Τελικα συναισθημα η ηθικη;

Εγω επιλεγω σκυλο βαση:

• Τι θα μου προτεινει ο εκτροφεας/φιλος κλπ

Votes: 0 0,0%
  • Δεν σηκωνω κουβεντα. επιλεγω αυτο που μου αρεσει. ενταξει θα δω το manual υστερα... ωχου.

Votes: 1 5,9%
  • επιλεγω βαση προτιμισης, αλλα εχω κανει προγραμμα, ωστε να ναι συνειδητη η επιλογη μου

Votes: 16 94,1%
  • παντα απο φιλους/γνωστους παιρνω σκυλι. τους εμπιστευομαι

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    17
  • Poll closed .

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Λοιπον, λογω μεγαλης κατε με αποστασης σκεψεων σε αυτο, με τι κριτηρια επιλεγουμε/επιλεγουνε σκυλο οι ανθρωποι;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Διάβασμα, διάβασμα, επικοινωνία με ιδιοκτήτες κι εκτροφείς να δούμε απο κοντά τέτοια σκυλιά, αν πραγματικά μας ταιριάζει η φυλή και μετάπαίρνουμε την τελική μας απόφαση!

Αν τελικά δεν μας καίει συγκεκριμένη φυλή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αλλάζει λίγο...κάποιοι θα μάζευαν ένα αδέσποτο απο τον δρόμο, γνωρίζοντας όμως τα ρίσκα, ενώ κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν να επικοινωνήσουν με καταφύγιο!

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
εμ.. μα βλεπω μια λογικη .. ωω.. να παρουμε ενα σκυλο κλασσικο πχ, να μην το ενα μην το αλλο αν εμεις δεν αν η περιοχη μας μηπως..
νταξει καλη η συμβουλη, αλλα αν καποιος ειναι συνηδητοποιημενος και χωμενος πολυ σε αυτο που θελει και εχει, τοτε το πραγμα γιατι να στραβωσει;..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Απλό: είδα το ντοκυμαντέρ, ερωτεύτηκα τα Αυστραλεζάκια, σταθεροποίησα τη ζωή μου, έψαξα τα καταφύγια με Αυστραλέζους, είδα το Μουφ, έπεσα ξερή, έκανα αίτηση αφού μίλησα με πολλούς από εκτροφείς μέχρι κτηνιάτρους και εκπροσώπους καταφυγίων και εκπαιδευτές, αγόρασα την προίκα του Μουφ, μπήκα στο αυτοκίνητο, πήγα στου διαόλου τη μάνα και πήρα το Μουφ! Και από τότε λιβανίζω το Μουφ...

Ό,τι δηλαδή κάνει ο μέσος συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ψάχνει ένα Μουφ!:p:p:D:D:D

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Απλό: είδα το ντοκυμαντέρ, ερωτεύτηκα τα Αυστραλεζάκια, σταθεροποίησα τη ζωή μου, έψαξα τα καταφύγια με Αυστραλέζους, είδα το Μουφ, έπεσα ξερή, έκανα αίτηση αφού μίλησα με πολλούς από εκτροφείς μέχρι κτηνιάτρους και εκπροσώπους καταφυγίων και εκπαιδευτές, αγόρασα την προίκα του Μουφ, μπήκα στο αυτοκίνητο, πήγα στου διαόλου τη μάνα και πήρα το Μουφ! Και από τότε λιβανίζω το Μουφ...

Ό,τι δηλαδή κάνει ο μέσος συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ψάχνει ένα Μουφ!:p:p:D:D:D
χαχαχα!!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα

:paja1::paja1::paja1:

Kiban

Well-Known Member
27 Μαϊου 2009
201
0
Ελλαδαρα!
Λείπει μια επιλογή:
Παίρνω τηλέφωνο τον κύριο ΣΠΥΡΟ ΦΕΡΕΚΙΔΗ
τον φαγατε ρε σεις τον ανθρωπο.. και που ξερετε αν δεν ειναι πλακα να δει αντιδρασεις; ... και παλι.. ειδα στην 6 -7 σελιδα εκανε απαντηση.. τον κραζανε και αυτος ελειπε...:p

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Οι δικοί μου δεν ήθελαν με τίποτα σκύλο. Αφού μπήκαν στο σπίτι μας 3-4 φορές κλέφτες και η απάντηση της αστυνομίας ήταν πάντα ΄πάρτε σκύλο΄, άρχισαν να το σκέφτονται. Αλλά δυστυχώς, γι΄αυτους σήμαινε σκύλος στον κήπο και με τίποτα μέσα στο σπίτι. Αφού μάλλιασε η γλώσσα μου να τους λέω ότι κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο για μένα και θα το αναλάβω αποκλειστικά εγώ κλπ κλπ, κάτι κάναμε, αλλά και πάλι δεν το πολυήθελαν. Γράφτηκα σε όσα σκυλοφόρουμ βρήκα και άρχισα το διάβασμα.

