Τρόπος απόκτησης σκύλου και προβλήματα υγείας

τρόπος απόκτησης σκύλου και προβλήματα υγείας

  • ΗΜΙΑΙΜΟ / σοβαρά προβλήματα

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    93

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Τη Λήδα που είναι κοπρίτης δεν την έχουμε μεγάλο διάστημα (από το Νοέμβρη), πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο πρόβλημα το πουλάκι μου! Ο προηγούμενος σκύλος που είχαμε στην οικογένεια ήταν κόκερ από πετ σοπ και τα 15 χρόνια που έζησε μαζί μας δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας. Μόνο κάτι αρθριτικά, ψιλοκόφωση και καταράκτη τα τελευταία δύο χρόνια πριν πεθάνει αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό.
 


stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
43
chalkis
εγω δεν θα ψιφησω γιατι δεν εχω αλλα ρε παιδια οταν φτανει η ωρα κ χανεις το ζωο απο φυσικα ή οχι αιτια τι ψυχολογια ειναι αυτη. Μ επιασε ψιχοπλακωμα,σοβαρα!
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα δικα μου τωρινα σκυλια ειναι ολα απο "καλο εκτροφειο"- και μαλιστα απο το ιδιο.
Η πρωτη μου γαλλιδα ειχε ορισμενα προβληματα με την σπονδυλικη στηλη- τα οπιοα αντιμετοπισα με φαρμακα.
Αυτα παρουσιαστηκαν σε ηλικια 3.5 ετων- και ισως εφταιγα και εγω για αυτα, επειδη τοτε δεν ηξερα, οτι τα γαλλικα δεν πρεπει να κανουν πραγματα που καταπονουν της αρθρωσεις και την σπονδυλικη στηλη τους.
Πεθανε 9 ετων απο καρκινο στους πνευμονες.

Η MonaLisa ειναι 3 και κατι τωρα- και δεν εχει μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.
Η Cinderella einai 2.5 ετων και δεν εχει απολυτος κανενα προβλημα υγειας μεχρι τωρα.
Η Carmen, που ειναι Littermate της Cinderellas εχει πολλα σοβαρα προβληματα υγειας- αλλα δεν θα την πουλουσε ο εκτροφεας ΠΟΤΕ- απλα εμενα μου "εκατσε" οταν πεθανε ο εκτροφεας. Ηταν χειρουργημενη μετα απο προπτοση εντερου- και ειπαμε να την κανουμε καλα και να την δωσουμε μετα. Αλλα τελικα την αγαπησαμε και την κρατησαμε.
Η Carmen εχει γενικος μια "χαλαροτητα" σε ολα της. Παθαινει αρκετα συχνα προπτοση του τριτιου βλεφαρου (που μεχρι τωρα δεν χρεαιζοταν χειρουργηκη επεμβαση, αλλα επανατασσεται μηχανηκα και μπορει να μενει και για εβδωμαδες- ακομα και μηνες στην θεση του παλι).
Το μεγαλητερα της προβλημα ηταν η κακια της αναπνοη- χειρουργηθηκε πριν απο λιγες μηνες, επειδη παθαινε και κολλαψους τραχειας πια- και ειναι καλυτερα τωρα.
Δεν ξερω τι αλλο θα μας περιμενει με αυτην- αλλα υποπτευομαι πολλα!
 


michaela

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
56
0
Καβάλα
μποσερον ...απο εκτροφεα...παρα πολλα προβληματα υγειας..παρολα αυτα δεν μπορω να χρεωσω τον εκτροφεα μια που η εναρξη των προβληματων ηταν το καλαζαρ...αναθεματισμενες σκνιπες!

κοπροσκυλακι Λεων..κανενα απολυτως προβλημα υγειας μεχρι τα γεραματα...

κοπροσκυλακια 2 κ 3 ...ειναι μικρα ακομα ομως δεν εχουν το παραμικρο θεματακι..
 


Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν ξερω αν ψήφισα σωστα γιατι δεν ξερω αν το προβλημα που εχουμε μεχρι τωρα κατατάσσεται στα "σοβαρο" ή "λιγα προβληματα " !
O cisse εχει δυσπλασία και στα δυο ποδια στο ενα πολυ λιγο βασικα, για αυτο ψήφισα κ τα 2 απο πανω !!
 


christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Η Μάγκυ μας (γουέστι) από ΠΣ απίστευτα καλός χαρακτήρας, αλλά με δερματικά κατά καιρούς και κάποια προβλήματα όρασης. Το σπουδαιότερο είναι ότι ΔΕΝ έμαθε τίποτα σαν σκυλί αφού το πήραν μικρό από την τοκετομάδα. Έμαθε από μένα που δεν είμαι σκύλος!!
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγω τα κοριτσια μου, που ειναι ημιαιμες, τα πηρα απο το δρομο οταν ηταν μωρα πριν 10,5 και 7,5 χρονια αντιστοιχα. Ποτε δεν ειχαμε να χτυπησω ξυλο προβληματα υγειας αν εξαιρεσω την πυομητρα που επαθε η Λαρα και πηγαμε επειγοντως για στειρωση.