Τσουχτερά πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είναι καλό να φανταζόμαστε πάντως! Μπορούμε να ζούμε στη φαντασία μας εστω αυτά που δεν πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ εδώ. Και που ξέρεις κάποια μπορει και να! Ας πούμε εγώ φαντάζομαι να καταφέρω κάποια στιγμή να γίνω ικανή για δυναμικό σκύλο, αφού αυτοί με τραβάνε.

Σοβαρά τωρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Κάπως έτσι το σκεφτόμουν και για τώρα (στην απίθανη περίπτωση που) καθώς κονκάρδα δεν έχω λάβει ποτέ.

Lucas..

Active Member
13 Οκτωβρίου 2013
39
0
Ούτε εγώ είχα. Πήγα στον κτηνίατρο με το βιβλιάριο και μου έδωσε. Θεωρώ πως αν τη χάσω θα μου ξαναδώσει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
οριλις... σε αναγκη για αποδειξη θα εχεις το βιβλιαριο του σκυλου με σφραγιδα και υπογραφη κτηνιατρου...

φανταζομαι τωρα.. ( κι εχω μεγαλη φαντασια) σε περιπτωση που βγει τσαρκα ελεγχος για σκυλια... οσα φορανε την κονκαρδα δεν θα τα σταματουν... αυτα χωρις κονκαρδα θα σου γινεται ελεγχος... θα κοβεταιο πριστιμο... θα πηγαινεις με το βιβλιαριο και ολα καλα... θα ακυρωνουν το προστιμο..
φαντασια ε? ειδικα τωρα που δεν υπαρχει και δημοτικη αστυνομια....

Αν ελέγξουν ποτε, για να δουν κονκάρδα στο νιντζα, θα πρεπει να ξαπλώσουν στο πεζοδρόμιο!!!:p
Και εμας παντως που μας την εδωσε ο κτηνιατρος την κονκάρδα, καθεται αραχτη στην τσάντα με τα πράγματα της μικρης.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Η λύση στο πρόβλημα της χαμένης κονκάρδας, είναι...mariakala.

Δώστε παραγγελίες και βάλτε προκαταβολές, να αρχίσει η παραγωγή.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Λοιπόν... ξέθαψα τον κανονισμό της πολυκατοικίας μου, όπου γράφει:

Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε οριζόντια ιδιοκτησία ενός μικρού σκύλου (σαλονιού), μιας γάτας και δύο ωδικών πτηνών.

Όπερ σημαίνει, ότι με 2 σκύλους και 1 γάτα είμαι τυπικά παράνομη - σωστά;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Σωστά Βάσω...

Διώξε τη γάτα και είσαι εντάξει :p
Αυτή δεν φεύγει - εκπαιδεύει τους σκύλους. :D

έχεις δύο ωδικά πτηνα?
Oύτε καν πλαστικά για ντεκόρ - αλλά αυτό δεν με σώζει γιατί δεν μπορώ να βάλω στη θέση τους σκύλους.

Άρα πρακτικά, όποιος δεν με χωνεύει στην πολυκατοικία (και έχουμε 2-3 σκυλοεχθρούς) μου κάνει νομική καζούρα αν θέλει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σωστά Βάσω...

Διώξε τη γάτα και είσαι εντάξει :p

δεν ειναι εντάξει οχι... λέει ο κανονισμός για 1 μικρο σκυλο (ΣΑΛΟΝΙΟΥ). Εστω και 1 γαλλικο να εχει, παλι δεν επιτρεπεται βασει κανονισμου, γιατι τα γαλλάκια κλ@νουν, δεν τα λες σαλονιου λοιπόν!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
ghelly οτι δεν κλ@νει το λες μπαρμπουνι....

πες μου οτι το νιντζα ειναι ακλ@στο τωρα να τρελαθω!!

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
δεν ειναι εντάξει οχι... λέει ο κανονισμός για 1 μικρο σκυλο (ΣΑΛΟΝΙΟΥ). Εστω και 1 γαλλικο να εχει, παλι δεν επιτρεπεται βασει κανονισμου, γιατι τα γαλλάκια κλ@νουν, δεν τα λες σαλονιου λοιπόν!
μπορεί να τους πει πως είναι εκτροφή επαρχίας, και πως το σαβουάρ βιβρ δεν είναι στην γραμμή αίματος :confused:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.596
10.987
Athens
Για ενημερωθείτε λίγο παρακαλώ!

Τα γαλλικά μπουλντόγκ ΝΑΙ κλάνουν και ΓΙ ΑΥΤΟ ανήκουν στην τάξη των ευγενών!
Ιδού η απόδειξη:
Τι ήταν η περίφημη κλανιόλα; ~ Γκρίζος γάτος

Άρα όχι μόνο είναι σαλονάτα αλλά τουλάχιστο από έπαυλη και πάνω!

