Τραυματισμένο νύχι

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μωρέ εσύ έχεις και τις γνώσεις, εγώ αποκλείεται να το έκοβα μόνη μου οπως έκανες εσύ. Ναι θα τον πάω να το κόψει γιατί μου φαίνεται απλά ταλαιπωρείται έτσι. Αλλά ρε γμτ πάλι νάρκωση.
Εαν δεν το βγαλεις, μπορει να τον πονεσει για πολυ καιρο ακομα, μεχρι καποια στιγμη να ¨πεσει" μονο του.
Καλητερα να "φαει"¨μια ναρκοση ακομα και να βγει- σε 2-3 μερες θα εχει κανει "καρπαλο" και δεν θα τον ποναει πια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Εαν δεν το βγαλεις, μπορει να τον πονεσει για πολυ καιρο ακομα, μεχρι καποια στιγμη να ¨πεσει" μονο του.
Καλητερα να "φαει"¨μια ναρκοση ακομα και να βγει- σε 2-3 μερες θα εχει κανει "καρπαλο" και δεν θα τον ποναει πια.
Έτσι ακριβώς μου είπε και η γιατρός. Σε ευχαριστώ πολύ!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εννοειται!
Αλλα και παλι θεωρω καλυτερα να το βγαλει το μισοσπασμενο νυχι- παρα να το εχει εκει να ¨"κρεμεται" και να τον ποναει συνεχος, οταν το χτυπησει με της κατσικιες του.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.942
20.355
Αλλωστε τι νόημα έχει βρε παιδί μου, να κρέμεται εκεί ένα μισοσπασμένο νύχι; Υπάρχει περίπτωση να ξανακολλήσει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.942
20.355
Σιγά μην προσέξει κανείς, κενό από νύχι. Και όλα να έλειπαν, κανένας δεν θα το πρόσεχε.
Ο Σωτηράκης που το 'χε τραυματίσει κάποτε, και μάλιστα στο κομμάτι προς την βάση, που δεν φαινόταν, το κόψαμε σύριζα, για να μην το ακουμπάει καν πουθενά και τον πονάει. Και μια χαρά γρήγορα ανάρρωσε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Έχουμε την πεθαρά εδώ αλλά θα την πάω άλλη μέρα πάπις. Αν εννοείς σκυλίσιες βουτιές

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μας εχει τύχει πάντως περιπτωση που ο κτηνίατρος έκρινε οτι ήταν καλύτερα να το αφήσουμε να πέσει απο μονο του. Δεν του πατούσε για μερικες μέρες και οι πιθανότητες μόλυνσης ήταν μικρότερες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Μας εχει τύχει πάντως περιπτωση που ο κτηνίατρος έκρινε οτι ήταν καλύτερα να το αφήσουμε να πέσει απο μονο του. Δεν του πατούσε για μερικες μέρες και οι πιθανότητες μόλυνσης ήταν μικρότερες.
Εμείς τον πήγαμε σήμερα στην γιατρό και με πολύ ελαφριά νάρκωση το έκοψε το σπασμένο, είχε σπάσει πάνω στην ρίζα, είχε νεκρωθεί το νύχι, ούτε αίμα δεν βγήκε!
Του έκοψε και τα υπόλοιπα νύχια και τα μάτωσε όλα!!!! Και το είπα εγώ ότι είναι η μήτρα τόσο χαμηλά και δεν θέλουν κόψιμο αλλά τα καυτηρίασε μετά.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Απαράδεκτο για μενα να ματωνουν στο κόψιμο.
Και ΟΛΑ?? Ενταξι να γινεται σε ενα, οταν ειναι μαυρο και οντος πολυ πιο μακρυ απο οτι θα περιμενε κανεις.
Και σε σκυλο σε ηρεμηση?? Και για μενα απαραδεκτο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Αφήστε τόση αγωνία στο μανικιούρ ούτε για μένα δεν έζησα ποτέ!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τι απαράδεκτο; Τα μαύρα νύχια είναι πολύ δύσκολα στο κόψιμο και πας στα τυφλά. Όταν όμως έχεις οδηγό το πρώτο που μάτωσε θα πρέπει να κόψεις πιο χαμηλά στο επόμενο. Απλή λογική και απλές βασικές γνώσεις. Εκτός και αν το έκανε σκόπιμα για να ανεβάσει τη μήτρα ψηλότερα με αυτό τον τρόπο, αφού τα καυτηρίασε όπως λες.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ειναι πιο δυσκολο αλλα πας προσεκτικα εστω...τοσα χρονια που ο δικος μου εχει μαυρα νυχια, ουτε μια φορα δε του τα χουν ματωσει. Και μαλιστα προσφατως αρχισα να τα κοβω μονη μου.
Αν το κανε επιτηδες αλλαζει το πραγμα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD