Όχι, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται.Anubis said:Nα προσθέσω και άλλη μία...Θα θυσιάζατε το σκυλί σας για την σωτηρία 100-200 αδέσποτων σκύλων από ευθανασία?... :?
μην το λες...μου περισευει μια αδερφη :lol: :lol:FrenchieFan said:Εγω δεν θα την εδινα με τιποτα!!! Ειναι οικογενεια και τα μελη της οικογενειας ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ!
Ειμαστε τοσο πολυ κολλημενοι μαζι , που ξερω, οτι ΔΕΝ θα περασει πουθενα καλα- χωρις εμας!
Ενταξι, με ενα εκατομυριακι θα μπορουσα να παρω την μονοκατοικια που θελω, να κανω πραγματα που ονειρευομαι και αλλα 3 γαλλικα- αλλα θα ειχα μια ζωη τυψεις και ειμαι σιγουρη, οτι δεν θα τα χαιρομουνα.
Και της Chloe μια γιαγιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:mitsakos said:μην το λες...μου περισευει μια αδερφη :lol: :lol:FrenchieFan said:Εγω δεν θα την εδινα με τιποτα!!! Ειναι οικογενεια και τα μελη της οικογενειας ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ!
Ειμαστε τοσο πολυ κολλημενοι μαζι , που ξερω, οτι ΔΕΝ θα περασει πουθενα καλα- χωρις εμας!
Ενταξι, με ενα εκατομυριακι θα μπορουσα να παρω την μονοκατοικια που θελω, να κανω πραγματα που ονειρευομαι και αλλα 3 γαλλικα- αλλα θα ειχα μια ζωη τυψεις και ειμαι σιγουρη, οτι δεν θα τα χαιρομουνα.
Και παλι ντσου. Αγαπαω τα σκυλάκια αλλα η Ριτα μου ειναι αλλο πραγμα!! Ειναι η Ριτα και τα αλλα σκυλια. οπως ειναι οι ανθρωποι που αγαπω και οι ανθρωποι γενικα.. Δε θα θυσιαζα κανενα πλασμα που αγαπω για να σωθεί καποιος που δε ξέρω..Anubis said:Nα προσθέσω και άλλη μία...Θα θυσιάζατε το σκυλί σας για την σωτηρία 100-200 αδέσποτων σκύλων από ευθανασία?... :?
Δεν έχω παιδί, αλλά κρίνοντας απ' όσα πιστεύω σου απαντώ μετά βεβαιότητας: Δεν έχω ιδέα!xritaki said:Λοιπον εβλεπα για το εμποριο παιδικων οργανων.. και σκεφτομουνα οτι αν κινδυνευα να χασω το παιδι μου και χρειαζοταν μεταμοσχευση και δεν εβρισκα μοσχευμα, αν ερχοταν καποιος και μου ελεγε με χ ευρω θα σου βρω μοσχευμα... και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο.. και ηξερα οτι με αυτο το παιδι μου θα σωθει.. δεν ξερω τι θα εκανα.. το λεω και φρικαρω με τον ιδιο μου τον ευαυτο... Να αφησω το παιδι μου να πεθανει η να το σωσω ξεροντας οτι αυτο κοστισε υη ζωη σε αλλο παιδι.. Μου φαινεται οτι οτι και να αποφασιζα.. θα τρελαινομουν μετα..
εσιες τι λετε?
Ένα πoσό σίγουρα, τα υπόλοιπα είπαμε:Anubis said:Σκεφτείτε πως με 1.000.000Ε θα μπορούσατε να περιθάλψετε δεκάδες αδέσποτες ψυχούλες που βασανίζονται....... :twisted: :twisted: ...MUAHAHHAHAHHAAHA!!
Εννοείται πως όχι!Anubis said:Αλήθεια...θα θυσίαζε κάποιος το παιδί του για να σωθούν όσα παιδάκια έχασαν τη ζωή τους στην Κίνα ή στη Βιρμανία π.χ.?...
Μέχρι το σημείο που δεν βάλλεται η πάρτη μας. :wink:Anubis said:Δηλαδή μέχρι ποιό σημείο είμαστε καλοί,πονόψυχοι,φιλόζωοι,κλπ.κλπ.?
Πόσα δίνεις? 8)Anubis said:Ποιό ποσό μας "ρίχνει" τις αντιστάσεις?
Καλά... αφαίρεσε πρώτα την παρένθεση και μετά μιλάμε :lol: \denis said:Tώρα θα σας μπερδέψω ... :wink:
Εγώ θυσιαζα ένα από τα σκυλιά μου (όποιο να'ναι εκτος από ένα) για να μην υπάρχουν αδέσποτα ... μπορεί και 2 ...
Ποιός είναι πιο φιλόζωος ?? Δύσκολο ε ??
Το θέμα θα ήταν αν θα θυσίαζες αυτό το ένα σκυλί.denis said:Εγώ θυσιαζα ένα από τα σκυλιά μου (όποιο να'ναι εκτος από ένα) για να μην υπάρχουν αδέσποτα ... μπορεί και 2 ...
Ποιός είναι πιο φιλόζωος ?? Δύσκολο ε ??
Μην ξεχνάτε ότι θα πούλαγα για πολύ χαμηλοτερα ποσά πάλι οποιοδήποτε από τα σκυλιά μου ... :wink:
To δικό μου παιδί? Εννοείται πως ναι. Αμέσως!xritaki said:Το σκυλο σας για να σωθουν παιδια?