Τριχόπτωση μίνι πίνσερ

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν δεν έχεις κάνει σχετικά πρόσφατα μπάνιο την πινσερίνα σου, δεν νομίζω ο΄τι μπορεί να φταίει το σαμπουάν!

Πάντως εγώ θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή μερικές μέρς να δεις πως πάει, γιατί μπορεί να μην είναι τίποτα κι άδικα να ταλαιπωρηθεί το σκυλάκι!
Πιστεύω ότι κι ο κτηνίατρος έτσι όπως μας τα είπες νωριτερα, έχει στο μυαλό του να κάνει επιπλεόν εξετάσεις αν δείτε οτι δεν βελτιώνεται!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν συνελθει με το λαδι,τοτε ειναι θεραπεια και οχι καλυψη,πως λεμε πιες ενα τσαι κανει καλο,εσυ τι θα πεις?θελω να κανω ντε και καλα διαγνωση,στο τι προκαλεσε το κρυωμα?
Ακομα και εμεις οταν εχουμε μια αδιαθεσια δεν φαινετε μονο στο δερμα μας αλλα και στα μαλλια μας,και εκει μπορεις να βρεις πολλες ασθενειες,η τριχα ειναι κατι σαν σκουπιδοτενεκες του οργανισμου.
Για να το κανω πιο ανθρωπινο,ανθρωπος κακη διαθεση κακη ψυχολογια στρες=τριχοπτωση.
Λυσεις=καλο
σαμπουαν,μαλακτικο,μελια,γαλα,αυγα,αυτα δεν κανουμε εμεις?Και η βοηθαει η φαλακρα.
Και δεν πιστευω οτι υπαρχει γιατρος ο οποιος μπορει να βοηθησει,αν εννοεις αυτο,στην τυχη και μετα απο 1000 εξετασεις ισως.
Αλλα με δοκιμες δεν χανεις τιποτα,ουτε πιστευω οτι ειναι κατι που αν πας αργα στον γιατρο θα χασεις το σκυλι.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παρολο που εδειξα εντονα την ανησυχια μου στον γιατρο, επεμεινε ότι δεν είναι κατι ιδιαιτερο ή ανησυχητικο και όπως λεει ο Φοιβος ειπε να περιμενω.
Ηλια, θελω να πιστευω ότι εχεις δικιο.
Και παλι ευχαριστω.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η γυναικα μου την λουζει αλλά απο οτι ξερω δεν το αραιωνει.
Αλλα μαλλον δεν φταιει το σαμπουαν γιατι εχουμε να την λουσουμε μηνες με σαμπουαν.
Τότε ναι δεν φταίει αυτό..
Σκέψου και άλλα που μπορεί να την πειράζουν.., απο το φαγητό μέχρι κάτι στον αέρα..

Ο γιατρος θεωρησε ότι δεν υπαρχει δερματικο θεμα, αλλά ουτε και ορμονικο / θυρεοειδή γιατι θα υπηρχαν και αλλα συμπτωματα.
O γιατρός "θεώρησε" χωρίς να κάνει τις απαρέτητες εξετάσεις.. πως είπε και τι είπε.., δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.., ποσο μάλιστα να δίνει extra βιταμίνες χωρίς να γνωρίζει την ακριβής αιτία του προβλήματος..

Aρη το σωστό είναι να πάρεις και άλλη γνώμη..:)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Και ο ΄Αρης αυτή την εποχή μαδάει πολύ! Στην Κυριακάτικη βόλτα μας φορούσα ένα μαύρο πανωφόρι και η Μαρία (mareco) μου λέει κάποια στιγμή...από τρίχα κι εσείς μια χαρά τα πάτε βλέπω!...είχα γεμίσει άσπρες τριχουλίτσες...Και στις αρχές του καλοκαιριού περάσαμε κανένα μήνα με έντονη τριχόπτωση, όπου ο μικρός όπως και η Ζηνούλα σε κάποια σημεία είχε γίνει σχεδόν τελείως γουλί, φαινόταν το ροζουλί δερματάκι του. Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ, θα περάσει μόνο του. Και πέρασε! Μπάνιο με πολύ αραιωμένο σαπούνι-έτσι κι αλλιώς κάνει μία φορά το μήνα το πολύ, και από λάδι στο φαγητό του βάζω σησαμέλαιο ψυχρής έκθλιψης, όχι ελαιόλαδο γιατί θεωρείται βαρύ για τα σκυλιά και ειδικά για τα τόσο μικρόσωμα.
Κάνε λίγο υπομονή και...περαστικά σας:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παιδια, η τριχοπτωση της Ζηνας εχει προχωρησει αλλά υπαρχει σοβαρο φως στον οριζοντα.
Σε ολα τα σημεια απο οπου ξεκινησε η τριχοπτωση αρχισαν αν ξεφυτρωνουν άπειρες μικροσκοπικες μαυρες τριχουλες.
Στα καινουρια σημεια τριχοπτωσης δεν ξεκινησαν ακομα αλλά θελω να πιστευω οτι συντομα θα εμφανιστουν κι εκει.

Ηλια, Ballistol δεν βρηκα πουθενα, οπότε παρηγγειλα απο το γερμανικο ebay. Σχεδον τζαμπα το πουλανε οι Γερμανοι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.924
20.330
Μόνες τους έχουν αρχίσει να ξαναβγαίνουν ή της έδωσες/έβαλες κάτι τελικά;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μακάρι να ξεμπερδέψετε γρήγορα Άρη!
Από τον κτηνίατρο ξαναπεράσατε;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν εβαλα απολυτως τιποτα. Μονες τους βγαινουν, πολυ συμμετρικα και ομορφα.
Ξαναπηγα στον δικο μας τον γιατρο και μου ειπε ακριβως τα ιδια. Να μην ανησυχω δηλαδη και οτι θα ξαναβγουν ολες.
Σε αλλον στην Ξανθη δεν παω. Οχι πως ο δικος μας ειναι το μεγαλο αστερι, αλλά συγκριτικα με τους αλλους...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48