Το κουτάβι μου είναι αδύνατο

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
τακα τακα,κοψε λιγο την εχεις κανει λαστιχο,μια δυο τρεις...
Δεν θυμαμαι να σου ειπα τιποτα προσωπικο..ουτε να σου μιλησα με αγενεια..Θα ησουν τοσο λαλιστατος και αγενης αν ειμασταν τετ α τετ?Δεν νομιζω οτι θα σου ηταν ευχαριστο να καταπιεις τα δοντακια σου ανακατεμενα με διαφορα στοματικα υγρα...
Γιαυτο αντε να βαλεις πραμα στο στομα σου..ξερεις εσυ..

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Να μαζευτουμε λιγο κ να ξερουμε τι λεμε;;;; σιγα μην πουμε και συγχαρητήρια για τη γεννα κανε κ συ κανα δυο με το δικο σου θηλυκο κ φερε κ απο δω κανα κουταβι....
Λιγο ελεος πια....
Αυτο ειναι το προβλημα σου η οτι ΧΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΝΟΜΙ οι εκτροφεις????
Δεν ειδα να τους περιοριζει τις γεννες κανεις....
Ουτε βλεπω μονο ημιαιμα αδεσποτα...μια χαρα με πεντιγκρι ειναι μπολικα απο αυτα...
Λοιπον ασε τις ευαισθησιες....η καμπανια ειναι των εκτροφεων γιατι ποναει η τσεπη....
Για την αντιμετωπιση των αδεσποτων υπαρχουν αλλοι τροποι ποιο απλοι..

• Like
Reactions: greko11

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.012
2.730
Δραμα
Kouros
Σε εμενα δεν απαντησες. Η πρωτη σου απαντηση περι καθαροαιμιας κτλ θα ηταν ιδια αν ο θεματοθετης ειχε παρει το σκυλο του απο πετ σοπ;

Για πες και τους απλους τροπους που κανεις δεν εχει σκεφτει;

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Ουτε βλεπω μονο ημιαιμα αδεσποτα...μια χαρα με πεντιγκρι ειναι μπολικα απο αυτα...
Λοιπον ασε τις ευαισθησιες....η καμπανια ειναι των εκτροφεων γιατι ποναει η τσεπη....
Το προβλημα μου ειναι οι εξυπνιστικες απαντησεις ελαφρα τη καρδια και η παραπληροφορηση που δημιουργειται απο αυτές....καποιες προσωπικές αποψεις ας μεινουν για σενα... Οχι δεν ειναι κομπλεξισμος να μην θεωρείται καθαρόαιμο χωρις πεντιγκρι κυνολογικα ετσι ειναι τελος. Ειναι αξιωμα δεν σηκωνει συζητηση...το να λες το αντιθετο σε ατομο με αγνοια ειναι αυτο το οποιο κατηγορείς...
Υπαρχουν πολλοι τροποι να μειωθουν τα αδεσποτα συμφωνώ..στη δικια μας χωρα η μεγαλυτερη πληγη ειναι οι γέννες επισης αξιωμα, μαθηματικο δεδομενο...
Ξαναλέω τα προσωπικα σου κολληματα κρατα τα για σενα... ( κ γω δεν εχω κ δεν θα αποκτησω ποτε καμια σχεση με εκτροφεις γιατι προτιμω να μαζευω τα σκυλια που τυποι με τετοιες αποψεις που διαφημιζεις πετανε,αλλα δεν θα με ακουσεις ποτε να κραζω το σωστο τροπο απόκτησης καθαροαιμου σκυλου...δεν θα αφαιρουμε τη κοινη λογική απο κατι γιατι το πιστεύουμε αλλιως με δικα μας κριτηρια χωρις βαση πρωτον και δευτερον δεν ειναι καθολου μα καθολου σοβαρό να διαφωνεις απλα για να διαφωνείς.

Αυτα κ αρκει ο διαλογος μας...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Δεν θυμαμαι να σου ειπα τιποτα προσωπικο..ουτε να σου μιλησα με αγενεια..Θα ησουν τοσο λαλιστατος και αγενης αν ειμασταν τετ α τετ?Δεν νομιζω οτι θα σου ηταν ευχαριστο να καταπιεις τα δοντακια σου ανακατεμενα με διαφορα στοματικα υγρα...
Γιαυτο αντε να βαλεις πραμα στο στομα σου..ξερεις εσυ..
Ναι θα ημουν και λαλιστατος και αγενης με τις μαλακιες που γραφεις εδω και πολυ καιρο.
Αν θες ραντεβου μποξερ μου εσυ,φυσικα και δεν εχω προβλημα να ερθω.
Στειλε να τα πουμε απο κοντα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.672
11.096
Athens
Παιδιά σας έχω βρει και αρένα έτοιμη, βρώμικη και άγρια όπως πρέπει, εγώ διαιτητής και είμαστε κομπλέ.
Κυριακή πρωί θα δούμε ποιος ...το απλώνει το χαλίκι καλύτερα. :p

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Ναι θα ημουν και λαλιστατος και αγενης με τις μαλακιες που γραφεις εδω και πολυ καιρο.
Αν θες ραντεβου μποξερ μου εσυ,φυσικα και δεν εχω προβλημα να ερθω.
Στειλε να τα πουμε απο κοντα.
Α)δεν ειμαι μποξερ..
Β)Σιγουρα δεν θα ησουν αγενης...αλλα κυριος..
Γ)Δεν θα χρειαστει να σε κοπανισω..αλλα δεν σιγουρα δεν λεω μαλακιες..
Δ)Ετσι ευκολα για να υπερσπισεις και το δικο σου πεντιγκρι (του σκυλου σου) δεχτηκες οτι καποιος που εχει 6 σκυλους αυτη τη χρονικη στιγμη (ενα καθαροαιμο με πεντιγκρι , 2 ημιαιμα και 3 αδεσποτα το ενα καθαροαιμο χωρις) δεν θα μπορουσε να υπερηφανευεται για το δικο του πεντιγκρι..???οχι....γιατι..?
Κατσε λιγο να το σκεφτεις...και μετα αρχιζεις να βριζεις..

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Το προβλημα μου ειναι οι εξυπνιστικες απαντησεις ελαφρα τη καρδια και η παραπληροφορηση που δημιουργειται απο αυτές....καποιες προσωπικές αποψεις ας μεινουν για σενα... Οχι δεν ειναι κομπλεξισμος να μην θεωρείται καθαρόαιμο χωρις πεντιγκρι κυνολογικα ετσι ειναι τελος. Ειναι αξιωμα δεν σηκωνει συζητηση...το να λες το αντιθετο σε ατομο με αγνοια ειναι αυτο το οποιο κατηγορείς...
Υπαρχουν πολλοι τροποι να μειωθουν τα αδεσποτα συμφωνώ..στη δικια μας χωρα η μεγαλυτερη πληγη ειναι οι γέννες επισης αξιωμα, μαθηματικο δεδομενο...
Ξαναλέω τα προσωπικα σου κολληματα κρατα τα για σενα... ( κ γω δεν εχω κ δεν θα αποκτησω ποτε καμια σχεση με εκτροφεις γιατι προτιμω να μαζευω τα σκυλια που τυποι με τετοιες αποψεις που διαφημιζεις πετανε,αλλα δεν θα με ακουσεις ποτε να κραζω το σωστο τροπο απόκτησης καθαροαιμου σκυλου...δεν θα αφαιρουμε τη κοινη λογική απο κατι γιατι το πιστεύουμε αλλιως με δικα μας κριτηρια χωρις βαση πρωτον και δευτερον δεν ειναι καθολου μα καθολου σοβαρό να διαφωνεις απλα για να διαφωνείς.

Αυτα κ αρκει ο διαλογος μας...
Αυτη ειναι δικη σου λογικη, δικα σου αξιωματα και δικος σου ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ..
Οτι γουσταρω θα λεω...και εσενα δεν σου ανοιξα συζητηση για να μου την τελειωσεις...Γκεγκε?
Αν θες προτασεις ανοιξε ενα νημα για προτασεις περιορισμου των αδεσποτων να σου πω τις λυσεις μου...και εσυ τις δικες σου αν εχεις....που μαλλον δεν εχεις ...αναμασας την ιδια καραμελα που πλασαρει η κλικα των κτηνιατρων και εκτροφεων...στειρωση και εκτροφεια...

Μπουρδες...
Αντι να απαντησετε στο παληκαρι για το παχος και την υγεια του σκυλου αμεσως τον πηρατε απο τα μουτρα επειδη δεν ψωνισε απο το "μαγαζι" σας...

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Η
Κουρος
απο περιεργεια, η απαντηση σου θα ηταν ιδια αν το σκυλι ηταν απο πετ-σοπ;
Η απαντηση μου θα ηταν για να βοηθησω το παιδι να καταλαβει οτι ο σκυλος του δεν εχει κανενα προβλημα υγειας εφοσον το βαρος του δεν ταιριαζει με τα δυτικα προτυπα της ρατσας του η με τα προτυπα του σκυλα της καφετεριας (εμενα ειναι 42 κιλα ..εσενα?) και να μην του δημιουργησω κανενα κομπλεξ...
Δηλαδη τι θες να του πω?Να τρεξει να το παρει απο εκτροφεα??
Οχι βεβαια!!!!!Να το παρει απο οπου μπορει εφοσον δεν υποστηριζει κλικες....
Και οι εκτροφεις ειναι χειροτερες κλικες απο τα πετ σοπ...Διαλυουν ταπεραμεντα και φυσικη κατασταση ,εξωθουν τον υπερτυπισμο , εκτρεφουν μουροχαυλα για να αυξησουν τις πωλησεις τους....
Οχι δεν υποστηριζω εμπορους και καταστροφεις ψυχων..
Αλλοι το κανουν αυτο..

Και αμα λαχει ανοιγουμε 2ο γυρο συζητησης για τα πεντιγκρι αμα γουσταρετε...

• Like
Reactions: greko11

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ξερεις ποιο ειναι το θέμα @Kouros ότι δεν μπορω ποτε να συμφωνησω μαζί σου γιατι ενω έχεις καπου ενα καποιο δικιο, τα ισοπεδωνεις όλα και καταλήγεις να υποστηριζεις καποιους απλως γιατι σου τη σπανε κάποιοι άλλοι.
Θες να μου πεις δηλαδή ότι
οι εκτροφεις ειναι χειροτερες κλικες απο τα πετ σοπ...Διαλυουν ταπεραμεντα και φυσικη κατασταση ,εξωθουν τον υπερτυπισμο , εκτρεφουν μουροχαυλα για να αυξησουν τις πωλησεις τους....
Οχι δεν υποστηριζω εμπορους και καταστροφεις ψυχων..
Αλλά ο τυχαίος τυπος που ζευγαρωνει δυο σκυλιά σεβεται το ταμπεραμεντο και την υγεια; Και παραγει πιο καθαροαιμα απ τα καθαροαιμα; Με ποιον τροπο; Υπάρχει εξηγηση;

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αυτη ειναι δικη σου λογικη, δικα σου αξιωματα και δικος σου ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ..
Οτι γουσταρω θα λεω...και εσενα δεν σου ανοιξα συζητηση για να μου την τελειωσεις...Γκεγκε?
Αν θες προτασεις ανοιξε ενα νημα για προτασεις περιορισμου των αδεσποτων να σου πω τις λυσεις μου...και εσυ τις δικες σου αν εχεις....που μαλλον δεν εχεις ...αναμασας την ιδια καραμελα που πλασαρει η κλικα των κτηνιατρων και εκτροφεων...στειρωση και εκτροφεια...

Μπουρδες...
Αντι να απαντησετε στο παληκαρι για το παχος και την υγεια του σκυλου αμεσως τον πηρατε απο τα μουτρα επειδη δεν ψωνισε απο το "μαγαζι" σας...
Κ ομως μου ανοιξες...ανταπαντησες σς μηνυμα μου....κ δεν σου μιλησα καθολου στον τονο στον οποιο μου απαντας....
Εαν θεωρείς οτι υποστηριζω εγω η ο οποιοσδήποτε κλικες δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνώμη...παρολα αυτα τιποτα απο οσα σου προαναφερα δεν ειναι δικο μου αξιωμα...υπαρχουν νουμερα που τα αποδεικνυουν κ ως γνωστον οι αριθμοι δεν κάνουν ποτε λαθος....εκτος εαν θες να τα βαλεις κ με τα μαθηματικά...τοσο θυμο που εχεις δεν θα μου ρκανε εκπληξη να τον διοχετευσεις κ προς τις θετικες επιστήμες....
Να παιρνει απο οπου μπορει;;;υποστηριζουμε και τα πετσοπ τωρα;;;;μηπως ο παραλογισμος εχει φτασει σε νεα αγραφα επιπεδα;;;;
(και πρόσεχε το υφος σου...ευτυχως η δυστυχως δεν υπαρχουν διαδικτυακες μπουνιες για να τρομοκρατεις το συνομιλητη....κ η λεκτικη επιθεση μονο αδυναμία δειχνει)

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.012
2.730
Δραμα
Kouros

Επειδη δεν απαντησες, να γινω πιο αναλυτικος. Ξερω οτι θα απαντησεις, δε σου λεω δλδ οτι υπεκφευγεις

Πιο πριν ειπες

Φιλαρακι μην ακους...Μια χαρα καθαροαιμο ειναι ο σκυλι σου ,μπορει και ποιο πολυ απο αυτα που οι ιδιοκτητες τους νομιζουν οτι εχουν βεβαιωση γνησιοτητας (πεντιγκρι).Απλα μερικους τους πιανει κομπλεξ εδω μεσα...
Η ερωτηση ειναι η εξης:
Ο θεματοθετης πηρε το σκυλο απο γνωστο και η αποψη σου φαινεται παραπανω. Αν επαιρνε απο πετ-σοπ ποια θα ηταν η απαντηση σου; Θα ηταν η ιδια;

Απαντησε μου σε αυτο και οχι στο ποσο κακοι ειναι οι εκτροφεις, εκει θα παμε μετα.
Ευχαριστω

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.672
11.096
Athens
@Kouros έχεις χάσει έργα και μάλιστα μερικά από τα καλύτερα εδώ μέσα. Υποστηρίζουμε την υπεύθυνη εκτροφή κι όχι τον κάθε τυχάρπαστο εγγεγραμμένο στον ΚΟΕ. Επίσης έχουμε βγάλει στη σέντρα εκτροφείς εδώ μέσα (κανονικούς/επίσημους, όχι γιαλατζί) γιατί δεν πληρούσαν την ποιότητα εκτροφής που υποστηρίζουμε. Το φόρουμ υποστηρίζει την έννοια του υπεύθυνου εκτροφέα αλλά ταυτόχρονα είμαστε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του εκτροφέα αν πέσει στην αντίληψή μας κακοτοπιά - αλίμονό του αν πέσει στο στόμα μας. Το φχαριστιόμαστε κιόλας...

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
@Kouros έχεις χάσει έργα και μάλιστα μερικά από τα καλύτερα εδώ μέσα. Υποστηρίζουμε την υπεύθυνη εκτροφή κι όχι τον κάθε τυχάρπαστο εγγεγραμμένο στον ΚΟΕ. Επίσης έχουμε βγάλει στη σέντρα εκτροφείς εδώ μέσα (κανονικούς/επίσημους, όχι γιαλατζί) γιατί δεν πληρούσαν την ποιότητα εκτροφής που υποστηρίζουμε. Το φόρουμ υποστηρίζει την έννοια του υπεύθυνου εκτροφέα αλλά ταυτόχρονα είμαστε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του εκτροφέα αν πέσει στην αντίληψή μας κακοτοπιά - αλίμονό του αν πέσει στο στόμα μας. Το φχαριστιόμαστε κιόλας...
Δεκτον.
Για απαντησε μου κατι σε παρακαλω...
Καθαροαιμα χωρις πεντιγκρι υπαρχουν ΝΑΙ η ΟΥ?

