Το Dob, το Rot και 2 μούρες

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Χθες είχαμε pj party. Ο μόνος τρόπος να ησυχάσει το κεφάλι μου απ'τα κουνούπια.. (γεμίσαμε από τώρα)
Και τώρα σας έχω ένα κουίζ..
Πόσα σκυλιά βλέπετε στην φώτο;

• Like
Reactions: l.Kyveli

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Τέσσερα ολόκληρα..

Πίσω και δεξιά από τον Iggy είναι κι ο Κοντός.. Και το ξέρω γιατί έβγαλα την φώτο, ένα με το κάλυμμα κι ούτε φαίνεται.

(Δεξιά όπως το βλέπουμε γιατί είμαι και λίγο σκόρδο-κρεμμύδι)

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Έχω κάνει την εικόνα στον υπολογιστή ζουμ που δεν πάει άλλο και ο ρουφιάνος δ-ε-ν φαί-νε-ται. Αφού κάποια στιγμή τον έψαχνα κι ήταν απέναντι πάνω στον καναπέ κουλουριασμένος, ο Άιζακ φαινόταν (ίσως και λόγω όγκου), αυτός ο κερατάς τίποτα. Παιδιά, χάνω τα σκυλιά μπροστά απ'τα μάτια μου εδώ μέσα, έπρεπε να πάρω χρωματιστό καναπέ :cautious: Σήμερα θα του φορέσω το φωσφορίζον κολάρο μην τον πατήσω κατά λάθος. (y)

popintoperman

Member
23 Απριλίου 2014
14
1
36
ντοπερμαναρα ειναι σε λιγο καιρο το περιμενω και εχω να σκασει μυτη αλλα το προτιμω μαυρο η μαμα ειναι καφε και ο μπαμπας μαυρος πολυ ομορφο

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
ντοπερμαναρα ειναι σε λιγο καιρο το περιμενω και εχω να σκασει μυτη αλλα το προτιμω μαυρο η μαμα ειναι καφε και ο μπαμπας μαυρος πολυ ομορφο
Είναι το μανάρι μου.. (ελάτε να ανοίξουμε κουβέντα για τον Άιζακ να μην τελειώσουμε ποτέ :love:)
Εσύ από πού το περιμένεις; (Κι εμάς ο μπαμπάς καφέ κι η μαμά μαύρη, όλα μαύρα τα έβγαλε :LOL:)

popintoperman

Member
23 Απριλίου 2014
14
1
36
εγω το περιμενω απο φιλο του αραβωνιαστικου μου που εχει το ζευγαρι ελπιζω να κανει πολλα μαυρα για να μπορεσω να παρω το καλυτερο ντοπερμαναρες εχω τρελαθει με την αναμονη

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
εγω το περιμενω απο φιλο του αραβωνιαστικου μου που εχει το ζευγαρι ελπιζω να κανει πολλα μαυρα για να μπορεσω να παρω το καλυτερο ντοπερμαναρες εχω τρελαθει με την αναμονη
Το εκτροφείο πώς λέγεται; Παίζει να τον δούμε στην έκθεση δηλαδή; :)

popintoperman

Member
23 Απριλίου 2014
14
1
36
δεν ξερω αν ειναι εκτροφειο ξερω μονο οτι εχει το ζευγαρι και ενα ακομα θυληκο και εχει παει και σε εκθεσεις δεν ξερω την διαφορα για εκτροφειο συγνωμη

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
δεν ξερω αν ειναι εκτροφειο ξερω μονο οτι εχει το ζευγαρι και ενα ακομα θυληκο και εχει παει και σε εκθεσεις δεν ξερω την διαφορα για εκτροφειο συγνωμη
Α! Οπότε κατεβαίνει! Οπότε μπορεί και να τον ξέρουμε! Μάθε το όνομα της δικιάς του και πες το μας να την δούμε ;)

popintoperman

Member
23 Απριλίου 2014
14
1
36
θα πω στον αντρα μου να τον παρει τηλεφωνο μολις τελειωσει την δουλεια ελπιζω μεχρι τοτε να εχω μαθει πως δουλευει και το φορουμ

• Like
Reactions: Anniegr

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Λοιπόν, μετά την έκθεση που πήγε πολύ καλά και για τα 2 "παιδιά" μας -ο Μάκης μόνο τσαντίστηκε με τα ροτβάιλερ γιατί παίζαμε μαζί με την αδερφή μας (θηρία και οι 2) κόντρα με κάποια πιο μικράκια και διάλεξε αυτήν ο κριτής και όχι εμάς (κι εγώ λέω "κλάιν μάιν", very promising βγήκαμε, για μωρό ούτε 6 μηνών μιλάμε) -ο δε Αιζακίδης πήρε RCAC (φτου το παλικάρι μου, φαντάσου και να είχαμε την κατάλληλη εμπειρία), πλακώσαμε τις προπονήσεις στον τρελό για να φτιάξει σώμα. Τουτέστιν, 2 φορές την ημέρα 30λεπτη βόλτα. Όπου ο Άιζακ φοράει στηθόλουρο και μας σέρνει στις ανηφόρες του χωριού (στις κατηφόρες του΄χει ήδη βγει η γλώσσα ευτυχώς, αν αποκτήσει αντοχή στο μέλλον θα πηγαίνει με δίπλα, δεν το ρισκάρω). Για την ιστορία, όταν τον βγάζω εγώ μόνη μου έχω το στηθόλουρο στο χέρι και το κολάρο με οδηγό περασμένο στη μέση μου, γιατί 50 κιλά δεν του είναι και τίποτα :rolleyes:
Χθες βγήκαμε μαζί με τον Μάκη, ο οποίος είναι και 80 κιλά:

...Και ξανά προς τη δόξα τραβά...
Να ζητήσω συγγνώμη από τους κατοίκους του χωριού γιατί αναστατώνονται όλα τα σκυλιά στο πέρασμά μας, υπομονή μέχρι να φύγουμε :p

• Like
Reactions: manolo and ioanna a

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Από τα σπίτια του χωριού, το 50% έχουν σκυλιά.
(Από αυτούς το 95% έχει από 3 και πάνω)
Από αυτό το 50% λοιπόν, μόνο 3 είμαστε που τα βγάζουμε βόλτα.
Δηλαδή, είμαστε η ντροπή του χωριού :oops::oops::oops:

Το μόνο κακό είναι ότι τώρα που άρχισε ο Άιζακ το "τράβα" (μας βλέπουν και γελάνε :oops: -με μένα δηλαδή [και κάποιοι στάνταρ θα λένε "πού πα ρε κοπελιά με το θεριό που σε σέρνει;;;" :confused:] ) δεν μπορώ να βγαίνω με τα 3 μαζί για να μην μάθουν όλα να τραβάνε. Υπολογίστε το σε ώρες όλο αυτό :confused:
Αλλά τον Ιούνιο σας προ(σ)καλώ να πιάσετε τα μπράτσα μου :ROFLMAO:

• Like
Reactions: manolo

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Α,πού να τον δεις να περπατάει καμαρωτός όπως συνήθως.. Κοίτα εδώ να ψαρώσεις:

σκεφτόμουν κάποια στιγμη στη ζωή μου να έπαιρνα ενα ντομπερμαν.... με έψησες .
να τον χαίρεσαι, κουκλαρος!

• Like
Reactions: Anniegr

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Τα Ντόμπερμαν τα λατρεύω τόσο πολύ που να με πλήρωναν για εκτροφή δεν θα μπορούσα να κάνω, πονάει η ψυχή μου όταν τα βλέπω σε άσχετους. Είναι δύσκολα σκυλιά, αλλά αν τα κερδίσεις .. δεν μπορώ να τα περιγράψω. Πάρτε κι άλλη μία με τον καραγκιόζη μου:

Αυτό που βλέπετε επάνω στον Άιζακ και σκορπισμένο παντού, είναι δουλειά αυτουνού: