Τουαλετα!

22 Ιουλίου 2019
8
11
28
Καλημέρα σας!!Είμαι νέο μέλος στην ομάδα σας και νέα σκυλομάνα..υιοθέτησα την σκυλίτσα μου πριν από 5 μέρες..την πήρα από κάποιο κυνοκομιο..είναι 1 έτους!
Τις πρώτες 1-2 μέρες φοβόταν να βγει έξω βόλτα(επειδή δεν είχε μάθει με λουρι,ήταν η πρώτη φορα)..μόλις βγαίναμε από το σπίτι κατεβαζε το κεφάλι και δεν κουνιόταν..την έπαιρνα αγκαλιά για να την κατεβάσω μέχρι κάτω και μετά σιγά σιγά ερχόταν!Τώρα έρχεται λιγο πιο εύκολα..βιάζεται να γυρίσει πίσω.. αλλά το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν κάνει την ανάγκη της έξω!Και στο σπίτι θα τα κάνει ή όταν λείπουμε ή όταν κοιμόμαστε!Φοβάται να τα κάνει μπροστά μας; Τι μπορώ να κανω;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.979
20.416
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Πάρα πολλά μπράβο σου, για την επιλογή της υιοθεσίας αδέσποτου (y)

Κάποιες γενικές οδηγίες, μπορείς να τις βρεις και στο παρακάτω link, αν δεν το έχεις ήδη δει:

Υιοθεσία ενήλικου αδέσποτου "οδηγίες χρήσεως"

Ενα κολπάκι που συνήθως προτείνεται, γι'αυτό το προβληματάκι, είναι να δώσεις χρόνο και στις δυό σας, κάνοντας μια πολυωρη βολτίτσα, μέχρι να αναγκαστεί να τα κάνει. Μετά το φαγητό πχ. Να μην γυρίσετε δηλαδή πίσω, αν δεν τα κάνει. Και μόλις το καταφέρει, να την επιβραβεύσεις, με χάδια, με γλυκόλογα, με λιχουδίτσες, για το κατόρθωμά της. Και κάπως έτσι, σιγά-σιγά, θα ξεμπλοκάρει. Ετσι κι αλλιώς βέβαια, αλλά, για μιά ώρα νωρίτερα!

* Φωτό της κοπελίτσας, παρακαλούμε πολύ :)

** Τον Ορέστη, τι τον έχεις; :giggle:

• Like
Reactions: Δώρα Τσαγκ

22 Ιουλίου 2019
8
11
28

Κάποιες γενικές οδηγίες, μπορείς να τις βρεις και στο παρακάτω link, αν δεν το έχεις ήδη δει:

Ενα κολπάκι που συνήθως προτείνεται, γι'αυτό το προβληματάκι, είναι να δώσεις χρόνο και στις δυό σας, κάνοντας μια πολυωρη βολτίτσα, μέχρι να αναγκαστεί να τα κάνει. Μετά το φαγητό πχ. Να μην γυρίσετε δηλαδή πίσω, αν δεν τα κάνει. Και μόλις το καταφέρει, να την επιβραβεύσεις, με χάδια, με γλυκόλογα, με λιχουδίτσες, για το κατόρθωμά της. Και κάπως έτσι, σιγά-σιγά, θα ξεμπλοκάρει. Ετσι κι αλλιώς βέβαια, αλλά, για μιά ώρα νωρίτερα!

Καλως σας βρηκααα
Καθόμαστε αρκετή ώρα έξω που θα πάει θα μάθει.. απλά κάπου διάβασα ότι είναι καλύτερα μόλις ξυπνάμε να την βγάζω και μετά να την ταΐσω.. ισχυει;

*Ακολουθεί φωτο της μικρής
**χαχαχα τίποτα δεν τον εχω

• Like
Reactions: mareco

22 Ιουλίου 2019
8
11
28

20190722_121228.jpg20190722_121312.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.979
20.416
Το ματάκι της έχει κάτι και το κρύβει επιμελώς, να μην βγαίνει στις φωτό; :LOL:

22 Ιουλίου 2019
8
11
28

Το ματάκι της έχει κάτι και το κρύβει επιμελώς, να μην βγαίνει στις φωτό; :LOL:
Ναι έχει κάτι σαν ελιά μου είπαν από το κυνοκομιο!

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Καλωσήρθες! Να το χαίρεσαι το σκυλούδι σου!
Το ματάκι το έχει δει κτηνίατρος? Γιατί ενδέχεται να είναι cherry-eye...

22 Ιουλίου 2019
8
11
28
Καλωσήρθες! Να το χαίρεσαι το σκυλούδι σου!
Το ματάκι το έχει δει κτηνίατρος? Γιατί ενδέχεται να είναι cherry-eye...
Καλώς σας βρηκααα!!Ευχαριστώ πολύ!!
Όχι δεν πήγαμε ακόμη γιατί μου είπαν ότι είναι καθαρά αισθητικό και μπορεί να φύγει με μια επέμβαση..Τι είναι το cherry-eye?
(Είμαι λίγο άσχετη όπως καταλαβαίνετε)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.979
20.416
Ασχετα με ότι σου έχουν πει από την φιλοζωική, πρέπει να βρεις έναν γιατρό, που θα τον κάνεις τον γιατρό "σου" αν σου κάνει κλικ, και να την πας, για μια πρώτη γνωριμία και έναν γενικό έλεγχο.

• Like
Reactions: Δώρα Τσαγκ

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Καλώς σας βρηκααα!!Ευχαριστώ πολύ!!
Όχι δεν πήγαμε ακόμη γιατί μου είπαν ότι είναι καθαρά αισθητικό και μπορεί να φύγει με μια επέμβαση..Τι είναι το cherry-eye?
(Είμαι λίγο άσχετη όπως καταλαβαίνετε)
Για παν ενδεχόμενο, κάντε μια επίσκεψη σε κάποιον κτηνίατρο.

22 Ιουλίου 2019
8
11
28
Ασχετα με ότι σου έχουν πει από την φιλοζωική, πρέπει να βρεις έναν γιατρό, που θα τον κάνεις τον γιατρό "σου" αν σου κάνει κλικ, και να την πας, για μια πρώτη γνωριμία και έναν γενικό έλεγχο.
Έχεις δίκιο!Θα πάω σήμερα κιόλας!Ευχαριστώ πολύ!!

• Like
Reactions: mareco

22 Ιουλίου 2019
8
11
28
Για παν ενδεχόμενο, κάντε μια επίσκεψη σε κάποιον κτηνίατρο.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!θα πάω σήμερα κιόλας!!

• Like
Reactions: mareco and Tri

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988