Την κάλτσα την φοράμε δεν την τρώμε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
α! Γιατί είχα μείνει κάγκελο!

Θα του έρθει η όρεξη, σιγά σιγά... Θα λειτουργήσει η αυτοσυντηρησει... Απλά τώρα πονάει και δεν θέλει να φάει για να μην επιβαρύνη την πληγη. Όταν η πείνα ξεπεράσει τον πόνο θα την κατεβάσει την τροφη. Τόση...όση...

Περαστικά του και πάλι!
Το θέμα είναι ότι βιαζόμαστε για να λειτουργήσει το έντερο!Διανύουμε το 2° 24ωρο και ενώ θα έπρεπε να έχει φάει 4 κονσέρβες μέχρι το τέλος του 48ώρου και να αφοδεύσει έστω μια φορά, αυτός έχει φάει μόνο μισή κονσέρβα και δεν έχει αφοδεύσει καθόλου!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αύριο θα είναι καλύτερα και θα έχει όρεξη και για φαγητό!!!!!!!

Σε περίπτωση που δεν όμως..κούφια η ώρα! Τι γίνεται???

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αύριο θα είναι καλύτερα και θα έχει όρεξη και για φαγητό!!!!!!!

Σε περίπτωση που δεν όμως..κούφια η ώρα! Τι γίνεται???
Δεν περιμένω να έρθει εκείνη η ώρα!

Τον μπουκώνω από τώρα με το ζόρι και ας δυσανασχετεί!Έχει άγνοια κινδύνου και οφείλω να επέμβω...και αυτό κάνω!
Χθες τον άφησα λίγο γιατί ήταν πιο αδύναμος, σήμερα έπρεπε να τον ζορίσω...και μάλλον και αύριο αυτό θα γίνει!Όπως και να τον παρακινήσω και να περπατήσει!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Ενώ όλα πάνε άσχημα περιμένεις μια στιγμή που θα έρθει και θα σου δώσει μια κλωτσιά και θα σε ταρακουνήσει λέγοντας σου [/FONT]"εδώ είμαι, γερός και δυνατός όπως με ήξερες"!

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Ο μικρός άρχισε να τρώει και έχει ενεργηθεί!
Καθυστερήσαμε λίγο να ανακάμψουμε, χρειάστηκε και άλλος ορός μετεγχειρητικά αλλά όλα καλά!
Προχωράμε καλά!
[/FONT]

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
ωχου το καμαρι μας σιδερενιο ναναι....ενταξει ρε παιδια ,κτηνιατρος δεν ειμαι,αλλα εντερο χειρουργηθηκε να μην θελει το χρονο του? τωρα Στελιο,ότι και να θελει να μυρισει,θα σε πιανει υστερια να μην το χλαπακωσει μεχρι να περασει καμποσος καιρος και ν'αναρρωσετε σωματικα και ψυχικα......καλη δυναμη και παλι σιδερενιος ο Αδαμακος!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.833
8.033
Ενώ όλα πάνε άσχημα περιμένεις μια στιγμή που θα έρθει και θα σου δώσει μια κλωτσιά και θα σε ταρακουνήσει λέγοντας σου "εδώ είμαι, γερός και δυνατός όπως με ήξερες"!

Ο μικρός άρχισε να τρώει και έχει ενεργηθεί!
Καθυστερήσαμε λίγο να ανακάμψουμε, χρειάστηκε και άλλος ορός μετεγχειρητικά αλλά όλα καλά!
Προχωράμε καλά!
Μπράβο ρε Στέλιο και ανησύχησα!! Όλα καλά :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μετά από ένα 10ήμερο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ταλαιπωρίας, ΤΡΕΛΗΣ αυπνίας, ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ σίτισης από πλευράς μου και της οικογενείας μου σήμερα είναι η πρώτη βραδιά που κοιμόμαστε όπως πριν!

Ο μικρός είχε πολλά σκαμπανεβάσματα!Δύσκολο σκυλί, δύσκολη περίπτωση σύμφωνα με τους γιατρούς!
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ!
Αποκορύφωμα ήταν η απόφαση να ηρεμήσουμε το ζώο γιατί το βλέπαμε να ταλαιπωρείτε σε απίστευτο βαθμό!
Είχα πει στον εαυτό μου ότι ότι και αν πάθει ο Αδάμ δεν θα τον δω να ταλαιπωρείτε!Τέλος!
Εγώ αυτόν τον σκύλο δεν μπορώ να τον δω να σέρνεται!
Ο μικρός έχει ήδη χάσει 13 κιλά μέσα σε 10 μέρες!Από 38 κιλά λεβέντης έγινε ένα καχεκτικό 26-27 κιλο σκυλί!Έδειχνε να πηγαίνει καλά, ξανά έπαιρνε την κάτω βόλτα!Προσπαθούσαμε να προσεγγίσουμε στομάχι, έντερο και διάρροια από 1002 μεριές χωρίς να μπορεί να φάει!Ακόμα και που πλησίαζες τροφή έκανε εμετό, ναι ακόμα και στην όψη της!
Μέρα με την μέρα βλέπαμε επιδείνωση της καταστάσεως με λιιιιιγες θετικές εικόνες στις αντιδράσεις του που όμως γινόντουσαν ξανά νέα επιδείνωση!Από ερεθισμό στο στομάχι, από οξύτατο ερεθισμό στο περισσότερο μέρος του εντέρου μέχρι αίμα διάρροια, απώλεια αίματος, απώλεια υγρών, ορούς, φάρμακα και αυτός να μην τρώει, να αρνείται πεισματικά!

Ειλικρινά δεν θα το πιστέψετε πως νιώθω τώρα!Ο μικρός ανέκαμψε μέσα σε 1 μέρα!Με έκανε να νιώθω επιπόλαιος, χαζός, αμήχανος απέναντι στην ίδια την ζωή, σε αυτό το χάρισμα!Δεν έχασα ποτέ την ελπίδα μου προς αυτόν!Από την αρχή και γενικά αντιμετωπίζω τα πάντα με ελπίδα αλλά προφανώς κάποιος με δοκίμασε...ο ίδιος μου ο σκύλος με τέσταρε, όπως τον τεστάρω και εγώ, που όμως αυτό το τέστ ήταν το δυσκολότερο που μπορούσα να δώσω!Αυτό το τέστ το δώσαμε εγώ, η οικογένεια μου, η κοπέλα μου όπως και πολλοί φίλοι που συμπαραστάθηκαν, οι γιατροί μου και όλοι εσείς!
Δεν θα ξεχάσω προχθές το βράδυ την απελπισία μου να καθόμαστε στο σαλόνι και να παίρνουμε αποφάσεις για το τι θα κάνουμε!Αποφάσεις που ενώ τις σκεφτόμασταν κάποιος γελούσε!Γελούσε αυτός ο 4ποδος παλίκαρος που ενώ ήταν χάλια μας έβαλε τα γυαλιά και επανέκαμψε!
Δύσκολα πράγματα παιδιά!Δεν είχα περάσει ποτέ τέτοια εμπειρία και οφείλω να ομολογήσω ότι λύγισα πολλές φορές αλλά κάτι δεν με άφηνε να πέσω!Κάτι με έσπρωχνε!Ξέρετε είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς μέχρι ένα σημείο και μετά να λες έγκειται στην δυνατότητα του σκύλου για να ανακάμψει!Είναι πολύ δύσκολο συναίσθημα!Ο γιατρός μου μόνο που δεν με έβριζε για αυτά που σκεφτόμουν!Μου έλεγε συνέχεια ότι θα το φτιάξουμε το ζώο!Το ίδιο και οι τριγύρω μου!Και όμως είχαν δίκιο!
Ο Αδαμάκος ξανά πήρε τα πάνω του σταθερά από σήμερα!Επιτέλους μας έκανε την χάρη να φάει μετά από 11 μέρες πλήρους ασιτίας, πάρα πολλούς εμετούς κάθε μέρα, πάρα πολλές διάρροιες κάθε μέρα!Όπως αποδείχθηκε ήταν σκληρό καρύδι παρ'ότι έτρωγε την ίδια του την μάζα!Το κεφάλι του, τα μάτια του έχουν μπει μέσα από την ασιτία, πλευρά, πόδια φαίνονται όλα τα κόκαλα!Κι όμως αυτός δυνατός και γεμάτος ενέργεια βγήκε σήμερα βόλτα έπειτα από τόσες μέρες!Ακούστηκε και η βραχνιασμένη φωνούλα του, η γκρίνια του και όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν ως...χαϊβάνι!

Είναι πολλά αυτά που αποκόμισα από αυτήν την ιστορία!
Το σημαντικότερο όμως είναι η δύναμη για ζωή που εκπέμπουν πολλά όντα, είτε είναι άνθρωποι, είτε είναι ζώα!
Μεγάλο πράγμα παιδιά!Τελείως ανακουφισμένος από όλο αυτό έχω να πω ότι από εδώ και πέρα αντιμετωπίζω αλλιώς πολλά πράγματα!

Αν και δεν έχουμε αποφύγει τελείως το κίνδυνο της επιδείνωσης τον έχω δίπλα μου στο στρωματάκι του και κοιμάται ήρεμα όπως κοιμόταν πριν από αυτήν την ιστορία, και πάντα ετοιμοπόλεμο για την αυριανή καινούργια μέρα που έρχεται και που οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε δυνατά και με ελπίδα!
Όπως είπα και στο 1° ποστ μου...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΑ!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας...

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Σιδερένιοι και οι δύο μετά από αυτήν την εμπειρία :) και μακριά από κάλτσες! :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
μεκανες να δακρυσω ,ολα θα πανε. ποσο καταλαβαινω αυτο που περασες..σιδερενιος να ειναι .αυτο που παθατε εμενα προσωπικα με ταρακουνησε πολυ. πιστευω οτι καθαρα απο τυχη ο δικος μου δεν εχει παθει οτι και ο αδαμ. εχει φαει τα απιστευτα μεχρι τωρα.οσο περναει απο το χερι μου δε θα ξαναγινει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.951
20.369
Περαστικά του Στέλιο.

Εύχομαι να είναι η μοναδική ταλαιπωρία που θα περάσει στην ζωούλα του.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έλα Στέλιο, τα είπαμε από την αρχή όλα καλά ΘΑ πάνε.
Να είναι η τελευταία περιπέτεια που περνάτε.
Σιδερένιος και πάλι!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Περαστικα Στελιο, ελπιζω η βελτιωση να ειναι σταθερη και αμετακλητη. Η ζωη κρυβει εκπληξεις πολλες φορες δυσαρεστες για ολους. Πραγματι γερο τεστ για σενα αυτο. Καποιοι βεβαια περνανε τετοια τεστ με συζυγους-φιλους-γονεις-παιδια, κλπ.
Το θεμα ειναι να διδασκομαστε παντα κατι απο αυτα τα τεστ...