(το μαμήσαμε το νήμα)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ghelly οτι δεν κλ@νει το λες μπαρμπουνι....

πες μου οτι το νιντζα ειναι ακλ@στο τωρα να τρελαθω!!
εκλ@νε με σιγαστήρα, με την arden... τωρα ευτυχώς όχι. Αλλά και τοτε δεν ηταν στανταρ, μια στο τόσο!

μπορεί να τους πει πως είναι εκτροφή επαρχίας, και πως το σαβουάρ βιβρ δεν είναι στην γραμμή αίματος :confused:
αρα πάλι μενουν εκτος σαλονιου και η vrmode εκτος κανονισμου πολυκατοικιας!

Για ενημερωθείτε λίγο παρακαλώ!

Τα γαλλικά μπουλντόγκ ΝΑΙ κλάνουν και ΓΙ ΑΥΤΟ ανήκουν στην τάξη των ευγενών!
Ιδού η απόδειξη:
Τι ήταν η περίφημη κλανιόλα; ~ Γκρίζος γάτος

Άρα όχι μόνο είναι σαλονάτα αλλά τουλάχιστο από έπαυλη και πάνω!

(το μαμήσαμε το νήμα)
μμμ εχω δει live (οχι σε χρήση ευτυχως) "κλανιόρα" (εναλλαγές υγρών συμφώνων) σε λαογραφικό μουσείο στην Κύπρο εν έτη 1989... στην τότε τρυφερη ηλικια, αυτό μου εμεινε σαν εικονα και μια παραλια γυμνιστών που ειδα από το αεροπλάνο!

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Λοιπόν... ξέθαψα τον κανονισμό της πολυκατοικίας μου, όπου γράφει:

Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε οριζόντια ιδιοκτησία ενός μικρού σκύλου (σαλονιού), μιας γάτας και δύο ωδικών πτηνών.

Όπερ σημαίνει, ότι με 2 σκύλους και 1 γάτα είμαι τυπικά παράνομη - σωστά;

Πως το βρήκες; ενδιαφέρετε ενας φιλος μου να κανει το ίδιο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πως το βρήκες; ενδιαφέρετε ενας φιλος μου να κανει το ίδιο!
Στα συμβολαια όταν πρωτοφτιάχτηκε η πολυκατοικια, με τα οποια συστάθηκαν οριζόντιες ιδιοκτησιες. Εκει περιλαμβάνεται ο αρχικός κανονισμός πολυκατοικιας

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Με τα πετσοπάδικα όμως τι γίνεται;

Εδώ πάντως το αντιλυσσικό μέτρο εφαρμόζεται και αυστηρά. Κάνουν μέχρι και αιφνιδιαστικούς ελέγχους, π.χ. εγώ είχα πάει μια φορά στο καταφύγιο του σερίφη να δω έναν Αυστραλέζο που ενδεχομένως ήθελα να υιοθετήσω και έφερα μαζί και το Μουφ να δω αν ταιριάζουν. Ε, με βούτηξαν εκεί και τότε, μου ζήτησαν ταυτότητα και μετά κοίταξαν αν πρώτον το Μουφ φορούσε την ταυτότητα του σερίφη, που λέει ότι είναι εμβολιασμένο κατά της λύσσας μέχρι το 2015 (και την φορούσε όντως) και δεύτερον αν αντιστοιχούσε στα όσα έλεγε το κομπιούτερ τους. Διότι συνδέεται με δαύτους το κομπιούτερ της κτηνιάτρου του Μουφ και λέει αν έχει κάνει εμβόλιο. Πέφτει πάντως πρόστιμο και αφαίρεση σκύλου αν δεν έχει κάνει εμβόλιο, καθώς και σκέτο πρόστιμο αν δεν φοράει την ταυτότητα που είναι ειδική φωσφοριζέ.

Εννοείται ότι ήμουν τύπος και υπογραμμός, μου δείξανε μάλιστα το κομπιούτερ τους που έλεγε τι εμβόλια είχε κάνει το Μουφ, αλλά δυστυχώς ο άλλος Αυστραλέζος είχε υιοθετηθεί, οπότε τζίφος το ταξίδι.
ποια ταυτοτητα ειναι αυτη παιδια?πρωτη φορα το ακουω!!και την παιρνεισ απο τον κτηνιατρο?

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Στα συμβολαια όταν πρωτοφτιάχτηκε η πολυκατοικια, με τα οποια συστάθηκαν οριζόντιες ιδιοκτησιες. Εκει περιλαμβάνεται ο αρχικός κανονισμός πολυκατοικιας

Σε ευχαριστω πολύ ghelly!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea