Το κουτάβι μου είναι αδύνατο

Xanthi tps

Member
26 Νοεμβρίου 2016
16
6
29

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό weight chart Γερμανικού Ποιμενικού. Όπως βλέπεις στους 3 μήνες τα θηλυκά είναι περίπου 12 kg. Αυτό σε κάθε σκύλο, μπορεί να αλλάζει ελαφρώς. Δεδομένου επίσης, ότι το σκυλάκι δεν είναι εκτροφικό, μπορεί να έχει και μεγαλύτερη απόκλιση στα κιλά του.

Έχε υπόψη σου ότι καλύτερα το σκυλί να είναι αδύνατο (όχι σκελετωμένο), παρά στρουμπουλό. Άστο να μεγαλώσει με τους δικούς του ρυθμούς και μη βιάζεσαι να γίνει αρκουδάκι. Όπως το βλέπω από τη φώτο μου φαίνεται εντάξει. Αν μπορούσες να το βγάλεις φώτο από το πλάι ενώ στέκεται ίσως να βοηθούσε παραπάνω.

Υ.Γ. Με πρόλαβες Haris Drazen :p
Ευχαριστώ παιδιά. Συμφωνώ. Πρέπει να μεγαλώσει με τους δικούς ρυθμούς. Να'στε καλά ;)

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Να σου ζησει και να περνατε καλα.

Υ.Γ Το πινακακι "τραγικο"
Ναι ειναι τραγικο , παχυσαρκα κουταβια δηλαδη ελεος αυτοι οι Αμερικανοι με τα growth charts τους.Στους 3 μηνες ηταν 12 κιλα η δικια μου που ειναι rott και ισως να ηταν και πιο λιγο δεν θυμαμαι , τωρα στους 4,5 ειναι 17 κιλα

• Like
Reactions: Xanthi tps

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ! ακόμη και έτσι να είναι, πάλι σκυλί είναι, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρει λίγο βάρος; Ή έτσι θα συνεχίσει ας πούμε και δεν υπάρχει τίποτα να κάνω; Εσύ γνωρίζεις από γερμανικά ποιμενικά, μπορώ να ανεβάσω μια φωτογραφία να μου πεις την γνώμη σου;
Φιλαρακι μην ακους...Μια χαρα καθαροαιμο ειναι ο σκυλι σου ,μπορει και ποιο πολυ απο αυτα που οι ιδιοκτητες τους νομιζουν οτι εχουν βεβαιωση γνησιοτητας (πεντιγκρι).Απλα μερικους τους πιανει κομπλεξ εδω μεσα...
Κοψε τη ξηρα και δινε του μαγειρευτο μεχρι να ενηλικιωθει. Το σκυλι θα γεμισει μετα τους 12 μηνες μεχρι τοτε θα ψηλωνει.

• Like
Reactions: Xanthi tps

Xanthi tps

Member
26 Νοεμβρίου 2016
16
6
29
Φιλαρακι μην ακους...Μια χαρα καθαροαιμο ειναι ο σκυλι σου ,μπορει και ποιο πολυ απο αυτα που οι ιδιοκτητες τους νομιζουν οτι εχουν βεβαιωση γνησιοτητας (πεντιγκρι).Απλα μερικους τους πιανει κομπλεξ εδω μεσα...
Κοψε τη ξηρα και δινε του μαγειρευτο μεχρι να ενηλικιωθει. Το σκυλι θα γεμισει μετα τους 12 μηνες μεχρι τοτε θα ψηλωνει.
Φίλε μου γειά σου! χαχαχα δεν ξέρω αν είναι κόμπλεξ, πάντως εγώ μια φορά ΔΕΝ είπα ότι το αγόρασα. Το πήρα είπα, όπως είχα πάρει και ένα ελληνικό ποιμενικό πριν κάποια χρόνια χωρίς να πληρώσω φυσικά πάλι. Τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψή του. Όταν λες μαγειρευτά, εννοείς αυτά που μαγειρεύω; και τι προτείνεις κυρίως; κόκκινο κρέας και κοτόπουλο;

Xanthi tps

Member
26 Νοεμβρίου 2016
16
6
29
Να μαζευτουμε λιγο κ να ξερουμε τι λεμε;;;; σιγα μην πουμε και συγχαρητήρια για τη γεννα κανε κ συ κανα δυο με το δικο σου θηλυκο κ φερε κ απο δω κανα κουταβι....
Λιγο ελεος πια....
Έθεσα την άποψή μου. Έχεις την δική σου. Δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι. Μπορώ και εγώ να το κάνω αυτό ξέρεις.

Xanthi tps

Member
26 Νοεμβρίου 2016
16
6
29
Και για να τελειώσει εδώ το θέμα, έκανα εγγραφή στο φόρουμ γιατί είχα διαβάσει κατά καιρούς θέματα που με βοηθούσαν στην προσαρμογή μου με το κουτάβι. Επίσης έγραψα εδώ για πάρω κάποιες συμβουλές και όχι για να λύσουμε αλλά θέματα.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.012
2.730
Δραμα
Xanthi tps
Η απαντηση της
Μάρθα & Σίλβα

δεν πηγαινε σε εσενα αλλα στον Κουρο. Εχεις δικιο να ενιστασαι γιατι βγαινουμε οφ-τοπικ απλως ακουστηκε κατι ηδη οφ-τοπικ στο θεμα σου και (οπως και αλλες φορες) μπορει να το παμε αλλου.

