Το Dob, το Rot και 2 μούρες

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
όντως τον εχεις αδικησει!!!

να τον βαζεις συχνοτερα, μπας και εξιλεωθεις

κοιτα τι φατσας ειναι!!!!!:rolleyes:

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
όντως τον εχεις αδικησει!!!

να τον βαζεις συχνοτερα, μπας και εξιλεωθεις

κοιτα τι φατσας ειναι!!!!!:rolleyes:
Εντάξει, αφού επιμένεις.. :rolleyes: :p

25/12, με το δώρο του για τα Χριστούγεννα (ναι,ναι,κοτοπουλάκι από τα jumbo είναι, τόση χαρά που έκανε.. :rolleyes:)

• Like
Reactions: l.Kyveli

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
μα με το σταγονόμετρο?????

τον καναπέ ποιος τον δοκιμασε????
Μα τι αυτιά εχει???? είναι η πρωτη φώτο που μπορουμε να τον δουμε κανονικά ε....

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Έστειλα ξανά mail στη φιλοζωϊκή, δεν μου έχουν απαντήσει από χθες.. Μα το θέμα Ojeriza είναι ότι αυτή πιστεύει και δηλώνει πώς είναι φιλόζωη. Να σας πω επίσης ότι μου είχε πει κάποια στιγμή "Σε λίγο καιρό θα σύρουν τα δικά μου, οπότε τα δικά σου για κανα μήνα να τα κρατήσεις δεμένα". Τι λε ρε Καραμήτρο;;

Βγήκαμε με τον Άιζακ το πρωί που λέτε να δουλέψουμε λίγο.. Κι έσκασε μια γάτα.. Κι ο Άιζακ φυσικά κόλλησε, αλλά μ'άρεσε το αποτέλεσμα.

Και εγώ δηλώνω ότι είμαι Αστροναύτης , είμαι όμως?
Τέσπα γι'αυτό σαν λαός δεν πάμε πουθενά! Γεμίσαμε...."γειτόνους"!
ΥΓ: Φτου φτου σκόρδα για τον κούκλο σου και μπράβο σας που είστε....ολόκληροι με τα υπέροχα αυτάκια σας και την ουρίτσα σας! ;) :D

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
μα με το σταγονόμετρο?????

τον καναπέ ποιος τον δοκιμασε????
Μα τι αυτιά εχει???? είναι η πρωτη φώτο που μπορουμε να τον δουμε κανονικά ε....
Ε τώρα δε φταίω εγώ.. Ο Ίγκυ τον δοκίμασε.. :oops: Κι αυτό που βλέπεις είναι μόνο η αρχή,αν δεις πώς είναι σήμερα ο καναπές θα φρικάρεις, σε κανα 2μηνο θα πρέπει να τους πάρουμε καινούργιο :mad: (ο καναπές είναι δικός τους, δεν κάθονται άνθρωποι. κι είναι έξω στην βεράντα, εμείς πίνουμε τον καφέ μας κι αυτοί κοιμούνται, βλέπουν και θάλασσα,τρελές ξάπλες)
Τα αυτιά είναι αεροπλανικά, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα (αν δεις στο βίντεο πάντως το αναφέρουμε, είναι σήμα-κατατεθέν τα αυτιά του). Αν τα κουνήσει καμιά μέρα παραπάνω θα βρεθεί Ντουμπάι :p
Άντε,βάζω κι αυτή και πάω να ξαπλώσω με τα παιδιά μου να δω τηλεόραση -αν μου έχουν αφήσει χώρο :mad:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χαχαχα να μην πας στον καναπέ τους... να κατσεις στη γωνιά σου!!!

Καλά τα αυτιά οντως τα σπάνε! Χαλάλι τους ο καναπές... μακάρι να ειχα και εγώ διαλυμένο καναπέ με τόσο καλότροπο και αξιολατρευτα μουσουδια.

Παω και εγω να μαζεψω τη μικρή που χαζευει στη βεράντα και τρέμει σαν κομπρεσερ από το κρύο.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Και εγώ δηλώνω ότι είμαι Αστροναύτης , είμαι όμως?
Τέσπα γι'αυτό σαν λαός δεν πάμε πουθενά! Γεμίσαμε...."γειτόνους"!
ΥΓ: Φτου φτου σκόρδα για τον κούκλο σου και μπράβο σας που είστε....ολόκληροι με τα υπέροχα αυτάκια σας και την ουρίτσα σας! ;) :D
:gafas2: Wooooooooowwwwwwww :p Να μου φέρεις φεγγαρόπετρα θέλω.. (θα το βάψω ξανθό)

Το τραγικό της υπόθεσης: Όταν τον πήραμε τον Άιζακ δεν απαγορευόταν (με τον καινούργιο νόμο -ο παλιός υπήρχε από το 199τόσο,αλλά άλλο αυτό) το κόψιμο και είχανε λυσσάξει όλοι γιατί δεν του τα κόβουμε. Αποτέλεσμα, στις βόλτες τον λένε από ημίαιμο ντόμπερμαν μέχρι γκέκα. Ναι,ναι, γκέκα.. :rolleyes:

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
:gafas2: Wooooooooowwwwwwww :p Να μου φέρεις φεγγαρόπετρα θέλω.. (θα το βάψω ξανθό)

Το τραγικό της υπόθεσης: Όταν τον πήραμε τον Άιζακ δεν απαγορευόταν (με τον καινούργιο νόμο -ο παλιός υπήρχε από το 199τόσο,αλλά άλλο αυτό) το κόψιμο και είχανε λυσσάξει όλοι γιατί δεν του τα κόβουμε. Αποτέλεσμα, στις βόλτες τον λένε από ημίαιμο ντόμπερμαν μέχρι γκέκα. Ναι,ναι, γκέκα.. :rolleyes:
...χαχαχα καλόοοο...
Όχι όχι είναι πανέμορφος και με την ουρίτσα και τα αυτάκια του! Χίλια χρόνια να ζήσει και να είναι καλότυχος εύχομαι!
ΥΓ: ghelly άλλη φορά να αφήνεις το νίντζα μέσα και να βγαίνεις εσύ έξω στην βεράντα να τουρτουρίζεις μέσα στο κρύο :lol: :mad:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
...χαχαχα καλόοοο...
Όχι όχι είναι πανέμορφος και με την ουρίτσα και τα αυτάκια του! Χίλια χρόνια να ζήσει και να είναι καλότυχος εύχομαι!
ΥΓ: ghelly άλλη φορά να αφήνεις το νίντζα μέσα και να βγαίνεις εσύ έξω στην βεράντα να τουρτουρίζεις μέσα στο κρύο :lol: :mad:
Μη με συγχύζεις και καταχραστώ το θρεντ της Anniegr αλλά παλι εξω βγήκε το σκατοσκυλο να χαζεψει την κινηση και θα μπει παλι να με κοιτάει "μαμα, κοιτα... τουρτουριζω"

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
...χαχαχα καλόοοο...
Μη με συγχύζεις και καταχραστώ το θρεντ της Anniegr αλλά παλι εξω βγήκε το σκατοσκυλο να χαζεψει την κινηση και θα μπει παλι να με κοιτάει "μαμα, κοιτα... τουρτουριζω"
Ελεύθερα. Ακόμα εδώ είμαι,δεν έχει χώρο να κάτσω εκτός κι αν πιάσω πάτωμα :mad:
Άστον να λέει ghelly, αυτός μπορεί να έχει "πριγκηπόπουλο" κι εμείς μάλλον αλητάκια. Που μην θυμηθώ τι κάνουν όταν βρέχει και τους κλειδαμπαρώνω :mad: Και που να μην μετρήσω τις τρύπες στον κήπο.. :mad: Γουρουνόσκυλα. Αναίσθητα παιδιά.
Και το κρύο δεν είναι τίποτα.. Έλα τώρα αυτούς να τους καθαρίσεις για να τους βάλεις μέσα..

• Like
Reactions: l.Kyveli

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εχω ενα ωραίο πλυστικό για το αμάξι!!! αν ενδιαφερεσαι να στο στείλω!!!

Αν σκαβετε τρύπες ομως ελάτε και κατα δω γιατι εχω ξεμεσιαστεί να ανοιγω τρύπες στον κηπο, η ερμη!

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
εχω ενα ωραίο πλυστικό για το αμάξι!!! αν ενδιαφερεσαι να στο στείλω!!!

Αν σκαβετε τρύπες ομως ελάτε και κατα δω γιατι εχω ξεμεσιαστεί να ανοιγω τρύπες στον κηπο, η ερμη!
Ghelly σου στέλνω 2 μέρες τον Ίγκυ να στο σκάψει και άλλες 2 τον Άιζακ να στο "ποτίσει". Αλλά ρισκάρεις να μείνεις χωρίς πρασινάδα, στο λέω από τώρα να είσαι ενήμερη [-X

χαχαχαχαχαααα!
:oops::oops:

Ο Σίχαμας..

Άι άι άι (χαρά είναι αυτό), αύριο μεθαύριο θα πάρω επιτέλους καταψύκτη να ησυχάσω με τα πήγαινε έλα στη Βαρβάκειο \\:D/

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Τι παρουσιασάρα ήταν αυτή?! Τι τέλειο βίντεο? Τι υπέροχη οικογένεια?! Φτου σας ρε παιδί μου!!

Και πραγματικά, Iggy κανείς, πλάκα μου κάνετε? Πριν τα διαβάσω ήμουν έτοιμη να πετάξω 80 καρδούλες με την πάρτη του αλλά είπα να κρατηθώ! Τώρα που είδα τις απαντήσεις, το μόνο που έχω να πω είναι: Iggy δαγκωτό φίλε!!!

Btw, 3 γάτους με σαμαράκια και φλέξι all summer long για πολλάααα πολλά χρόνια εδώ (οικογενειακώς), πού είναι το περίεργο, δεν σας καταλαβαίνω???!!!

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Άστον να λέει ghelly, αυτός μπορεί να έχει "πριγκηπόπουλο" κι εμείς μάλλον αλητάκια.
Τι έχει αυτός? Πριγκηπόπουλο? Χοχοχοχο ας γελάσω πρωτευουσιάνικα! :lol:
Σκανδαλιάρης μέχρι αηδίας και ο δικός μου αλλά έλα που ο μπαμπάς του έχει αδυναμία και δεν τον μαλώνει (σχεδόν μην τα ισοπεδώσουμε και όλα) ποτέ! :p
Αν ψάχνεις το παραμύθι πάντως με τα....4 γουρουνάκια (ήταν 3 αλλά εσύ έχεις ήδη) ευχαρίστως να σου στείλω και τον Μάρκο.
Iggy Pop :lol:

whisper

Member
2 Φεβρουαρίου 2014
24
1
Να τα χαίρεσαι τα φιλαράκια σου και τα 4 ... :) ... Να ειναι γερά και να σου χαρίζουν χαμόγελα!

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Μεγειά το look του forum (πάνω που το συνήθισα το προηγούμενο..)

Estranged, επιτέλους δικαίωση! Ο Iggy χάνει λίγο στις φωτογραφίες, γι'αυτό.. Να μην κρατιέσαι με τις καρδούλες, ψοφάει για κάτι τέτοια -ζητείται χαϊδευτής για μερική απασχόληση :p
Βλέπω ένα μικρό μπέρδεμα τελευταία, η Σεσίλια (επειδή ίσως έζησε με τον Άιζακ) όταν ακούει γαβγίσματα τρέχει να δει τι γίνεται, η Σιέρα (η μαύρη μας) σ'ακολουθεί παντού και γλύφει το χέρι σου σαν σκύλος.. Ο δε Κοντός πηδάει σαν τη γάτα.. Κάτι πάει στραβά σ'αυτό το σπίτι.. o_O

Whisper, σ'ευχαριστούμε οικογενειακώς!

Ojeriza συνεχίζεις,ε..;; Πρωτευουσιάνικα..;; Εμείς τι..;; Οι χωριάτες;;;;;;; :D (Που μακάρι να'μασταν στο χωριό μας τώρα). Τι γουρούνια είναι αυτά, χθες στην βροχή τους κλείδωσα μέσα γιατί ο Iggy τσαλαβουτούσε στις λάσπες (επίσης κυνηγάει το νερό από το λούκι :rolleyes:).

Και να μεταδώσω και extra νέα: Είχαμε ραντεβού χθες με την ομοιοπαθητικό και αρχίζουμε θεραπεία για τη μικρή (η οποία -αν είναι δυνατόν- μάλλον έπαθε θλάση, όλα τα'χε η Μαριωρή..) Νιώθω αισιόδοξη πάντως.. :)

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Anniegr ε τι να κάνω μωρέ? :D
Ο δικός μου (ο χωριάτης) μόνο πριγκηπόπουλο δεν τον λες! χαχα
Τέσπα ας μην συνεχίσω να σου χαλάω άλλο το νήμα του Προέδρου και των συμβούλων του!
Πάντως έχεις κάνει δυναμική είσοδο με πλούσιες και υπέροχες φωτογραφιές!
Happy Family! :cool:

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Anniegr ε τι να κάνω μωρέ? :D
Ο δικός μου (ο χωριάτης) μόνο πριγκηπόπουλο δεν τον λες! χαχα
Τέσπα ας μην συνεχίσω να σου χαλάω άλλο το νήμα του Προέδρου και των συμβούλων του!
Πάντως έχεις κάνει δυναμική είσοδο με πλούσιες και υπέροχες φωτογραφιές!
Happy Family! :cool:
Να με συμπαθάς, δεν μου το χαλάς καθόλου. Μας αρέσει να μιλάμε με έτερα γουρουνόσκυλα.

Happy Family αυτά, Χάπι family ώρες ώρες για μένα.. :confused: