Εγώ, επιμένω στο θέμα της "καθαροαιμίας" και τα παρελκόμενά του, μόνο και μόνο, γιατί δεν επιτρέπεται νέοι άνθρωποι, να μην ξέρουν τι ακριβώς ισχύει στο θέμα αυτό, να παραμυθιάζονται και να διαδίδουν τα παραμύθια και τις ανακρίβειες, που νομίζουν ότι ξέρουν, ή που τους μεταφέρουν οι κάθε είδους άσχετοι.
Κατερίνα, κανένας δεν αμφισβητεί ότι νοιάζεσαι και αγαπάς τον σκύλο σου και ότι κάνεις τα πάντα γι'αυτόν. Είσαι "υποχρεωμένη" να νοιώθεις και να πράττεις έτσι. Μην περιμένεις δηλαδή, εγώ προσωπικά να σου πω "μπράβο", σαν να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Ετσι οφείλεις να κάνεις.
Από κει και πέρα όμως, ενημερώσου για το τι συμβαίνει στον κόσμο του σκύλου, που επέλεξες να ζήσεις. Δεν γίνεται δηλαδή να λες πχ, ότι ο σκύλος σου είναι καθαρόαιμος, να λες ότι έχεις κάνει τεστ dna [που στοιχίζει ακριβά και που δεν γίνεται στην Ελλάδα] και να προτρέπεις ίσως φίλους και γνωστούς, να αποκτήσουν σκυλάκι με τον ίδιο τρόπο.
Νευρολόγο κτηνίατρο, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω καν, αν υπάρχει ως εξειδίκευση. Ισως να επικοινωνούσες με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, μήπως μπορούν να σε κατευθύνουν.