Τι σκυλί να πάρω για διαμέρισμα?

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κανονίστε την πορεία σας, αυτό σας λέω μόνο. Αν υπάρχει κάποιος (εκτός από σκύλο) που να αντέχει αυτή τη συμπεριφορά εύχομαι να τον βρείτε και να κάνετε παρέα.
Μην ανησυχεις, βρε, εχουμε εξαιρετικά καλή παρεα!!!
Ασε που και τοσοι που ειμαστε, γεμίζουμε γηπεδο!
Για "εσας" τους υπολοιπους φοβάμαι, ότι ξεμείνατε!!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ο γραπτός σου λόγος έχει μεν κάτι που είναι απωθητικό, δε μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω δε..
Μπορώ να σου πω τι δεν έχει. Υπομονή, κατανόηση, ψυχραιμία, προσαρμοστικότητα... Βρες μου ένα κουτάβι (ή και ενήλικο) οποιασδήποτε φυλής που μπορεί να μεγαλώσει χωρίς αυτά.

annoula

New Member
12 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Καλησπέρα,

ελπίζω να είσαι καλα!Λοιπόν ,εγώ θα σου μιλήσω από την δική μου εμπειρία.Πριν ενα χρόνο περίπου πήρα την μεγάλη απόφαση να αποκτήσω κ εγω ένα σκύλο-παιδάκι! Απέκτησα ένα πανέμορφο μαλτεζάκι το οποίο ζεί μαζί με εμένα σε μονοκατοικία μεν αλλά μέσα στο σπίτι δε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κ η καθημερινότητα μαζί του είναι καταπληκτική. Ωστόσο είναι μακρύτριχο και μαδαέι πολύ παρόλο που το χτενίζω καθε ημέρα. Διεκδικεί 2 με 3 βόλτες καθημερινά και γενικά χρειάζεται τόση φροντίδα όσο ενα μωρό παιδι!Και αυτό είναι ενα μωρό σκεψου!Κρέμεται από πάνω σου! Σκέψου καλα αν είσαι έτοιμη να αναλάβεις ένα παιδι το οποίο θα εξαρτάται πάντα απο εσενα!

Ελπίζω να βοήθησα

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μπορώ να σου πω τι δεν έχει. Υπομονή, κατανόηση, ψυχραιμία, προσαρμοστικότητα... Βρες μου ένα κουτάβι (ή και ενήλικο) οποιασδήποτε φυλής που μπορεί να μεγαλώσει χωρίς αυτά.
Χαχα..

to the point που λένε στο χωριό μου!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Εγώ πάντως αν ερχόσουν με αυτό το attitude και μου ζήταγες σκύλο, θα σου έδειχνα την πόρτα. Ο γραπτός σου λόγος έχει μεν κάτι που είναι απωθητικό, δε μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω δε..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Δε θα μου έδειχνες την πόρτα αγαπητέ. Και είμαι πάρα πολύ σίγουρη γι αυτό. Ίσως όμως εγώ να μην αγόραζα τελικά από εσένα. Θα σου πω εγώ τι έχει ο γραπτός μου λόγος. Επίτηδες είναι άχρωμος και χωρίς ίχνος γλειψίματος. Έτσι μπορώ να ξεχωρίζω όσους είναι αντικειμενικοί, αξίζουν και πραγματικά νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους, χωρίς προκαταλήψεις. Δεν θα επεδίωκα ποτέ να κερδίσω εντυπώσεις. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να το κάνω για να γίνω αρεστή και να πετυχαίνω αυτό που θέλω όπως τόσοι άλλοι...

Προτιμώ όμως να είμαι αληθινή παρά δήθεν... Και προτιμώ να έχω attitude παρά να άγομαι και να φέρομαι από την εκάστοτε μάζα όπως κάποιοι άλλοι..

