανεβαίνει βλέπει την Φιφι και την ταράτσα μέσα στο σ***ο το νερό πράσινο και λίγο και ένα κουβά ξηρή τροφή που την έτρωγαν τα σκουλήκια κατεβαίνει και ρωτάει δικό σας είναι το σκυλάκι; Ναι του γιου μου αλλά ποτέ έρχεται;
Να το πάω μια βόλτα; Και δεν το παίρνεις κιόλας.
χτυπάει το τηλ στο σπίτι. Φέρνω σκύλο.
Καλά πλακά με κάνεις;
Έρχονται και βλέπω κάτι τρίχες να περπατάνε τι είναι αυτό ρωτώ.
Σκύλος μου λέει
Αποκλείεται! δεν έχει ματιά;
Εμείς τώρα τι πρέπει να ψηφίσουμε;