Τζεροβόλτες & Τζεροτρέλες

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
mareco

Γενικά έχει ταιριάξει τέλεια σε όλο το σπίτι(οικογένεια) σαν να είχε φτιαχτεί για μας :D :D

underdog

Ευχαριστούμε πολύ :D
:D Μόλις πάρω μπαταρίες θα βγάλω βίντεο με όλα τα κολπάκια και τα ακροβατικούλια μας :D αχ θαυματουγό συκωτάκι :p

tasoulap
Χχε ακριβός αυτό είναι το μυστικό του :D το βλέμα που κάνει στην μαμά όταν του λέει η μάνα μου να κατέβει :D :p

l.Kyveli
Πιο τυχερή νιώθω εγώ που μπήκε στην οικογένεια μας! Μας έχει αλάξει όλους πολύ ειδικά τον πατέρα μου δείχνει πολύ πιο χαρούμενος και όλοι πιο ολοκληρομένοι σαν οικογένεια :)
Σύχουρα θα είναι για πάντα τυχερός!!! Δεν θα απογοητεύσω σας απογοητεύσω!!! Πρώτα απο όλα όμως δεν θα απογοητεύσω τον Τζέρυ!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Yeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Επιτέλους άρχισε να παίζει με ξύλα και τραβίγματα :D :D
Χεχε και όταν τον άφισα να νικήσει ωστέ να αναίβει η αυτοπεποίθησή του στο παιχνίδι, το πήρε και δεν μπορούσε να περάσει αλλά στο τέλος το βρήκε το τρόπο :p

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Δεν παλεύεται το ζουζούνι σου!!!! Φάτσα σκέτη!!! Να το χαίρεσαι και να το ζουλάς στις αγκαλιές συνέχεια!!!!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Πανέμορφος! Πραγματικά δείχνει ότι περνάει πολύ καλά!
Θύμησέ μου πόσο τον πήρατε;
Ευχαριστούμε πολύυ :D Δεν δείχνει αλλά περνάει καλά :D :D

πόσο? Ηλικία εννοείς? πρέπει να ήταν ενάμιση με δύο ετών και τώρα είναι 9 μήνες στο σπίτι μας :D :D :D

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Νταβίνα κούκλος ο σκύλος!

ΥΓ: Καλύτερα να αποφεύγεις να μασουλάει ξύλα και αντικείμενα,είναι επικίνδυνο!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ναι, ηλικία εννοούσα. Προσαρμόστηκε αμέσως, ε; Το γαύγισμά του πώς είναι; Σπάει τύμπανα;

(Διορθωσα και το λάθος μου, νομίζω.)
Στο πρόγραμμά μας προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα βέβαια σε αυτό βοήθησε όλη η οικογένεια. Όσο αφορά για τις χαρές χρειάστηκε παραπάνω χρόνο, γενικά όπως πηστεύω πως προσαρμόστηκε γρήγορα.

Μακάρι μακάριιι να άκουγα το γαύγισμά του πιο συχνά :p δεν γαυγίζει σχεδόν καθόλου περισσότερο τραγουδάει όταν είναι να πάει βόλτα :p πάντος όταν καμιά φορά βλέπει ένα συγκεκριμένο σκυλί που αντιπαθεί πολύυ :p να περνάει απο έξω τότε γαυγίζει και όντος γαυγίζει πολύ δυνατά :p χιχι αλλά είναι τόσο σπάνιο το γαύγισμά του που μαρέσει να τον ακούω χιχι

Νταβίνα κούκλος ο σκύλος!

ΥΓ: Καλύτερα να αποφεύγεις να μασουλάει ξύλα και αντικείμενα,είναι επικίνδυνο!
ααα δεν το ήξερα :/ και εγώ τον έμαθα να μασουλάει ξύλα (τα αντικείμενα απο μόνος του) και το έπερνα σαν παιχνίδι μιας και δεν του αρέσουν τα σκυλοπαιχνίδια. Ευχαριστώ για την πληροφορία!!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Δίνε του κόκκαλα να μασουλάει. Θα καθαρίζει και τις δοντάρες του!
χιχι Απο κόκκαλά φουλ!! Και κανονικά με κρέας έχει(ειδικά για σκύλους :p) αυτός εκεί control θέλει χαχ :p

Πάντος θα του το κόψω μην τρέχουμε μετά..