Τι σκυλί να πάρω για διαμέρισμα?

Status
Κλειδωμένο θέμα

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Επειδή ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς αν όντως αγόρασες απο πετσοπ ή ιδιώτη και επειδή οκ..θα αφήσω και ένα ποσοστό σε περίπτωση που παρανόησα κάτι..θα σου πω ότι ΑΝ όντως έκανες κάτι τέτοιο, τότε αγαπητή σοκοφρέτα να ξέρεις ότι εσυ είσαι μέρος της "λυπηρής" κατάστασης που επικρατεί σ αυτή τη χώρα και όχι οι υπόλοιποι. Εσύ διαιώνισες ένα πρόβλημα έτσι επειδή σου κάπνισε κι έβαλες άλλο ένα σκαλοπάτι για να μεγαλώσει η ηλιθιότητα και η αμμορφωσιά ακόμα περισσότερο, σ αυτόν τον τόπο. Άσε καλύτερα τα σχόλια περί του τί ήταν ο Έλληνας παλιά γιατι χάνεις την ουσία κοπέλα μου. Αν πάλι δεν έχω καταλάβει σωστά, ανακαλώ..αν και πολύ αμφιβάλλω..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Απο την τριτη σελιδα σκεφτομουν να το κλειδωσω.. να μη το κλειδωσω... :)

13η σελιδα αποφασισα. Ειναι τοσο απολαυστικο που θα το αφησω να τρεχει μεχρι να "λιωσει" η σοκοφρετα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.294

13η σελιδα αποφασισα. Ειναι τοσο απολαυστικο που θα το αφησω να τρεχει μεχρι να "λιωσει" η σοκοφρετα!
Ασε μας κουκλίτσα μου :p

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Επειδή ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς αν όντως αγόρασες απο πετσοπ ή ιδιώτη και επειδή οκ..θα αφήσω και ένα ποσοστό σε περίπτωση που παρανόησα κάτι..θα σου πω ότι ΑΝ όντως έκανες κάτι τέτοιο, τότε αγαπητή σοκοφρέτα να ξέρεις ότι εσυ είσαι μέρος της "λυπηρής" κατάστασης που επικρατεί σ αυτή τη χώρα και όχι οι υπόλοιποι. Εσύ διαιώνισες ένα πρόβλημα έτσι επειδή σου κάπνισε κι έβαλες άλλο ένα σκαλοπάτι για να μεγαλώσει η ηλιθιότητα και η αμμορφωσιά ακόμα περισσότερο, σ αυτόν τον τόπο. Άσε καλύτερα τα σχόλια περί του τί ήταν ο Έλληνας παλιά γιατι χάνεις την ουσία κοπέλα μου. Αν πάλι δεν έχω καταλάβει σωστά, ανακαλώ..αν και πολύ αμφιβάλλω..
Άστο δεν πρόκειται να καταλάβεις, ούτε και κανένας από εδώ. Μάλλον είναι πολύ υψηλά νοήματα αυτά για σας.

Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι πρέπει να προσαρμόσω το πρόγραμμά μου στο μέλλον ώστε να βγάζω το σκύλο πάνω από 1 φορά την ημέρα βόλτα? Ο ίδιος άνθρωπος που βγάζει μία φορά την ημέρα βόλτα το σκύλο του λόγω δουλειάς? Αλήθεια εσύ γιατί δεν προσάρμοσες το πρόγραμμά σου? Και γιατί πήρες σκύλο?

Για τους άλλους ωραία ξέρουμε να τα λέμε. Αντί να έχεις το θάρρος της γνώμης σου ότι βγάζεις το δικό σου 1 φορά προτίμησες να κρυφτείς πίσω από τη μάζα.

Δεν πιστεύω ότι είσαι κακός άνθρωπος εσύ συγκεκριμένα. Αλλά λίγο περισσότερο θάρρος θα μπορούσες να έχεις, να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.294
Για προσεχε πως μιλας και μαζεψε τη γλώσσαρα σου! Ετσι οπως συμπεριφερεσαι κανεις δε θα σε κανει παρεα!
Δεν με νοιάζει ρε. Βρήκα τον Γιώργο εγώ!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Δεν πιστεύω ότι είσαι κακός άνθρωπος εσύ συγκεκριμένα. Αλλά λίγο περισσότερο θάρρος θα μπορούσες να έχεις, να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.
[video=youtube;d0VF7od68fM]http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM[/video]

Ποσο νομιζεις θα σε αντεξει ο Γιωργος με αυτη τη σταση? Ασε που μολις δει τα μαυροσκυλα σου θα το βαλει στα ποδια !!!
Και για να σε βοηθησω να βελτιωθεις... θα σου πω.. οτι δεν εισαι καλος ανθρωπος σαν την HolywoodBrn

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.905
7.477
ελπίδα δεν υπάρχει καμία
Να δεις που σε αυτό θα συμφωνήσει μαζί σου όλη η μάζα.

Άστο δεν πρόκειται να καταλάβεις, ούτε και κανένας από εδώ. Μάλλον είναι πολύ υψηλά νοήματα αυτά για σας.
Teach us oh great one!

Tρόμαξα λίγο!
<3

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Sokofreta μου, μπλε, με σοκολάτα υγείας γιατί καθόλου γλυκιά δε σε κόβω. Αν εσυ κατάλαβες οτι η Hollywood βγάζει μόνο μια βόλτα την ημέρα, τότε σιγουρεύομαι ότι έχεις θέμα αντίληψης, οπότε σχεδόν σου συγχωρώ το γεγονός ότι οι απαντήσεις σου είναι ότι να'ναι κι όλο πάνε προς την παρερμηνεία για να δημιουργηθεί ένταση. Νεφελάκι μου, σμουτς.

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Λίγο έλειψα και δε σας προλαβαίνω...

Γιώργο...αδελφή ψυχή μου...έχω βουρκώσει λίγο!!!
Δεν είναι να φεύγεις από εδώ, γυρνάς και έχεις βρεί αδελφή ψυχή!!!
Στην αρχή τρόμαξα, μόλις είδα το Γιώργο αδελφή και πριν πάει το μάτι μου στο ψυχή... χαχα

Την βλέπω την δουλειά... Ήρθα για να μείνω μάλλον. Πολύ χαίρομαι... ;-)

Άσε που έχασα και τα μαθήματα ανώτατης συμπαντικής διανόησης που προσφέρει άπλετα η κουκουρούκου (νομίζω ότι είναι το καταλληλότερο από τα γκοφρετοειδή - οι παλιότεροι θα το θυμόμαστε φαντάζομαι - χαχα)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
.....
Άσε που έχασα και τα μαθήματα ανώτατης συμπαντικής διανόησης που προσφέρει άπλετα η κουκουρούκου (νομίζω ότι είναι το καταλληλότερο από τα γκοφρετοειδή - οι παλιότεροι θα το θυμόμαστε φαντάζομαι - χαχα)
Τι θέλεις να πεις? Δεν βγαίνει πια η Κουκουρούκου? Ωρε που πάμε ρε? Που πάμε?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Pig bull.. όπως το λέει ο σοφός παππούς μου.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Xα χα! Πες του παππου σου να κανει παρεα με τον μπαμπα μου. . .
Shark pei! :p
Οριστε βρε επρεπε να το κανετε χαλια το θεμα της κοπελας για να αρχισετε να προτεινετε φυλες????

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ εδω μεσα εισαστε ολοι μιααααα κλικααααα.
και προσηλυτιζεται και τους καινουργιους με τα αγρια πιτ μπουλ! :p
Είχα έρθει έτοιμος... Δε χρειάζομαι προσηλυτισμό. Απλά ακολουθώ τη μάζα, χωρίς άποψη.
Μέσα μου όμως βράζω και διαφωνώ κάθετα με όλους σας... Μέχρι και μαζί μου διαφωνώ... Αλλά που να στο εξηγώ... Είναι ανώτερα αυτά! Δεν θα καταλάβεις... :p :p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Που να καταλαβω εγω ειμαι και ξανθια, εχει κανει η ντεκαπαζ την δουλιτσα της. . .
Αλλα μην ανυσηχεις θα κανουμε ομαδικα μαθηματα και ολα θα ξεκαθαρισουν! :p

D

Deleted member 14614

Guest
Amaliaz έχει χαθεί η μπάλα εδώ μέσα!
Pig bull, shark pei, θρησκευτικοί προσηλυτισμοί και εξορκισμοί...
Τα μέλη αρχίζουν και παραφρονούν!
Κλείδωσε το θέμα, θα μας κλείσουν στο Δαφνί!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.069
Νεότερο μέλος
rachelrowallan