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
ηρεμηστε παιδια , ας ριξουμε λιγο τους τονους ... νομιζω οτι βρηκα τη λυση στο προβλημα , ειναι ενα μικροσωμο ασπρο σκυλακι , για μαλτεζ μου κανει , ηρεμο , ησυχο , δεν γαυγιζει , δεν κανει ζημιες , δεν λερωνει , και δεν χρειαζεται και πολυ βολτα . Το βρισκεις και στα τζαμπο , ειναι ο γκογκο , και απο εξοδα..... , μονο οι μπαταριες

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Οπότε μπορείς ήδη να αρχίσεις να ανησυχείς και να στεναχωριέσαι για το κουτάβι που ήδη έχω και το οποίο όπως λες θα μεγαλώσει χωρίς αυτά...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κανονίστε την πορεία σας, αυτό σας λέω μόνο. Αν υπάρχει κάποιος (εκτός από σκύλο) που να αντέχει αυτή τη συμπεριφορά εύχομαι να τον βρείτε και να κάνετε παρέα.
Καθώς εγω δεν εχω βρει κανέναν να αντέχει τη συμπεριφορά μου, θα σου απαντήσω εντελώς ακοινώνητα και με αγενή επιθετικότητα, σε αντίθεση με τη δική σου κοινωνική κι ευγενική, γραπτή, προσωπικότητα. Αν νομίζεις ότι θα κανονίσω την πορεία μου κατά πως θες εσύ, είσαι πολύ γελασμένη και ίπτασαι εις τας νεφέλαις.

Δε θα μου έδειχνες την πόρτα αγαπητέ. Και είμαι (α)πάρα πολύ σίγουρη γι αυτό. Ίσως όμως εγώ να μην αγόραζα τελικά από εσένα. Θα σου πω εγώ τι έχει ο γραπτός μου λόγος. Επίτηδες είναι (β)άχρωμος και χωρίς ίχνος γλειψίματος. Έτσι μπορώ να ξεχωρίζω όσους είναι αντικειμενικοί, αξίζουν και πραγματικά (γ)νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους, χωρίς προκαταλήψεις. (δ)Δεν θα επεδίωκα ποτέ να κερδίσω εντυπώσεις. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να το κάνω για να γίνω αρεστή και να πετυχαίνω αυτό που θέλω όπως τόσοι άλλοι...

Προτιμώ όμως να είμαι αληθινή παρά δήθεν... Και προτιμώ να έχω attitude παρά να άγομαι και να φέρομαι από την εκάστοτε μάζα όπως κάποιοι άλλοι..
α) Ποτέ να μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Ούτε για τον ποπό σου, που λέγαν κι οι παλιοί.
β) Άχρωμος? Εγώ τον βλέπω λίγο στο κόκκινο του θυμού, το κίτρινο της διαστρέβλωσης και της ειρωνείας και λίγο πράσινο στο εμετικό της υπεροψίας και της πεποίθησης για ανωτερότητα.
δ) Κι όμως, όλο αυτό το θέμα είναι γεμάτο με ποστ σου που μου μοιαζουν να κάνουν ακριβώς αυτό, να θέλουν να κερδίσουν εντυπώσεις. Έχεις κερδίσει σίγουρα τη δική μου εντύπωση ότι είσαι άκρως αντιπαθητική. Ίσως το Νεφελάκι μας?

Οπότε μπορείς ήδη να αρχίσεις να ανησυχείς και να στεναχωριέσαι για το κουτάβι που ήδη έχω και το οποίο όπως λες θα μεγαλώσει χωρίς αυτά...
Αν όντως έχεις κουτάβι πλέον, όντως μπορούμε να αρχίσουμε να ανησυχούμε για αυτό, ειδικά αν δεν ανοίξεις το μυαλό σου...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Θα σου πω εγώ τι έχει ο γραπτός μου λόγος. Επίτηδες είναι άχρωμος και χωρίς ίχνος γλειψίματος. Έτσι μπορώ να ξεχωρίζω όσους είναι αντικειμενικοί, αξίζουν και πραγματικά νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους, χωρίς προκαταλήψεις.
Δε γράφτηκες σε forum θρησκευτικής αίρεσης αγαπητή.Αυτοσκοπός δεν είναι να σου αποδείξουμε( ο πληθυντικός χρησιμοποιείται σχηματικά)ότι είμαστε οι καλοί χριστιανοί που αγαπάμε τους συνανθρώπους μας,χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις..

Επειδή παρατήρησα ότι έχεις κ μια υποβόσκουσα κλίση προς την ψυχολογία,μπορώ κ εγώ να σου σκιαγραφήσω το ψυχολογικό σου προφίλ αν θες.Δεν το κάνω όμως γιατί θα έρθεις σε δύσκολη θέση,μάλλον..

Δεν θα επεδίωκα ποτέ να κερδίσω εντυπώσεις. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να το κάνω για να γίνω αρεστή και να πετυχαίνω αυτό που θέλω όπως τόσοι άλλοι...
Εδώ κάνεις λάθος.Με τον ίδιο τρόπο που θες να κερδίσεις τις εντυπώσεις όταν πας σε ένα interview με το βιογραφικό σου για να βρεις δουλειά,"πουλώντας" ουσιαστικά τον εαυτό σου,με τον ίδιο τρόπο πουλάς και τον εαυτό σου σε έναν εκτροφέα.Πρέπει να τον πείσεις ότι αυτό που έχεις να του "πουλήσεις",κάνει.
Είσαι η κατάλληλη δηλαδή για να μεγαλώσεις ένα πλάσμα που ο ίδιος πονάει.

Βάλε λοιπόν λίγο τη μυτούλα σου κάτω,άκου δύο πράγματα από ανθρώπους που έχουν ίσως την όρεξη να απαντήσουν σε ένα απότομο,αγενές και απρόσωπο nickname σαν το δικό σου και ίσως είσαι τυχερή να μεγαλώσεις με ένα πλάσμα που θα αγνοεί πόσο μικρή είσαι κ στα δικά του μάτια θα σε βλέπει σαν θεά.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
nfeel ευχαριστώ που απάντησες στο γ που σημείωσα παραπάνω κι άφησα αναπάντητο. Με καλύπτεις, αφού ήθελα να γράψω ότι σε αυτό το ιστότοπο συζήτησης είμαστε για την ευζωία των σκύλων κι όχι για τις πεποιθήσεις μας προς τους άλλους συνανθρώπους μας.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.905
7.478
Καθώς εγω δεν εχω βρει κανέναν να αντέχει τη συμπεριφορά μου
Για ασυμπάθιστη μ'αρέσει πώς τα λες.

Κάτσε τώρα να υπολογίσω τις μοίρες να κανονίσω πορεία.. για να πάρω τα βουνά.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
nfeel ευχαριστώ που απάντησες στο γ που σημείωσα παραπάνω κι άφησα αναπάντητο. Με καλύπτεις, αφού ήθελα να γράψω ότι σε αυτό το ιστότοπο συζήτησης είμαστε για την ευζωία των σκύλων κι όχι για τις πεποιθήσεις μας προς τους άλλους συνανθρώπους μας.
Γι'αυτό είμαστε εμείς της μάζας,για να αλληλοσυμπληρωνόμαστε.
Οι άλλοι που θέλουν να ξεχωρίζουν από τη μάζα,συμπληρώνουν τον εαυτό τους.

D

Deleted member 14614

Guest
Δε θα μου έδειχνες την πόρτα αγαπητέ. Και είμαι πάρα πολύ σίγουρη γι αυτό. Ίσως όμως εγώ να μην αγόραζα τελικά από εσένα. Θα σου πω εγώ τι έχει ο γραπτός μου λόγος. Επίτηδες είναι άχρωμος και χωρίς ίχνος γλειψίματος. Έτσι μπορώ να ξεχωρίζω όσους είναι αντικειμενικοί, αξίζουν και πραγματικά νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους, χωρίς προκαταλήψεις. Δεν θα επεδίωκα ποτέ να κερδίσω εντυπώσεις. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να το κάνω για να γίνω αρεστή και να πετυχαίνω αυτό που θέλω όπως τόσοι άλλοι...

