Τη ματιασα

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Update:

Η μικρή σήμερα δείχνει μια χαρά. Το πρωί πριν έλθω στη δουλειά την πήγα στη μητέρα μου για να την προσέχει, δεν ήθελα να την αφήσω τόσες ώρες στο σπίτι μόνη της, θα έπρεπε να τη δέσω για να είμαι σίγουρη ότι δε θα κάνει κατσικιές.

Περιττό να σας πω πως μόλις βγήκαμε στο δρόμο και πήγαμε προς το αυτοκίνητο μετά από τρεις ημέρες εγκλεισμού το σκυλί σεληνιάστηκε!!!

Χάρηκα, δε λέω, αλλά ερχόμαστε πάλι στα λόγια του Tricky, πως κρατάς ακίνητο ένα ζώο που δεν πονάει?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αντε, μπράβο!!! Χαιρομαι!
Είναι απαραίτητη πλήρης ακινησία ή απλά να μην κάνει τρέλες ή να κουράζεται υπερβολικά?? Δεν κάνεις κανα τηλέφωνο στον κτηνίατρο να του πεις οτι είναι πού καλύτερα και πως να πορευθείς??

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Πηγή τον έχω πάρει ήδη :D

Μου είπε να τελειώσει με τα φάρμακα, θα πάρει δηλαδή αντιφλεγμονώδη για τρεις μέρες ακόμα, και να εξακολουθήσουμε να προσέχουμε αυτά που είπαμε, δηλ. σκαλιά έως και καθόλου, σάλτα και όρθια στα πίσω πόδια απαγορεύεται δια ροπάλου και το απότομο σπριντ στο τρέξιμο να το αποφεύγουμε.

Περπάτημα και χαλαρό τροχάδην είναι οκ. Γενικά να μην παρακουράζει τη σπονδυλική της στήλη.

Τώρα για πόσο δεν ξέρω, φαντάζομαι μέχρι να χαλαρώσω κι εγώ λίγο με τον καιρό, τώρα φοβάμαι πολύ ακόμα (όλο σκέφτομαι την κατάσταση που την είδα την Παρασκευή :() και την έχω όλο μη και μη την καημένη.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έχω ακούσει επανειλλημένα τα χειρότερα για την κλινική στο Πικέρμι και ούτε μια φορά καλά σχόλια. Προσωπική εμπειρία όμως δεν έχω.
Ακριβως και εγω τα ιδια!!!

Σοφία καλή ανάρωση ευχομαι!!:)

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Σοφία χαίρομαι πολύ για την μικρή σας!:D

Η αλήθεια πάντως να λέγεται ...το θέαμα του ζώου που δεν μπορεί να περπατήσει είναι απο τα χειρότερα...:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr