Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Nα προσθέσω και άλλη μία...Θα θυσιάζατε το σκυλί σας για την σωτηρία 100-200 αδέσποτων σκύλων από ευθανασία?... :?

Υ.Γ. Ακόμα δεν έχω λάβει τον τηλεφωνικό αριθμό του εξαίρετου αυτού ανθρώπου που προσφέρει το 1.000.000Ε...Μη διστάσεται!... :lol:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Εγω θα αφησω την Chloe να απαντησει και για μενα :D

Εμπαινε Λιζακι :twisted: :twisted: :twisted:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
FrenchieFan said:
Εγω δεν θα την εδινα με τιποτα!!! Ειναι οικογενεια και τα μελη της οικογενειας ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ!

Ειμαστε τοσο πολυ κολλημενοι μαζι , που ξερω, οτι ΔΕΝ θα περασει πουθενα καλα- χωρις εμας!

Ενταξι, με ενα εκατομυριακι θα μπορουσα να παρω την μονοκατοικια που θελω, να κανω πραγματα που ονειρευομαι και αλλα 3 γαλλικα- αλλα θα ειχα μια ζωη τυψεις και ειμαι σιγουρη, οτι δεν θα τα χαιρομουνα.
μην το λες...μου περισευει μια αδερφη :lol: :lol:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
mitsakos said:
FrenchieFan said:
Εγω δεν θα την εδινα με τιποτα!!! Ειναι οικογενεια και τα μελη της οικογενειας ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ!

Ειμαστε τοσο πολυ κολλημενοι μαζι , που ξερω, οτι ΔΕΝ θα περασει πουθενα καλα- χωρις εμας!

Ενταξι, με ενα εκατομυριακι θα μπορουσα να παρω την μονοκατοικια που θελω, να κανω πραγματα που ονειρευομαι και αλλα 3 γαλλικα- αλλα θα ειχα μια ζωη τυψεις και ειμαι σιγουρη, οτι δεν θα τα χαιρομουνα.
μην το λες...μου περισευει μια αδερφη :lol: :lol:
Και της Chloe μια γιαγιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Anubis said:
Nα προσθέσω και άλλη μία...Θα θυσιάζατε το σκυλί σας για την σωτηρία 100-200 αδέσποτων σκύλων από ευθανασία?... :?
Και παλι ντσου. Αγαπαω τα σκυλάκια αλλα η Ριτα μου ειναι αλλο πραγμα!! Ειναι η Ριτα και τα αλλα σκυλια. οπως ειναι οι ανθρωποι που αγαπω και οι ανθρωποι γενικα.. Δε θα θυσιαζα κανενα πλασμα που αγαπω για να σωθεί καποιος που δε ξέρω..
Παντως ευχαριστως πλακωνω στο ξυλο ανθρωπους που κακομεταχειριζονται παιδια!!! Αυτο δε σημαινει οτι θα θυσιαζα την ξανθια (η αδερφη μου ειναι αυτη) για να σωθει καποιο παιδι..
Αλλα μια και μιλαμε για εγωισμους εχω εναν προβληματισμο και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας.. Λοιπον εβλεπα για το εμποριο παιδικων οργανων.. και σκεφτομουνα οτι αν κινδυνευα να χασω το παιδι μου και χρειαζοταν μεταμοσχευση και δεν εβρισκα μοσχευμα, αν ερχοταν καποιος και μου ελεγε με χ ευρω θα σου βρω μοσχευμα... και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο.. και ηξερα οτι με αυτο το παιδι μου θα σωθει.. δεν ξερω τι θα εκανα.. το λεω και φρικαρω με τον ιδιο μου τον ευαυτο... Να αφησω το παιδι μου να πεθανει η να το σωσω ξεροντας οτι αυτο κοστισε υη ζωη σε αλλο παιδι.. Μου φαινεται οτι οτι και να αποφασιζα.. θα τρελαινομουν μετα..
εσιες τι λετε?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
xritaki said:
Λοιπον εβλεπα για το εμποριο παιδικων οργανων.. και σκεφτομουνα οτι αν κινδυνευα να χασω το παιδι μου και χρειαζοταν μεταμοσχευση και δεν εβρισκα μοσχευμα, αν ερχοταν καποιος και μου ελεγε με χ ευρω θα σου βρω μοσχευμα... και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο.. και ηξερα οτι με αυτο το παιδι μου θα σωθει.. δεν ξερω τι θα εκανα.. το λεω και φρικαρω με τον ιδιο μου τον ευαυτο... Να αφησω το παιδι μου να πεθανει η να το σωσω ξεροντας οτι αυτο κοστισε υη ζωη σε αλλο παιδι.. Μου φαινεται οτι οτι και να αποφασιζα.. θα τρελαινομουν μετα..
εσιες τι λετε?
Δεν έχω παιδί, αλλά κρίνοντας απ' όσα πιστεύω σου απαντώ μετά βεβαιότητας: Δεν έχω ιδέα!
(πολύ δύσκολη ερώτηση κοπελιά, μακριά από μας!)

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Αγοράζοντας όμως το όργανο, γίνεσαι και εσύ αυτόματα κρίκος στο εμπόριο. Απο την άλλη σκέφτεσαι και το παιδί σου..... αλλά και το παιδί που σκοτώθηκε...

Είναι σαν τα πετ σοπ.....βλέπεις τις φατσούλες και λες θα πάρω ένα για να το σώσω, να μην υποφέρει άλλο και παράλληλα, χωρίς να το ξέρεις (η και να το ξέρεις) ένθαρήνεις τον πετ σοπα να πουλάει σκυλάκια.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Anubis said:
Σκεφτείτε πως με 1.000.000Ε θα μπορούσατε να περιθάλψετε δεκάδες αδέσποτες ψυχούλες που βασανίζονται... :cry: .... :twisted: :twisted: ...MUAHAHHAHAHHAAHA!!
Ένα πoσό σίγουρα, τα υπόλοιπα είπαμε:
Στο Μπαλί! :lol: 8)

Anubis said:
Αλήθεια...θα θυσίαζε κάποιος το παιδί του για να σωθούν όσα παιδάκια έχασαν τη ζωή τους στην Κίνα ή στη Βιρμανία π.χ.?...
Εννοείται πως όχι!

Anubis said:
Δηλαδή μέχρι ποιό σημείο είμαστε καλοί,πονόψυχοι,φιλόζωοι,κλπ.κλπ.?
Μέχρι το σημείο που δεν βάλλεται η πάρτη μας. :wink:

Anubis said:
Ποιό ποσό μας "ρίχνει" τις αντιστάσεις?
Πόσα δίνεις? 8)

Σχετικά με τα υπόλοιπα:
Οι παραλληλισμοί σκυλιών /παιδιών για μένα προσωπικά είναι άκυροι. Παρόλα αυτά:
Εάν κινδύνευα εγώ ή άλλο κοντινό αγαπημένο πρόσωπο (μάνα, σύζυγος, παιδί κτλ) δεν θα με ενδιέφερε ποιος θα χάσει το νεφρό του, τα μάτια του ή ή την καρδιά του για να την σκαπουλάρω εγώ ή κάποιος δικός μου.

Επίσης για ένα 1.000.000 ευρώ πουλάω μαζί με το σκύλο και ένα ωραιότατο crate, μασουλητηρια, μαξιλάρια, κουβερτούλες και ένα κουτί advantix αμεταχείριστο :lol: , αλλά δεν θυσίαζα ούτε τρίχα του για τη σωτηρία οποιουδήποτε αδέσποτου.

Είμαι κυνική? Μάλλον ρεαλίστρια και ειλικρινής! Αν αυτό με κάνει να φαίνομαι ένα αναίσθητο, αποστασιοποιημένο και εγωπαθές τέρας, λυπάμαι!
It's a wild world…. 8)

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
δεν τιθεται θεμα φιλοζωιας με τετοιες συγκρισεις

ειναι σαν να σ λεω προτημας να πεσεις απο γκρεμο ή μια σφαιρα στο κεφαλι..κ οτι κ να απαντησεις να σου πω εγω μετα οτι δεν αγαπας την ζωη...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
denis said:
Tώρα θα σας μπερδέψω ... :wink:

Εγώ θυσιαζα ένα από τα σκυλιά μου (όποιο να'ναι εκτος από ένα) για να μην υπάρχουν αδέσποτα ... μπορεί και 2 ...

Ποιός είναι πιο φιλόζωος ?? Δύσκολο ε ??
Καλά... αφαίρεσε πρώτα την παρένθεση και μετά μιλάμε :lol: \
Κι εγώ θυσιάζω ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ αδέσποτα που φροντίζω και θεωρώ πως αγαπάω για να μην υπάρχουν πια αδέσποτα. Όμως όχι ΟΛΑ τα αδέσποτα έτσι? ΓΙατί τότε δεν μιλάμε για σωτηρία τους, αλλά για αφανισμό τους. Και η λύση που θέλω εγώ είναι σωτηρία/ευημερία των υπαρχόντων και μη γέννηση άλλων.
Το σκύλο μου όμως δεν τον αγγίζει κανείς! Ούτε τρίχα του, όπως είπε κι η Κατερίνα!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
denis said:
Εγώ θυσιαζα ένα από τα σκυλιά μου (όποιο να'ναι εκτος από ένα) για να μην υπάρχουν αδέσποτα ... μπορεί και 2 ...

Ποιός είναι πιο φιλόζωος ?? Δύσκολο ε ??
Μην ξεχνάτε ότι θα πούλαγα για πολύ χαμηλοτερα ποσά πάλι οποιοδήποτε από τα σκυλιά μου ... :wink:
Το θέμα θα ήταν αν θα θυσίαζες αυτό το ένα σκυλί.
:roll: Είναι λογικό όταν έχεις πολλά σκυλιά να μην είναι ίδιο το δέσιμο με όλα.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Πολλες ερωτησεις επεσαν παιδια σιγα σιγα! :lol:

1) Δν θα αγοραζα οργανο απο τη μαυρη αγορα για κανενα λογο. Μπορει να εσωζα το παιδι μου τη μανα μ τον πατερα μου αλλα τις τυψεις που θα ειχα μετα ποιος θα τις κουβαλουσε για ολη του τη ζωη? ΕΓΩ!
Και ειναι οτι χειροτερο πιστευω.Εδω για μικροπραγματα π εχω κανει εχω τυψεις δν θα εχω γι'αυτο?

2) Δν θα θυσιαζα το παιδι μου για να σωθουν αλλα παιδια. :shock:

3) Το σκυλι μου δν θα το θυσιαζα για να σωθουν αλλα σκυλια (τις
μαλακιες των ανευθυνων δν θα τις πληρωσω εγω) :?

4) Για 1.000.000€ θα πουλουσα τον σκυλο μου ΜΟΝΟ αν υπηρχε τεραστια
αναγκη οχι για να καλοπερασω η να αποκτησω ολα οσα θελω. Δν θα
μπορουσα να τα χαρω αλλωστε!
Εκτος αν ηταν εφικτο να υιοθετησω την αποψη του Νικου να πληρωσω
καποιον να μου τον φερει πισω δλδ! :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Το σκυλο σας για να σωθουν παιδια? (Πολλοι συνδυασμοι εχουν πεσει) εγω οχι :oops:
Δεν μπορωωω την αγαπαωωωω το ομολογω!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
xritaki said:
Το σκυλο σας για να σωθουν παιδια?
To δικό μου παιδί? Εννοείται πως ναι. Αμέσως!
Ξένα παιδιά? Δυστυχώς / ευτυχώς εδώ το χάνω. Στο υποθετικό αυτό δίλημμα θα τον έδινα τον κακομοίρη :cry: :cry: :cry:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Ψυχαναγκαστικό έχει καταντήσει αυτό το τόπικ! Θυμάστε την ταινία "η εκλογή της Σόφι?" όπου η Μέρυλ Στριπ έπρεπε να αποφασίσει ποιο παιδί της θα ζούσε και ποιο θα πέθαινε? Αυτό μου θύμισε!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Για αλλα παιδακια μιλαω :oops: :oops: Κοιτα για να ειμαστε ειλικρινεις αν σκεφτουμε ποσο γαιδουρια ειμαστε και τι θα μπορουσαμε να μην κανουμε για να μαζευουμε λεφτα να σωθουν παιδακια.. ειπαμε οχι clubs οχι μπουζουκια, οχι διακοπες εναν χρονο.. οχι λαπτοπ και pc οχι παπουτσακια και μπλουζακια τρεντυ οχι συνεχεια αμα οχι γυμναστηρια, οχι εκπαιδευτες για το σκυλι μας.. οχι κρεμες προσωπου κυτταριτιδας (οχι που χω :p) οχι καπνισμα.. Ποσα απο αυτα δε θα αξιζε να θυσιασουμε για να σωθει ενα παιδι!! Αλλα ποσοι το κανουν? Ε? Οποτε ντσου το Ριτονι ειναι ασφαλες.. αντε ρε δε τα θελω τα εκατοπμμυρια σας!!
Η μαλλον.. αν εχει κανεις κανενα μυριο να περισευει πουλαω την ξανθια ωστοσο(αδερφη) :p :p :p Τιμη διαπραγματευσημη!!!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Τόσο φιλοσοφική συζήτηση σε υποθετικό περιεχόμενο καιρό είχα να διαβάσω. :wink:

Είναι αντίστοιχη του αν πατούσες ένα κουμπί και στη Μαντζουρία σκοτώνονταν 1.000, αλλά εσύ γινόσουν πάμπλουτος, θα το έκανες?

Λες και υπάρχει η οποιαδήποτε τέτοια δυνατότητα.