Μην είσαι τόσο σίγουρη... Είναι βέβαιο ότι θα είχες φάει πολλές πόρτες όσον αφορά τα καταφύγια και σοβαρούς εκτροφείς. Από τη στιγμή, όμως, που ήθελες απλό ιδιώτη, ναι, δεν νομίζω να σε έδιωχνε όσο θα είχες να επιδείξεις τα λαχταριστά χαρτονομίσματα ή αν απλά ήθελε να ξεφορτωθεί το σκύλο του.
Πάντως, ε μην το χ...σουμε, όχι και άχρωμος ο λόγος σου!

Εγώ θα σου πω, αν θέλεις, να ψάξεις όσο μπορείς για το σωστό μεγάλωμα ενός κουταβιού. Είναι πραγματικά κρίμα να μπεις κι εσύ στην πραγματική μάζα, δηλαδή όσους τα έχουν σαν λούτρινα και τα βγάζουν μια μικρή βόλτα ως υποχρέωση, όταν μεγαλώσουν. Τέλος, αν θέλεις ξανά, μίλησε με κάποιον εκπαιδευτή για να αποφύγεις όσα λάθη γίνεται και κυρίως, για να κοινωνικοποιηθεί σωστά. Ως συμπαθούσα της επιστήμης της ψυχολογίας (δεν το λέω ειρωνικά) σίγουρα καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι το τελευταίο.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Eπισης εξαιρετικά διαδεδομένος τρόπος να μάθεις τι σκυλι σου ταιριάζει ειναι τα ταρώ και το διαβασμα του καφε!!! Πρεπει να ειναι και μόδα μάλιστα!
Πλάκα, πλάκα μια φορά είχα κάνει ένα τεστ που ρωτούσε "Τι σκύλος σου ταιριάζει". Μου βγήκε το Dachshund!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Καλησπέρα,

ελπίζω να είσαι καλα!Λοιπόν ,εγώ θα σου μιλήσω από την δική μου εμπειρία.Πριν ενα χρόνο περίπου πήρα την μεγάλη απόφαση να αποκτήσω κ εγω ένα σκύλο-παιδάκι! Απέκτησα ένα πανέμορφο μαλτεζάκι το οποίο ζεί μαζί με εμένα σε μονοκατοικία μεν αλλά μέσα στο σπίτι δε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κ η καθημερινότητα μαζί του είναι καταπληκτική. Ωστόσο είναι μακρύτριχο και μαδαέι πολύ παρόλο που το χτενίζω καθε ημέρα. Διεκδικεί 2 με 3 βόλτες καθημερινά και γενικά χρειάζεται τόση φροντίδα όσο ενα μωρό παιδι!Και αυτό είναι ενα μωρό σκεψου!Κρέμεται από πάνω σου! Σκέψου καλα αν είσαι έτοιμη να αναλάβεις ένα παιδι το οποίο θα εξαρτάται πάντα απο εσενα!

Ελπίζω να βοήθησα
Μια λεπτομέρεια: Τα καθαρόαιμα μαλτεζ δεν μαδάνε καθόλου. Κατά τ'αλλα να σου ζήσει και να το χαίρεσαι!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς

Η ευγένεια δεν είναι γλύψιμο.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ρε παιδια μια ερωτηση η θεματοθετρια πηρε σκυλο και εκανε θεμα τι σκυλι να παρω για διαμερισμα? εχω καταλαβει καλα ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.304
Μια λεπτομέρεια: Τα καθαρόαιμα μαλτεζ δεν μαδάνε καθόλου. Κατά τ'αλλα να σου ζήσει και να το χαίρεσαι!
Ασε μας ρε Liana και τρώγομαι από ψες, να μην ανοίξω νέο κύκλο διαπραγματεύσεων :D

Status
Κλειδωμένο θέμα