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Κ ομως μου ανοιξες...ανταπαντησες σς μηνυμα μου....κ δεν σου μιλησα καθολου στον τονο στον οποιο μου απαντας....
Εαν θεωρείς οτι υποστηριζω εγω η ο οποιοσδήποτε κλικες δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνώμη...παρολα αυτα τιποτα απο οσα σου προαναφερα δεν ειναι δικο μου αξιωμα...υπαρχουν νουμερα που τα αποδεικνυουν κ ως γνωστον οι αριθμοι δεν κάνουν ποτε λαθος....εκτος εαν θες να τα βαλεις κ με τα μαθηματικά...τοσο θυμο που εχεις δεν θα μου ρκανε εκπληξη να τον διοχετευσεις κ προς τις θετικες επιστήμες....
Να παιρνει απο οπου μπορει;;;υποστηριζουμε και τα πετσοπ τωρα;;;;μηπως ο παραλογισμος εχει φτασει σε νεα αγραφα επιπεδα;;;;
(και πρόσεχε το υφος σου...ευτυχως η δυστυχως δεν υπαρχουν διαδικτυακες μπουνιες για να τρομοκρατεις το συνομιλητη....κ η λεκτικη επιθεση μονο αδυναμία δειχνει)
Για δειξε τα νουμερα...

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Ξερεις ποιο ειναι το θέμα @Kouros ότι δεν μπορω ποτε να συμφωνησω μαζί σου γιατι ενω έχεις καπου ενα καποιο δικιο, τα ισοπεδωνεις όλα και καταλήγεις να υποστηριζεις καποιους απλως γιατι σου τη σπανε κάποιοι άλλοι.
Θες να μου πεις δηλαδή ότι

Αλλά ο τυχαίος τυπος που ζευγαρωνει δυο σκυλιά σεβεται το ταμπεραμεντο και την υγεια; Και παραγει πιο καθαροαιμα απ τα καθαροαιμα; Με ποιον τροπο; Υπάρχει εξηγηση;
Οχι απαραιτητα..Δεν ειπα οτι ο πασα ενας που ζευγαρωνει δυο καθαροαιμα κανει σωστη δουλεια..
Αλλα οτι ΟΛΟΙ και επισημοι και ανεπισημοι κανουν την ιδια δουλεια...Απλα οι μεν κοιτανε μη χασουν το copyright.
Η καθαροαιμια του σκυλου δεν εχει να κανει με τα χαρτια του και τα ποσο μαγκας η πλαστογραφος η παπατζης ειναι ο εκτροφεας η byb του..
Για παραδειγμα εστω οτι εχουμε εναν εκτροφεα στην ...σαλαμινα ας πουμε που εκτρεφει ΓΠ..με πεντιγκρι με σεα με μεα..με προγονους που πανε πισω 20 χρονια...(στα χαρτια)..
Και εστω οτι εχουμε ενα απομονωμενο ορεινο χωριο σε νησι στο οποιο οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ναζι εγκατελειψαν στον Β παγκοσμιο τα περιφημα τους λυκοσκυλα...και κατοικοι (οπως και ειναι λογικο αφου οι ντοπια ρατσα ηταν για διαφορετικη χρηση) ζευγαρωναν λυκοσκυλο με λυκοσκυλο...
Ποιο σκυλι απο τα δυο ειναι ποιο καθαροαιμο ?ποιο ειναι ποιο κοντα στο προτυπο του κ.Στεφανιτσ??
Για πες τη γνωμη σου..