Το σκυλί μου δαγκώνει τα πόδια του!!!

D

Deleted member 14614

Guest
Οσον αφορα το DNA της ειχε κανει και το ειχαμε δει.
Εγώ εννοούσα να έπαιρνε δείγμα και να το έστελνε στο εξωτερικό. Να το έκανε η ίδια, είναι απλά αδύνατον... Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν βγαίνει άκρη με Πάτρα, ανεβείτε Αθήνα...

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Σωστά, γι αυτό είπα "κατά πάσα πιθανότητα" εννοώντας ότι αυξάνει τις πιθανότητες.

Επι της ουσίας. Κατερίνα, με μια πρόχειρη έρευνα, ίσως να χρειάζεσαι Πανεπιστημιακό γιατρό στην περίπτωσή σου. Έχεις τη δυνατότητα να έρθεις Αθήνα ή να την πας Θεσσαλονίκη τη μικρή;

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Κατερίνα ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να σου εξηγήσω...ο σκύλος σου κατά 99,9999% ΔΕΝ είναι καθαρόαιμος! Κάποιος αδαής ζευγάρωσε τα σκυλιά του ένας θεός ξέρει γιατί και εσύ πήρες το ένα απο τα κουτάβια. Η γέννα αυτή λοιπόν ειναι μια άσκοπη, ανεύθυνη γέννα. Έχουν μεταδοθεί στο σκυλάκι σου νευρολογικά (κατά πάσα πιθανότητα) προβλήματα εξ αιτίας της γέννας αυτής. Εκεί λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται το πρόβλημά της. ΑΝ ο σκύλος σου ήταν καθαρόαιμος, από νόμιμο εκτροφέα, ενδεχομένως να μην είχε παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να αποκτήσεις σκυλάκι, μάθε τον σωστό τρόπο.
Παιδια δεν ειμαι ασχετη ειχα πολλα σκυλια στη ζωη μου.. Απλα ετυχε αυτο να εχει καποιο προβλημα..

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Αυτο λεω...παιδευεστε κ το κυριοτερο παιδευεται το σκυλι ποσο καιρο, τρέχοντας απτον ενα ασχετο στον αλλο, αρκούσε ενα γκουκλαρισμα ή ενα τφ στον ΠΚΣ οπως ειπε η Mareco!
Δεν λεω οτι εκανες λιγα...λεω οτι δεν εκανες αρκετα...κατα την ταπεινη μου αποψη...λεω οτι αφησες να σε φλομωσουν στις π@π#ρ!ες, εκτος κ αν εσυ φλομωνεις εμας, με αποτελεσμα το τελικο θυμα ναναι το σκυλι!
Δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ησασταν μαζι 24/7 κ προσπαθησες κ με ελισαβετιανα κ με φιμωτρα κ παλι ειχε προσβαση στο ποδι, ουτε ο χουντινι δλδ.
Οσον αφορα για το αν είναι μια χαρα μεχρι να σου κοψουν κ σενα την πατουσα κ να δεις πως ειναι σταληθεια δεν νομιζω πως ειναι δυνατον να το γνωριζεις αυτό!
Πως παιζει κ τρέχει? Αφου λες οπου πατε αμα πατε την εχεις αγκαλια...
Επειδη αυτο που λες εμενα με προσβαλει παρα πολυ σταματαω τη συζητηση εδω.. Δεν μπορεισ να ξερεις πως ειναι ο χαρακτηρας του δικου μου σκυλιου οτι και να λες οτι και να διαβαζεις. Για να λεω οτι το εσπαγε και οτι το ετρωγε παει να πει οτι λεω αληθεια δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα. Και για να τελειωνουμε με αυτο επειδη επισης δεν ξερεις ποσο βασανιζοταν το συγκεκριμενο σκυλι με το κομματι του ποδιου που του κοψαμε, δεν θελω να σχολιαζεις καν. Εγω το μονο που ηθελα ηταν καποια ατομα αν το εχουν ξαναδει να μου πουν τη γνωμη τους και οχι να με κατακρινουν. Αν θελω να κρινω τον εαυτο μου μην αγχωνεσαι το κανω και μονη μου, και πολυ πιο αυστηρα απο οτι το κανετε εσεις..

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Σωστά, γι αυτό είπα "κατά πάσα πιθανότητα" εννοώντας ότι αυξάνει τις πιθανότητες.

Επι της ουσίας. Κατερίνα, με μια πρόχειρη έρευνα, ίσως να χρειάζεσαι Πανεπιστημιακό γιατρό στην περίπτωσή σου. Έχεις τη δυνατότητα να έρθεις Αθήνα ή να την πας Θεσσαλονίκη τη μικρή;
Δυστυχως οχι αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση θα αναγκαστω να το κανω και αυτο.. Για μενα δεν ειναι απλα ενα σκυλι ειναι κατι παραπανω και θα κανω τα παντα γι αυτο.

• Like
Reactions: HolywoodBrn

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με την Πανεπιστημιακή κλινική στη Θεσσαλονίκη, τηλεφωνικά έστω! Να δεις αν υπάρχει κάποιος εξειδικευμένος κτηνίατρος. Μπορείτε για αρχή να στείλετε το φάκελο του σκύλου μόνο, σε συνεννόηση με την κτηνίατρό σου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Συμφωνώ. Η μπορείς να βρείς κτηνίατρο που να έχει συνεργασία με την κλινική στη Θεσσαλονίκη επίσης. Εγω αυτό έκανα. Συνήθως έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα Αθήνα, ίσως έρχονται και Πάτρα από Θεσσαλονίκη για να δουν συγκεκριμένα περιστατικά. Κάνε μια προσπάθεια.

Επίσης, υπάρχει πιστεύεις περίπτωση να είναι τροφική αλλεργία από το κοτόπουλο που ανέφερες;

• Like
Reactions: Serge and *Kiara*

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τα κόκερ είναι περίεργοι χαρακτήρες. Είναι δύστροπα σκυλιά και ο κόσμος ξεγελιέται από την όμορφη και ευγενική τους εμφάνιση. Εϊναι απρόβλεπτα σκυλιά και μπορεί να εκδηλώσουν ξαφνικά επιθετικότητα ακόμα και στα μέλη της οικογένιας. Επίσης αν δεν μένουν από μπαταρία, πράγμα δύσκολο, μπορεί πιο εύκολα να βγάλουν τέτοιες ανεπιθυμητες συμπεριφορες. Είχαμε δυο, δεν μιλάω θεωρητικά. Με το ένα είχαμε πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Δεν θα ξαναέπαιρνα κοκεράκι ποτέ. Δεν είναι κανόνας βέβαια. Σίγουρα υπάρχουν και αξιολατρευτα δείγματα αλλά δεν ξαναπαίρνω τέτοιο ρίσκο.
Μακάρι να βρεις σύντομα μια λύση για το πρόβλημά σας και να είναι το τελεφταίο που αντιμετωπίζετε.

• Like
Reactions: mareco

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Συμφωνώ. Η μπορείς να βρείς κτηνίατρο που να έχει συνεργασία με την κλινική στη Θεσσαλονίκη επίσης. Εγω αυτό έκανα. Συνήθως έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα Αθήνα, ίσως έρχονται και Πάτρα από Θεσσαλονίκη για να δουν συγκεκριμένα περιστατικά. Κάνε μια προσπάθεια.

Επίσης, υπάρχει πιστεύεις περίπτωση να είναι τροφική αλλεργία από το κοτόπουλο που ανέφερες;
Οχι δεν ειναι γιατι το εκανε και πριν το κοτοπουλο...

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Τα κόκερ είναι περίεργοι χαρακτήρες. Είναι δύστροπα σκυλιά και ο κόσμος ξεγελιέται από την όμορφη και ευγενική τους εμφάνιση. Εϊναι απρόβλεπτα σκυλιά και μπορεί να εκδηλώσουν ξαφνικά επιθετικότητα ακόμα και στα μέλη της οικογένιας. Επίσης αν δεν μένουν από μπαταρία, πράγμα δύσκολο, μπορεί πιο εύκολα να βγάλουν τέτοιες ανεπιθυμητες συμπεριφορες. Είχαμε δυο, δεν μιλάω θεωρητικά. Με το ένα είχαμε πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Δεν θα ξαναέπαιρνα κοκεράκι ποτέ. Δεν είναι κανόνας βέβαια. Σίγουρα υπάρχουν και αξιολατρευτα δείγματα αλλά δεν ξαναπαίρνω τέτοιο ρίσκο.
Μακάρι να βρεις σύντομα μια λύση για το πρόβλημά σας και να είναι το τελεφταίο που αντιμετωπίζετε.
Πιστευω να καταλαβαινεις τουλαχιστον εσυ που ειχες την ιδια ρατσα το ποσο δυσκολο εκανε, το ιδιο το σκυλι, την αναρωση του λογο του οτι ειναι τοσο δραστηριο και επιμονο. Εχεις δικαιο εκδηλωνει επιθετικοτητα αλλα το δικαιολογω και λιγο μετα απο ολα οσα εχει περασει.. Επισης κανεις δεν με πιστευει οτι ακομα και με φιμωτρο και με το καπελο εβρισκε τροπο να δαγκωσει το ποδι της. Ουτε η γιατρος με πιστευε μεχρι που το ειδε με τα ματια της.. Ειναι πολυ ευρηματικο και εξυπνο σκυλι...

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Κατερίνα το ένα μου σκυλάκι είναι κόκερ. Σύντομα δε θα βρίσκεται πλέον μαζί μας γιατί εκδήλωσε και εκείνο πρόβλημα υγείας δυστυχώς. Γι αυτό επιμένω ίσως λίγο παραπάνω από τους άλλους σε κάποια πράγματα...απο ενδιαφέρον και συμπάσχω μαζί σου επίσης. Είναι όντως πολύ ευρηματικά και έξυπνα σκυλιά. Δύστροπα επίσης αλλά και πολύ τρυφερά. ΠΑΡΑ πολύ τρυφερά με τους ανθρώπους τους. Μακάρι να βρείς άκρη και να είναι σύντομα πάλι μια υγιέστατη κοκερίνα :)

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Κατερίνα το ένα μου σκυλάκι είναι κόκερ. Σύντομα δε θα βρίσκεται πλέον μαζί μας γιατί εκδήλωσε και εκείνο πρόβλημα υγείας δυστυχώς. Γι αυτό επιμένω ίσως λίγο παραπάνω από τους άλλους σε κάποια πράγματα...απο ενδιαφέρον και συμπάσχω μαζί σου επίσης. Είναι όντως πολύ ευρηματικά και έξυπνα σκυλιά. Δύστροπα επίσης αλλά και πολύ τρυφερά. ΠΑΡΑ πολύ τρυφερά με τους ανθρώπους τους. Μακάρι να βρείς άκρη και να είναι σύντομα πάλι μια υγιέστατη κοκερίνα :)
Σε ευχαριστω πολυ αυτο ειναι το μονο που θελω να ειναι υγιεις... Και εχεις δικαιο ειναι πολυ τρυφερη και διχνει την αγαπη της με το δικο της τροπο...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μερικές παρατηρήσεις γιατί δεν έχω χρόνο:

1) Θεωρώ τουλάχιστον ΑΠΙΘΑΝΟ η Ελένη Μπουρδάκου να σου είπε ότι εκανε τεστ DNA και το σκυλί ειναι καθαρόαιμο. Επίσης αλλο το "μοιαζει με κοκερ καθαρόαιμο" και αλλο το "ειναι καθαρόαιμο". Η διαφορά ειναι πως το δεύτερο έχει pedigree, έγγραφο από τον κυνολογικό όμιλο της χώρας με τον γενεαλογικό χάρτη με αρκετές γενιές προγόνων να αναγράφονται όπου μπορείς να δεις με μελέτη τυχόν κληρονομικά προβλήματα κλπ. Δεν αναφέρονται τα παιδιά στην τροφή, που μπερδεύτηκες.
2) Θεμα διατροφής: αυτό που περιγράφεις είναι συχνότατο φαινόμενο σε περιπτώσεις τροφικών δυσανεξιών/αλλεργιων. Τώρα γιατι τρώει κοτόπουλο και ρύζι? Με ποια λογική αφού δεν έχει κάποιο θέμα γαστρεντερολογικό? Βρες μια καλή grain free ξηρά τροφή, γιατί και η ξηρά που του έδινες είναι μέτριας ποιότητας. Κάνε δοκιμές ποια θα μειώσει το πρόβλημα.
3) Όταν λες του επεσε το χρώμα στο κεφαλι, εννοείς το κουτί? ή απλά λερώθηκε στο μαλλι?
4) Δεν ξέρω ποια εκπαιδεύτρια λες ότι σας είδε κλπ αλλά έχε υπόψη ότι υπάρχει "εκπαιδεύτρια" στην πάτρα που το σκυλι της ίδιας έχει πρόβλημα εμμονικού δαγκώματος στο πόδι, οπότε πώς ακριβώς να σε συμβουλεύει αν ακόμα και το δικό της δεν μπορεί να κάνει καλα? Πρόσεξε λοιπόν που δίνεις εμπιστοσύνη.
Όπως το περιγράφεις, κατ' εμέ, μαλλον ξεκίνησε τροφική αλλεργία που συνέπεσε με τον τραυματισμό και την εν συνεχεία μείωση ώς και ανυπαρξία εκτόνωσης που ενέτεινε με τη σειρά του το πρόβλημα και το ανέβασε κλιμακα σε εμμονικό σύνδρομο.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
το ποδι της πώς ειναι τωρα; μια φωτογραφια του ακρωτηριασμενου;

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Σε ευχαριστω πολυ αυτο ειναι το μονο που θελω να ειναι υγιεις... Και εχεις δικαιο ειναι πολυ τρυφερη και διχνει την αγαπη της με το δικο της τροπο...
Λυπαμαι παρα πολυ για το σκυλακι σου και ξερω τι περνας. Ευχομαι να μπορουσε να γινει καλα!!

• Like
Reactions: HolywoodBrn

katerina- nala

Active Member
2 Ιουνίου 2015
34
9
35
Μερικές παρατηρήσεις γιατί δεν έχω χρόνο:

1) Θεωρώ τουλάχιστον ΑΠΙΘΑΝΟ η Ελένη Μπουρδάκου να σου είπε ότι εκανε τεστ DNA και το σκυλί ειναι καθαρόαιμο. Επίσης αλλο το "μοιαζει με κοκερ καθαρόαιμο" και αλλο το "ειναι καθαρόαιμο". Η διαφορά ειναι πως το δεύτερο έχει pedigree, έγγραφο από τον κυνολογικό όμιλο της χώρας με τον γενεαλογικό χάρτη με αρκετές γενιές προγόνων να αναγράφονται όπου μπορείς να δεις με μελέτη τυχόν κληρονομικά προβλήματα κλπ. Δεν αναφέρονται τα παιδιά στην τροφή, που μπερδεύτηκες.
2) Θεμα διατροφής: αυτό που περιγράφεις είναι συχνότατο φαινόμενο σε περιπτώσεις τροφικών δυσανεξιών/αλλεργιων. Τώρα γιατι τρώει κοτόπουλο και ρύζι? Με ποια λογική αφού δεν έχει κάποιο θέμα γαστρεντερολογικό? Βρες μια καλή grain free ξηρά τροφή, γιατί και η ξηρά που του έδινες είναι μέτριας ποιότητας. Κάνε δοκιμές ποια θα μειώσει το πρόβλημα.
3) Όταν λες του επεσε το χρώμα στο κεφαλι, εννοείς το κουτί? ή απλά λερώθηκε στο μαλλι?
4) Δεν ξέρω ποια εκπαιδεύτρια λες ότι σας είδε κλπ αλλά έχε υπόψη ότι υπάρχει "εκπαιδεύτρια" στην πάτρα που το σκυλι της ίδιας έχει πρόβλημα εμμονικού δαγκώματος στο πόδι, οπότε πώς ακριβώς να σε συμβουλεύει αν ακόμα και το δικό της δεν μπορεί να κάνει καλα? Πρόσεξε λοιπόν που δίνεις εμπιστοσύνη.
Όπως το περιγράφεις, κατ' εμέ, μαλλον ξεκίνησε τροφική αλλεργία που συνέπεσε με τον τραυματισμό και την εν συνεχεία μείωση ώς και ανυπαρξία εκτόνωσης που ενέτεινε με τη σειρά του το πρόβλημα και το ανέβασε κλιμακα σε εμμονικό σύνδρομο.
Το χρωμα της επεσε οχι το κουτι...