Ήθελα να υιοθετήσω ένα αδεσποτάκι της γειτονιάς μας, αλλά οι δικοί μου ούτε που να το ακούσουν!!! Το τί άκουγα, δε λέγεται! Έτσι λοιπόν το καθαρόμαιμο ήταν μονόδρομος. Έπεσα με τα μούτρα στο ψάξιμο και αποφάσισα ότι το chow chow είναι το σκυλί που μου ταιριάζει. Επικοινώνησα με μόνο ένα εκτροφείο, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα είδα μια αγγελία σε άλλο φόρουμ που κάποιος χάρισε το δικό του. Επικοινώνησα με το παιδί και 3 μέρες μετά η μικρή ήταν μαζί μας στο σπίτι. Οι δικοί μου το έμαθαν 2 μέρες πριν, αλλά όχι τύπου ερώτηση, αλλά ως τετελεσμένο γεγονός.

Τα επόμενα chow chow που έχω σκοπό να αποκτήσω, θα είναι από σοβαρό εκτροφείο. Και ελπίζω κάποια στιγμή να ξεκινήσω το χτίσιμο του δικού μου σπιτιού, για να μπορώ να έχω και κάνα δυο αδεσποτάκια. Δε μπορείτε να φανταστείτε για τί αδεσποτα μιλάμε! Το ένα καλύτερο από το άλλο σε χαρακτήρα! Κρίμα που τα σνομπάρουν όλοι. Αλλά μάλλον βγάινω off topic, οπότε θα συνεχίσψω αλλού.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Πάει ο άντρας μου σε μια ηλικιωμένη κυρία να της κάνει μια εργασία στην ταράτσα. Ανεβαίνει βλέπει την Φιφι και την ταράτσα μέσα στο σ***ο το νερό πράσινο και λίγο και ένα κουβά ξηρή τροφή που την έτρωγαν τα σκουλήκια κατεβαίνει και ρωτάει δικό σας είναι το σκυλάκι:mad:; Ναι του γιου μου αλλά ποτέ έρχεται;
Να το πάω μια βόλτα; Και δεν το παίρνεις κιόλας.:rolleyes:
χτυπάει το τηλ στο σπίτι. Φέρνω σκύλο.:)
Καλά πλακά με κάνεις;:eek:
Έρχονται και βλέπω κάτι τρίχες να περπατάνε τι είναι αυτό ρωτώ.:p
Σκύλος μου λέει :)
Αποκλείεται! δεν έχει ματιά
;:D:D
Εμείς τώρα τι πρέπει να ψηφίσουμε;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πάει ο άντρας μου σε μια ηλικιωμένη κυρία να της κάνει μια εργασία στην ταράτσα. Ανεβαίνει βλέπει την Φιφι και την ταράτσα μέσα στο σ***ο το νερό πράσινο και λίγο και ένα κουβά ξηρή τροφή που την έτρωγαν τα σκουλήκια κατεβαίνει και ρωτάει δικό σας είναι το σκυλάκι:mad:; Ναι του γιου μου αλλά ποτέ έρχεται;
Να το πάω μια βόλτα; Και δεν το παίρνεις κιόλας.:rolleyes:
χτυπάει το τηλ στο σπίτι. Φέρνω σκύλο.:)
Καλά πλακά με κάνεις;:eek:
Έρχονται και βλέπω κάτι τρίχες να περπατάνε τι είναι αυτό ρωτώ.:p
Σκύλος μου λέει :)
Αποκλείεται! δεν έχει ματιά;:D:D
Εμείς τώρα τι πρέπει να ψηφίσουμε;
Οι καλυτερότεροι!!!!!!!:):):)

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Mπράβο όχι σ εμας στη Φίφι.
Στην αρχή δεν είχαμε σκοπό να την κρατήσουμε αλλά να της βρούμε ένα κάλο σπιτάκι κοντά στο σπίτι μας ώστε να ξέρουμε ότι θα είναι καλά όμως κερδισε την αγάπη μας πολύ γρήγορα.
Τετοιο σκυλί δεν υπάρχει τόσο καλόβολο και αφοσιωμένο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78