Α,το έχω αδικήσει το παιδί μου.. Κοίτα εδώ μια φάτσα:Με τετοιες φωτογραφίες, μετά μη λες γιατι δεν λέει κανεις για τον Ιggy!!! *agapoylas**agapoylas*

Α,το έχω αδικήσει το παιδί μου.. Κοίτα εδώ μια φάτσα:Με τετοιες φωτογραφίες, μετά μη λες γιατι δεν λέει κανεις για τον Ιggy!!! *agapoylas**agapoylas*
Εντάξει, αφού επιμένεις..όντως τον εχεις αδικησει!!!
να τον βαζεις συχνοτερα, μπας και εξιλεωθεις
κοιτα τι φατσας ειναι!!!!!![]()
Και εγώ δηλώνω ότι είμαι Αστροναύτης , είμαι όμως?Έστειλα ξανά mail στη φιλοζωϊκή, δεν μου έχουν απαντήσει από χθες.. Μα το θέμα Ojeriza είναι ότι αυτή πιστεύει και δηλώνει πώς είναι φιλόζωη. Να σας πω επίσης ότι μου είχε πει κάποια στιγμή "Σε λίγο καιρό θα σύρουν τα δικά μου, οπότε τα δικά σου για κανα μήνα να τα κρατήσεις δεμένα". Τι λε ρε Καραμήτρο;;
Βγήκαμε με τον Άιζακ το πρωί που λέτε να δουλέψουμε λίγο.. Κι έσκασε μια γάτα.. Κι ο Άιζακ φυσικά κόλλησε, αλλά μ'άρεσε το αποτέλεσμα.
![]()
Ε τώρα δε φταίω εγώ.. Ο Ίγκυ τον δοκίμασε..μα με το σταγονόμετρο?????
τον καναπέ ποιος τον δοκιμασε????
Μα τι αυτιά εχει???? είναι η πρωτη φώτο που μπορουμε να τον δουμε κανονικά ε....
:gafas2: WooooooooowwwwwwwwΚαι εγώ δηλώνω ότι είμαι Αστροναύτης , είμαι όμως?
Τέσπα γι'αυτό σαν λαός δεν πάμε πουθενά! Γεμίσαμε...."γειτόνους"!
ΥΓ: Φτου φτου σκόρδα για τον κούκλο σου και μπράβο σας που είστε....ολόκληροι με τα υπέροχα αυτάκια σας και την ουρίτσα σας!![]()
![]()
...χαχαχα καλόοοο...:gafas2: WooooooooowwwwwwwwΝα μου φέρεις φεγγαρόπετρα θέλω.. (θα το βάψω ξανθό)
Το τραγικό της υπόθεσης: Όταν τον πήραμε τον Άιζακ δεν απαγορευόταν (με τον καινούργιο νόμο -ο παλιός υπήρχε από το 199τόσο,αλλά άλλο αυτό) το κόψιμο και είχανε λυσσάξει όλοι γιατί δεν του τα κόβουμε. Αποτέλεσμα, στις βόλτες τον λένε από ημίαιμο ντόμπερμαν μέχρι γκέκα. Ναι,ναι, γκέκα..![]()
Μη με συγχύζεις και καταχραστώ το θρεντ της Anniegr αλλά παλι εξω βγήκε το σκατοσκυλο να χαζεψει την κινηση και θα μπει παλι να με κοιτάει "μαμα, κοιτα... τουρτουριζω"...χαχαχα καλόοοο...
Όχι όχι είναι πανέμορφος και με την ουρίτσα και τα αυτάκια του! Χίλια χρόνια να ζήσει και να είναι καλότυχος εύχομαι!
ΥΓ: ghelly άλλη φορά να αφήνεις το νίντζα μέσα και να βγαίνεις εσύ έξω στην βεράντα να τουρτουρίζεις μέσα στο κρύο :lol:![]()
...χαχαχα καλόοοο...
Όχι όχι είναι πανέμορφος και με την ουρίτσα και τα αυτάκια του! Χίλια χρόνια να ζήσει και να είναι καλότυχος εύχομαι!
ΥΓ: ghelly άλλη φορά να αφήνεις το νίντζα μέσα και να βγαίνεις εσύ έξω στην βεράντα να τουρτουρίζεις μέσα στο κρύο :lol:![]()
Ελεύθερα. Ακόμα εδώ είμαι,δεν έχει χώρο να κάτσω εκτός κι αν πιάσω πάτωμαΜη με συγχύζεις και καταχραστώ το θρεντ της Anniegr αλλά παλι εξω βγήκε το σκατοσκυλο να χαζεψει την κινηση και θα μπει παλι να με κοιτάει "μαμα, κοιτα... τουρτουριζω"
χαχαχαχαχαααα!Την ταυτότητα δεν θέλετε να ξέρετε πού την βρήκα. Ο Ίγκυ την είχε φάει πάντως, με αποδείξεις.
Ghelly σου στέλνω 2 μέρες τον Ίγκυ να στο σκάψει και άλλες 2 τον Άιζακ να στο "ποτίσει". Αλλά ρισκάρεις να μείνεις χωρίς πρασινάδα, στο λέω από τώρα να είσαι ενήμερη [-Xεχω ενα ωραίο πλυστικό για το αμάξι!!! αν ενδιαφερεσαι να στο στείλω!!!
Αν σκαβετε τρύπες ομως ελάτε και κατα δω γιατι εχω ξεμεσιαστεί να ανοιγω τρύπες στον κηπο, η ερμη!
χαχαχαχαχαααα!
Τι έχει αυτός? Πριγκηπόπουλο? Χοχοχοχο ας γελάσω πρωτευουσιάνικα! :lol:Άστον να λέει ghelly, αυτός μπορεί να έχει "πριγκηπόπουλο" κι εμείς μάλλον αλητάκια.
Να με συμπαθάς, δεν μου το χαλάς καθόλου. Μας αρέσει να μιλάμε με έτερα γουρουνόσκυλα.Anniegr ε τι να κάνω μωρέ?
Ο δικός μου (ο χωριάτης) μόνο πριγκηπόπουλο δεν τον λες! χαχα
Τέσπα ας μην συνεχίσω να σου χαλάω άλλο το νήμα του Προέδρου και των συμβούλων του!
Πάντως έχεις κάνει δυναμική είσοδο με πλούσιες και υπέροχες φωτογραφιές!
Happy Family!![]()