Τριχόπτωση μίνι πίνσερ

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι, το ξέρω ότι και η βαζελίνη είναι κι αυτή αντίστοιχης προέλευσης, απλά γενικά θέλω να είμαι πάντα προσεκτικός σε τέτοια ζητήματα!;)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Foibos,αρχισε να μαθαινεις επιτελους,κανεις ωρες ωρες να μην πω πως.:):(:D:mad::p:confused::eek:
Το λαδι αυτο χρησημοποιηται μεχρι και σε νοσοκομεια,απολυμαινει ολα τα χειρουργικα εργαλεια,σταφυλοκοκο,μυκητες,λυσσα,τυφο,κολοβακτηρια,τα σκοτωνει σε 1λεπτο,τσιμπηματα
απο μελισσες,κουνουπια,μπορουν ακομη και 2χρονα μωρα να το πιουν,σκυλια ετσι και αλλιως,ειναι καλο αν εχεις ξυνιλες,στομαχικα προβληματα,κ.α πολλα, και διαφορα αλλα μικροβια,με το πετρελαιο δεν εχει καμια σχεση,ειναι περισσοτερο φυτικο,ειναι δερματολογικα ελεγμενο υπαρχει απο το 1904,δεν μολυνει το νερο,εχει PH 8-8,5,οι Γερμανοι το λενε και ασπρο λαδι,και το βαζουν ακομη και σε σαλατες,που τα βρηκες τα πετρελαια?
Για οσους ξερουν Γερμανικα,Hundekrankheiten
" . . . teile Ihnen den weiteren Fortgang der Behandlung meiner Hunde gegen Haarausfall als Folge einer Flohallergie mit Ihrem Ballistol mit. Die Entzündungen der haarlosen Hautstellen sind völlig abgeklungen, Haare wachsen langsam nach. Das apathische Verhalten ist normalisiert, nach drei Wochen sind die Entzündungen völlig abgeklungen, auch die Haare an der Innenseite der Hinterkeule und das Rückenhaar ist völlig nachgewachsen. Die Behandlung mit Ballistol war also erfolgreich, ich danke Ihnen sehr herzlich für die telefonische Unterstützung ...“
Reinhold Hessler, Karlsruhe, 25.11.1975

Παρτε και το λινκ,και να το εχετε ολοι στο σπιτι,κανει καλο.
http://www.ballistol-shop.de/Ballistol-Story:_:40.html#Historie

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Είμαι περίεργος άνθρωπος...τι να κάνουμε...:D

Σε νοσοκομεία στην Ελλάδα, τουλάχιστον όσα γνωρίζω εγώ, δεν χρησομοποιείται κάτι τέτοιο ως ατισηπτικό, απολυμαντικό ή ότιδήποτε άλλο!

Ότι λέει το wikipedia για το ballistol:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ballistol

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν παιρνεις τα ελληνικα νοσοκομεια σαν παραδειγμααααααα,πρεπει να γνωρισεις και τον ιατρικο επισκεπτη μαλλον,και το τι πουλαει αυτος για απολυμανση,αυτος πουλαει και διακοπες στο Ντουμπαι,επισκεψη στην Λαπωνια και τετοια,εχω κατι φιλους γιατρους.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πίστεψε με....έχω αρκετά καλή γνώση του τι συμβαίνει στα Ελληνικά νοσοκομεία....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω στο λινκ που εβαλες αυτα διαβασα,τωρα τα αλλα που τα βρηκες?
One of its selling points is that it is not petro-chemical based, and uses biodegradable ingredients. It also advertises it has no carcinogens. Some other similar chemicals contain petro-chemicals which can pollute the environment if improperly handled, and can damage the 'seasoning' developed on the bore of a black-powder gun.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα πες μου τωρα οτι στην Βικι εκανες κλικ εκει που λεει οτι δεν εχει πετροχημικα?και σου εβγαλε αυτα για τα πετροχημικα?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Θα με τρελλανεις?εκει σου εξηγει τον ορισμο,και οχι οτι εχει το Balistol σχεση με το πετρελαιο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αφού λέει οτι το ballistrol βασίζεται σε ορυκτέλαια....

Εγώ απλά έβαλα μετά και τον ορισμό των ορυκτελαίων....

Aπό κει και πέρα, όπως και η βαζελίνη που είπε o harryf3, είναι πολλά τα παραπροιόντα διύλισης που χρησιμοποιούνται...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το ζητουμενο δεν ειναι να καλύψεις την τριχόπτωση, αλλά να ανακαλύψεις τον λόγο που την προκάλεσε.

Έχεις κάνει εξετάσεις για αλλεργίες?
Άπο ότι θυμάμαι ξύσμα είχατε πάρει..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κάτια, η περιπτωση που θυμασαι ηταν με αλωπεκία της Ηρας.
Η Ζηνα δεν ειχε ποτέ προβλημα με το τριχωμα.
Ξεχασα να αναφερω οτι ο γιατρος ειπε οτι για την ωρα δεν χρειαζεται να κοιταξουμε για αλλεργιες αλλά θα γινει αν χρειαστει.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τότε Άρη δεν χάνεις κάτι να της κάνεις έναν τέτοιον έλεγχο..;)
Επίσης τι σαμπουάν χρησιμοποιεί?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ΟΚ, θα το ζητησω απο τον κτηνιατρο να κανει τεστ.

Το σαμπουαν ειναι το Pet smoothies shampoo for dogs, coco bello.
αν και με σαμπουαν την Ζηνα την λουζουμε πολυ αραιά και την Ηρα την πηγαινω στο ποταμι.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η γυναικα μου την λουζει αλλά απο οτι ξερω δεν το αραιωνει.
Αλλα μαλλον δεν φταιει το σαμπουαν γιατι εχουμε να την λουσουμε μηνες με σαμπουαν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48