Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

ΦΛΙΠΠΗ

Member
18 Νοεμβρίου 2009
18
0
ζω στην αθηνα
www.myspace.com
δεν υπαρχει περιπτωση ειναι το παιδι μου οχι δεν θα τον εδινα για ενα οποιοδηποτε χρηματικο ποσο!εκατομυρια δισ.....το οτιδηποτε ισα ισα που θα εδινα και χρονικο διαστημα απο τη ζωη μου για να ζησουμε παντα μαζι!Τι να πω την λατρευω!!!!!!!μακαρι να ειχα χρηματα να αγοραζα και τα σκυλακια οσων τα πουλανε για ενα μεγαο χρηματικο ποσο!(Ελεος!:eek:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Βρε παιδια βρε παιδια εδω υπαρχουν ανθρωποι που λενε οτι 800-900-1000 ευρω (μην πω παραπανω) ειναι πολλα λεφτα να δωσεις στον εκτροφεα για να παρεις σκυλο!Ποιος μ@λ@κ@ς θα εδινε 1.000.000 ευρω για να παρει τον σκυλο η τον καθε σκυλο!

Περα απο την πλακα,οχι δεν θα τον εδινα,δεν χρειαζεται να εχω 1.000.000 ευρω!

Θελω να ειμαι καλα,κυριως ψυχικα!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλά, αν βρεθεί κάποιος που να σας δώσει 1.000.000 ευρώ για το σκυλάκι σας και δεν θέλετε να τα πάρετε, δώστε του το τηλέφωνο μου.
Επειδή με χαρακτηρίζει η συμφορουμικη αλληλεγγύη και τα αμιγώς αλτρουιστικά κίνητρα, με χαρά σας απαλλάξω από αυτό το βάρος.
:cool:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
εγώ δηλαδή που έχω 3 για 3 εκατομμύρια ε?

δεν υπάρχει περίπτωση!!!! και την έπαυλη της Όπρα να μου δίνανε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ κανένα απ τα 3 και για κανέναν λόγο!!!!

varlay

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
60
0
προσεξτε πολλη απο εδω εισται η καλυτερη περιπτωση για καποιους επιτιδοιους να σας εκμεταλευτουν.να τα αγαπαμε αλλα σκυλια ειναι μεχρι εκει μην ξεφευγουμε.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πως θα εκμεταλευτεί ενας επιτήδειος δηλαδή κάποιον που λεει ότι δεν θα πουλήσει τον σκύλο του ούτε για Χ €;:confused::confused::confused:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Φυσικά. Γι' αυτό και οι Αμερικάνοι ασφαλιστές έχουν βγάλει τρελλά λεφτά διότι πουλάνε σε ιδιοκτήτες σκύλων ασφάλεια για λύτρα σε περίπτωση απαγωγής του σκύλου!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
στην ερώτηση τον πουλάς?????
η απάντηση είναι.. πόσα δίνεις??????
όσοι δεν τον πουλατε παρακαλώ τηλέφωνα και διευθύνσεις... μην κουραζόμαστε να ψαχνουμε κιολας.....:D:D:D:D:D:D:D

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Νομιζω το ερωτημα δεν ειναι ολοκληρωμενο. Θα πρεπει να αναφερθει και σε ποιον θα πωληθει. Νομιζω οτι πολλες απο τις απαντησεις θα ηταν πολυ διαφορετικες αν αυτος που θα εδινε το 1,000,000 θα κακοποιουσε το σκυλο. Αν τα εδιναν γιατι τον ηθελαν για πειραματοζωο, τροφη για ζωα τσιρκου ή για να βγαλει την ψυχοπαθεια του πανω του ποιος θα το δινε ακομα και με 1 δις?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, δεν πουλιέται ο σκύλος άμα τον θεωρείς μέρος της ζωής σου και της οικογένειάς σου, όπως δεν πουλάς συγγενείς σου άμα είσαι νορμάλ. Εδώ καμιά φορά ρωτάω το Μουφ τη γνώμη του για πράματα ίσα-ίσα για ν' ακούω ένα φίλο μου να αναφωνεί ότι τρελλάθηκα τελείως. Κι όμως όταν κάνω σχέδια για το μέλλον και μάλιστα πολύ σημαντικά, σκέφτομαι πάντα και το Μουφ ως παράγοντα.

Escobar

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2010
51
0
<<
Πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει τα πολλά, αλλά είναι αυτός που ζει και αρκείται με τα λίγα !!!.>>

Για αυτο δεν δινω το αστερη μου.!

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
το κεφτεδακι μου??:shock::shock:ποτε ποτε..απο την αλλη εχω και τον αδερφο μου και δεν θα το σκεφτομουν και πολυ..ενα εκατομμυριο ειναι αυτο:cool:

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
αν κ δεν έχω βιώματα πραγματικά με σκύλους και γενικά με κατοικίδια.. αν ήταν να τον δώσω για χρήματα, δε θα τον έπαιρνα εξαρχής..

τώρα άμα κάτσει αυτό στη πορεία κ έχω γίνει ακτινογραφία απ τη πείνα, ίσως κ να τον έδινα. αλλά μιλάμε για διόλου ευκαταφρόνητο ποσό..θα τα έβαζα στη τράπεζα να γίνουν άλλα τόσα κ θα τον έπαιρνα πίσω αργότερα :p

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
Ε. "μου πουλάτε τον σκύλο σας;"
Α. "μα τι λέτε κύριε / κυρία, το αγαπάκι μου, το συντροφάκι μου, το (βάλτε ότι θέλετε) "
Ε. Για 1.000.000 ευρώ
Α. "Χώσε τα φράγκα και πάρε το κ@λ@σκυλο"

:D :D :D :D :D

Για τόσα φράγκα πολλά θα μπορούσα να πουλήσω ;)