Αν σου λυθηκε η απορια μπορεις να κανεις μια αναζητηση στο φορουμ περι πεντιγκρι καθαροαιμιας κτλ για να καταλαβεις γιατι τρωμε τα μουστακια μας με κατι τετοια :)

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
λύθηκαν οι απορίες μου. Ευχαριστώ για την προθυμία όλων, ήταν πολύ βοηθητική ;)
Οι αποριες σου λυθηκαν και μπραβο...για την γεννα του γνωστου ομως, δεν βλεπω να εχεις αναφερει πουθενα οτι θα το ψαξεις λιγο ρε παιδι μου...
εκτος απο τα θεματα που εχεις διαβασει στο φορουμ σχετικα με την προσαρμογη σου με το κουταβι, αποκλειεται να μην εχεις πετυχει και θεματα σχετικα με byb κτλ...
ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που τους νοιαζει μονο να λυσουν το προβληματακι τους και ολα τα αλλα στα παπακια μας...φιλικα...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
τακα τακα,κοψε λιγο την εχεις κανει λαστιχο,μια δυο τρεις...

• Like
Reactions: zenio

Xanthi tps

Member
26 Νοεμβρίου 2016
16
6
29
Οι αποριες σου λυθηκαν και μπραβο...για την γεννα του γνωστου ομως, δεν βλεπω να εχεις αναφερει πουθενα οτι θα το ψαξεις λιγο ρε παιδι μου...
εκτος απο τα θεματα που εχεις διαβασει στο φορουμ σχετικα με την προσαρμογη σου με το κουταβι, αποκλειεται να μην εχεις πετυχει και θεματα σχετικα με byb κτλ...
ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που τους νοιαζει μονο να λυσουν το προβληματακι τους και ολα τα αλλα στα παπακια μας...φιλικα...
Χάρη το οτι δεν αναφέρω ότι θα το ψάξω δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνω κιόλας. Δυστυχώς από όλα αυτά τα θέματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ, δεν έτυχε να διαβάσω κανένα το οποίο έχει να κάνει με αυτό το θέμα. Και φυσικά, να μην ξεχάσω να πω ότι θα ηταν απαράδεκτο να μπω στο φόρουμ (μόνο και μόνο απο αυτό) και να σας "εκμεταλλευτώ" προς όφελος μου χωρίς να με νοιάζει τίποτα άλλο πέρα απο μένα. Να εισαι καλά :)

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Χάρη το οτι δεν αναφέρω ότι θα το ψάξω δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνω κιόλας. Δυστυχώς από όλα αυτά τα θέματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ, δεν έτυχε να διαβάσω κανένα το οποίο έχει να κάνει με αυτό το θέμα. Και φυσικά, να μην ξεχάσω να πω ότι θα ηταν απαράδεκτο να μπω στο φόρουμ (μόνο και μόνο απο αυτό) και να σας "εκμεταλλευτώ" προς όφελος μου χωρίς να με νοιάζει τίποτα άλλο πέρα απο μένα. Να εισαι καλά :)
το "δεν ετυχε" δε μου πολυκαθεται,διοτι σχεδον σε καθε σχετικο και μη θεμα η συζητηση ξεφευγει παντα προς τον τροπο αποκτησης του σκυλου, αλλα σεβομαι την τοποθετηση σου οτι θα το ψαξεις...να σου ζησει και να ειναι καλοτυχο το σκυλι σου

Xanthi tps

Member
26 Νοεμβρίου 2016
16
6
29
το "δεν ετυχε" δε μου πολυκαθεται,διοτι σχεδον σε καθε σχετικο και μη θεμα η συζητηση ξεφευγει παντα προς τον τροπο αποκτησης του σκυλου, αλλα σεβομαι την τοποθετηση σου οτι θα το ψαξεις...να σου ζησει και να ειναι καλοτυχο το σκυλι σου
Όχι πραγματικά δεν έχω λόγο να πω ψέματα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και ανταποδίδω!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Στον κουρο πηγαίνει το μήνυμα μου ναι. Απλα απο υπέρμετρο εκνευρισμο δεν εκανα quote...
Κομπλεξ το γεγονος των ανευθυνων γεννων κ των αδεσποτων που δημιουργουνται στο βωμο της φτηνιας κ των χαζων συναισθηματισμων;;;;;;; εεε οχι ενα μετρο ας κρατηθει πια... ελεος ειλικρινα...

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Στον κουρο πηγαίνει το μήνυμα μου ναι. Απλα απο υπέρμετρο εκνευρισμο δεν εκανα quote...
Κομπλεξ το γεγονος των ανευθυνων γεννων κ των αδεσποτων που δημιουργουνται στο βωμο της φτηνιας κ των χαζων συναισθηματισμων;;;;;;; εεε οχι ενα μετρο ας κρατηθει πια... ελεος ειλικρινα...
Πες ότι κι αυτό πάει στον Κούρο όμως μην ξαναγίνει μπάχαλο :LOL::LOL::LOL: